Şimdi Ara

Umut ve Hamit oynatilmasin artik!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeter arkadas ya guzel futbol izlemek icin bu adamlarin oyundan cikmasini bekliyoruz her mac. Futbol katili kekolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merak etme umut sezon sonu gidiyordur artık. ve umutu sokcağını düşünmüyorum artık tek forvete döner böyle daha iyi olduğunu gördü
  • Hamit bir çok maç iyi oynayan oyuncuydu,direkten dönen topları bile rakip üstünde psikokojik baskı yaratıyor.. dün ki maçta iyi değildi ama bir anda gözden silinecek bir oyuncu değil. Umut ise şampiyonlar ligi ayarında bir oyuncu olmadığını zaten belli ediyor.. bunlar gidecekse yabancı almamalıyız ama hamitin gönderileceğini sanmıyorum bile.

• Hamit gayet iyi oynadı bence.Hem 3-0 biten maçta hemde bu maçta.Ama Umut'ta haklısın.Bana göre.

• umut robbene benziyor ama sadece saçı ve yüzü benziyor
  • Umut Bulut'a haksızlık yapmayalım beyler hepimiz yapabileceklerinin kısıtlı olduğunu biliyoruz elinden geleni yapıyor takımımıza 12 golle katkı sağlamış 1 golde avrupada atmış birisi tabi ki kalsın demiyorum ama ağır eleştiri yapmayalım...

Hamit için koşuyor mücadele ediyor ancak hücum futbolu oynayan takıma göre uygun bir oyuncu değil yararlı olduğu noktalar var , ortasahadaki direnç gücünü arttıran oyuncu ama düşünüldüğü zaman madrid bile sadece khedira modric ile ortasahayı tutuyor bizde selçuk ve melo ile götürmeliyiz bu işi...

Bizim taktiğimiz aslında madrid taktiğine yakın şekilde tasarlanabilir...

mesela defans 4lüsü klasik önlerinde selçuk(modric) melo ( khedira) önlerinde sneijder(özil) ileride burak(ronaldo) drogba(benzema) di maria ( amrabat ) oyuncuları benzetmiyorum mevki olarak böyle tasarlayabiliriz bence bize çok uygun olabilir

• Umut'da umut yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Tosic i kim aldi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • umut bence alınmalı drogba 35 ıne geldı sercanın halı ortada gelecek sene yabancı sayısı dusucek elmanderde yabancı oldugu ıcın dezavantajlı umut bence alınmalı alternatıf olur
  • Umut'un sadece adı Umut.
  • umuttan alternatif olsa olsa çaycı alternatifi olur ancak.

ayrica yabanci kontenjani icin dany-zan degisikligi yapilir. hamit yerine amrabat oynar cokta guzel iyi olur.

• Hamit değilde Umut harbiden 0 yetenek nasıl futbolcu olmuş anlamıyorum.
  • Umut'a laf atan etiket meraklısı,sonuc odaklı zihinlerdir..sene başında takımı sırtlayan,bitmez tükenmez enerjisiyle mücadele eden umut takdir edilmelidir..az süre alan oyuncular için iyi performans göstermek zor bir iştir..buna rağmen umut çıkıp aslan gibi mücadele ediyor..forvette pis isleri yapan oyuncular yorulurlar.bu yüzden pas hatası,top kaybı,yanlış gol vuruşları yapabilirler..ayağına top gelmesini bekleyen,bencil,yerli ibrahimovic! Burak Yılmaz gibi isimler ise övgü alırlar..umutun gol vuruşları bana göre Burak kadar iyidir.ama umut takım için oynar, kendisi için değil..Umut'un bir hatası göze çarpıyor,o da verimli pres yapmamasıdir..hem mücadele edip hem gol vuruşu iyi olan falcao ve Drogba gibi isimler modern forvetlerdir.barcelonadan kovulan ibra ve Burak gibi isimler hakettiğinden fazlasını işiten oyunculardir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

Hamit gayet iyi oynadı bence.Hem 3-0 biten maçta hemde bu maçta.Ama Umut'ta haklısın.Bana göre.

Hangi kafayla maç izliyorsunuz anlamak mümkün değil
  • Hamit dünkü maçta ilk yarı olarak takımın en iyisiydi. Bir orta saha gibi sürekli pasları o işledi. Açın bakın ilk yarıyı , sadece Hamit'i izleyin. Öyle tipe bakarak sallamayın. Hamit oynamıcak , Umut oynamıcak kimi oyantcanız. 11 tane yabancıyla çıkcaz demi. Dünkü gollerin hepsini yabancı oyuncular attı. Ondan sonra milli takım neden bu durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullHD

quote:

Hamit gayet iyi oynadı bence.Hem 3-0 biten maçta hemde bu maçta.Ama Umut'ta haklısın.Bana göre.

Schalke maçının özetini izlemiş arkadaş
  • Hamit değilde Umut hala nasıl oynayabiliyor anlayabilmiş değilim.. umut çıkarken şimdi umudumuz oldu haydi dedim ve 3-1 oldu
  • Yedek olarak cavaniyi mi istersiniz falcao mu
  • hamit kesinlikle kalmalı, bul daha iyi yerliyi alalım?

ayrıca hamit'e laf edeceğinize semih'e bakın. bence bu tur gittiyse semih yüzündendir. semih büyük maçlarda çok hata yapıyor yeterince hızlı değil, oyun zekasıda o kadar iyi değil. kesinlikle bir dany değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kjksa

Yedek olarak cavaniyi mi istersiniz falcao mu

Hamit gibi 30 maçta 20 asist yapmış 30 gol atmış, her maç canla başla mücadele etmiş, varını yoğunu ortaya koymuş, senelik 1 m euro gibi komik bir rakama oynayan, takımın gözbebeği bir adam varken ne gerek var canım öyle kalitesiz futbolculara.
    Ha bir de 7-8 topu direkten dönmüş adamın. Ah onlar gol olsaydı gelip burada böyle yazabilecekmiydik bakalım değil mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnnOzcn

quote:

Orijinalden alıntı: FullHD

quote:

Schalke maçının özetini izlemiş arkadaş

Yok onuda izlememiş schalke maçının özetinin 36. dakikasını izlemiş sadece.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.