Şimdi Ara

Umut Trabzon'a geri dönüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Darısı Sabri,Tarık,Olcan,Semih gibi tiplerin başına..
  • Uçak bileti benden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi insan olabilir ama bu adam benim ömür boyu kazanamayacağım parayı kazanıyor ve kazanmaya devam edecek. İnanamıyorum arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

Darısı Sabri,Tarık,Olcan,Semih gibi tiplerin başına..

Semih ve Emre Çolak altyapı ve evlat kontejanından olduğu için kolay kolay yollamazlar baksana hoca gelmeden emre çolak ile sözleşme uzatacaklar. adamlar 25 yaşına geldi hala altyapıdan diye medet umuyoruz. nerdeyse jubile yapacaklar takımda. altyapıdan çıkarıp 25 yaşına gelmiş adam sana fayda sağlıyorsa devam edersin yoksa ya satarsın ya kiralarsın altyapıdan yeni oyuncu çıkarırsın. hayır biz altyapı sistemine dayalı bir kulüpte değiliz her sene şampiyonluğa oynayan bir takımız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

İyi insan olabilir ama bu adam benim ömür boyu kazanamayacağım parayı kazanıyor ve kazanmaya devam edecek. İnanamıyorum arkadaş.

adam petrol ofisi spordan tırnaklarıyla kazıyarak buralara gelmiş. Fransa'ya transfer olmuş, şampiyonlar liginde dünyanın en büyük kulüplerine defalarca gol atmış 140 gol 44 asist ile adını Türkiye'nin en çok gol atan futbolcuları arasına yazdırmış bırakta adam senden fazla kazansın. Neyine inanamıyorsun bende buna şaşırdım Son 2 senedir kazandıklarını sayıyorsan o zaman başka tabi. onları hak ettiğini kimse düşünmüyor zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatalar hep Galatasaray’a mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

İyi insan olabilir ama bu adam benim ömür boyu kazanamayacağım parayı kazanıyor ve kazanmaya devam edecek. İnanamıyorum arkadaş.

Umut sadece son 2 senedir kötü. Ondan önce gayet iyi bir oyuncuydu.2012-2013 sezonunda Drogba ve Sneijder gelmeden önce attığı gollerle takımı tek başına taşıdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben son dönemleri örnek gösterdim arkadaşlar, geçmişte iyi bir futbolcuydu, her zaman çok iyi bir insandı. Kendisini çok severim ancak dediğim gibi bu sene kazandığı parayı bile ömrüm boyunca göremem.
  • Başkasının golüne sevinmeyen adama iyi insan demem ben. Kimse kusura bakmasın. Sen milyonlar al, sana ekmek paranı veren takımın golüne dahi sevinme. İyi insanmış. Geçiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Başkasının golüne sevinmeyen adama iyi insan demem ben. Kimse kusura bakmasın. Sen milyonlar al, sana ekmek paranı veren takımın golüne dahi sevinme. İyi insanmış. Geçiniz.

Burak'ı özetledin sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

Başkasının golüne sevinmeyen adama iyi insan demem ben. Kimse kusura bakmasın. Sen milyonlar al, sana ekmek paranı veren takımın golüne dahi sevinme. İyi insanmış. Geçiniz.

Burak'ı özetledin sen.

Kralın adını ağzına alırken dikkat et.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

Burak'ı özetledin sen.

Kralın adını ağzına alırken dikkat et.

Yav he he Burak'ın kaç tane görüntüsü var takım gol atarken somurttuğu.

Bu takımın iki kralı oldu biri taçsız kral Metin Oktay, diğeride kral Hakan Şükür.

• muhammet demir varken napalım umutu ?

asparagas haber. 33 yaşında adamı napalım hem ?

zaten umut'un aklı varsa ibb, kasımpaşa gibi istanbul takımlarına gitsin.
  • quote:

Burak ne alaka? Konu Umut Bulut konusu sen Burak'ın yaptığı pisliklerden bahsediyorsun!!!
  • Ersun Yanal Umut u transfer etmez diye tahmin ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.