Şimdi Ara

Umutsuz demotive forum halkı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ortam ne kadar kötü olsada ben daha da çaba sarfetmeyi seviyorum.Mahallede koşarken insanların bakmasindan saçım uzun olduğu için saçıma bakilmasindan yada sporla dersleri bir arada götürüyorum diye spor yaparken kimi etkileme çabasındasın denmesinden. Uğraştığım şeylere daha çok sarılıyorum. Peki forumun çoğunluğu neden benim gibi self motive olmak yerine hayatı salmış gibi bir hâlde soruyorum size ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkeseçici -- 28 Nisan 2021; 8:45:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Büyük ihtimal lise veya lisans öğrencisisin. Bir mezun olup (yurt dışına çıkmadığın takdirde) en basitinden iş ilanlarına bak bakalım aynı mı düşüneceksin. Yıllarını harcıyorsun sonuç avrupa ve amerikalıların birkaç günlük kazançlarını 1 ayda kazanıyorsun, alım gücün onların çeyreği etmiyor. o da şanslıysan ve iş bulabilirsen

• plutarkhos_ kullanıcısına yanıt
    Peki bunu dert edenler yurtdışında çalışmak için neden çabalamıyor da forumda sabah akşam aynı hikayesel ekonomi kötü oyununu oynuyor. Birşeylerden sikayetciysen bunları degistirmelisin yoksa aynı şeyleri konuşmanın faydası yok benim nezlimde. çalışan yapıyor kisaca

• Realist olmak böyle yapabiliyor işte.ayrıca herkes sevdiği şeylerle uğraşabilecek kadar şanslı değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çaba derken üç kuruşluk araca kredi çekip 200.000 tl verip venezuela gibi balya balya parayla gezme çabası mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 28 Ekim 2020; 14:56:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.