Şimdi Ara

Umut verdiğim kızdan soğudum ne yapmalıyım :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir konuştuğum bir kız vardı, buluşmamıştık henüz kendisi şu anda benim bulunduğum yerde olmadığı için.

Bir kere flirt gibi olduk, sonra vazgeçtik olmadı,

sonra aradan 2 hafta geçti, tekrar bir şekilde flirt gibi olduk hem de benim isteğimle.

ama şu anda istemiyorum, kırmadan nasıl ayrılabilirim. Kırmak da istemiyorum.

Ne yapmam gerek?

ilk seferde ayrılma olmaz dediğimiz biraz değişik olmuştu, ondan sonra ben demiştim iyi o zaman olmasın diye, 2. kez aynı şeyi yapamam hem de 2. kez olmasının sebebi benken.

Bir yardım edin, yol yordam gösterin tecrubeli arkadaşlar.

• Kötü davran o istemez sen de amacına ulaşırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakalliahtapot

Kötü davran o istemez sen de amacına ulaşırsın.

tamam ama mesela nasıl kötü davranayım, ilgisiz olsam olur mu?
  • Daha hızlı bir yolu yok mu?
  • umut verdim deyince bende bişey yaptın sandım
  • Sen arayıp sorma. O ararsada 5. veya 6 . çalışta aç. Telefonla konuşurkende böyle uykunu alamamış gibi konuş. Sonra oda bu durumdan sıkılır ve ayrılalım der. Sende hani ayrılmıycaktık fakat karar senin bir daha bunun dönüşü olmaz gibi şeyler yaz ve bitir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercyas

Sen arayıp sorma. O ararsada 5. veya 6 . çalışta aç. Telefonla konuşurkende böyle uykunu alamamış gibi konuş. Sonra oda bu durumdan sıkılır ve ayrılalım der. Sende hani ayrılmıycaktık fakat karar senin bir daha bunun dönüşü olmaz gibi şeyler yaz ve bitir.

ilgisiz davranayım öyleyse, eyvallah sağolun dostlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hediye falan al ilgili davran unutma onun için her şeyi yap

Sonuç istediğin gibi olucaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zealotry

Hediye falan al ilgili davran unutma onun için her şeyi yap

Sonuç istediğin gibi olucaktır

çok sevdiğim bir kız vardı ve aynen öyle oldu, yine hatırladım ama artık garip hissetmiyorum hatırlayınca atlatması çok uzun sürdü.
  • odun odun davran olabildiğince sıkıcı ve soğuk ol. ayrılır.
  • Onunla çıkmaya başladıktan sonra cinsel yöneliminin değiştiği yalanını uydur, aranız bozulmaz, kardeş kardeş geçinirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson Knight

Onunla çıkmaya başladıktan sonra cinsel yöneliminin değiştiği yalanını uydur, aranız bozulmaz, kardeş kardeş geçinirsiniz

Söyleyeceğim şeyi buldum ama gerek kalmadı ilk taktik olan odun davranmayı gerçekleştirdim, bu baslıgı actıgımdan beri 1 kere naber bile demedim, su an burada da değil zaten o anlamıştır.

işin kötü tarafı az önce rüyamda eski sevgilimi gördüm, ama günümüz zamanıydı. Türkiyeye gelmiş bir yerlere gidiyorduk braber ama yeni sevgilisi olduğunu bildigim için tabi mesafeli yaklaşıyordum baya hani bugün gelse aynı şekilde olurdu.

Çok kötü hissediyorum, beni bırakan kızı unutamıyorum lan 2 sene oldu unutamıyorum, beni bıraktı başkası için hala onla ve ben bu kızı unutamıyorum bu ne be?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazymania56 -- 11 Haziran 2013; 8:27:16 >

• kibarca ayrılmak istediğini söyle. ilgilenmemek gibi dengesiz davranışlara hiç gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.