Şimdi Ara

Umut Öncül(Ücretli) ve Esş(Ücretli)Paketler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu hocaların ikisinin de ücretli paketlerini kullanmış veya bilen birisi karşılaştırabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• esş > umut öncül ikisini de aldım.
  • ben de ikisini de aldım bence umut öncül
  • Neye göre fikir belirttiğinizi söylerseniz daha açıklayıcı olur.

• Fizikle çok aranız yoksa umut öncülün paketini alın, arada goy goy yapıyor dersten kopmuyorsunuz
    İkisi de gayet iyi ama umut hocanın yeri bende hep ayrı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • umut öncülün full paketini almıştım tyt+ayt ama şu son 1-2 ayda umut öncülün fazla goy goy yaptığını ve soru çözümlerinde falan odaklanamadığım fark ettim sonra eşş'nin youtubedan tork dengesini izledim adam cidden mükemmel anlatıyor gerek konuları gerek soruları hep mantığıyla. ben de eşşye geçtim sonra. EŞŞ > Umut Öncül. İkisi de var.
  • up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cubb0rn C kullanıcısına yanıt
    fizikten zevk aldığımı söyleyebilirim hocam sıkılacağımı düşünmüyorum anlatım şekli çözdüğü sorular falan önemli daha çok.11 12 için düşünüyorum bu arada 10 um şu an 11 e geçeceğim.

• Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim yorumunuz için

• esş derim kesinlikle
  • Ertan Hocanın 3-4 konusu ücretsiz olarak açık, o dersleri dinleyerek biraz fikir sahibi olabilirsin.
    11e daha yeni geçiyormuşsun, vakit sıkıntın da yok nasıl olsa, deneyip sana uygun olanı karar ver derim

• Eşş

• Umut Öncül'ün insanın içinin karartan dokümanları var, dönüp tekrar edeceksen pdflerin tarzı seni bayağı bunaltacaktır. Çünkü hepsi el yazısı, sorular şekiller ile desteklenmemiş vs. Anlatım konusunda iyi midir? Elbette. AYT için tercih edilebilir ancak TYT için aynı şeyi söyleyemem... Basınç, kaldırma kuvveti, optik gibi konularda inanılmaz bir şekilde kasarak anlatmış; bu konuları Umut'tan çalışınca AYT mi çalışıyorum diye soruyor insan bazen kendine. Tavsiyem AYT'de temel atmak istiyorsan Umut Öncül, TYT içinse Altuğ Güneş'in YouTube videoları. Altuğ Güneş'in AYT'sini de izleyebilirsin Umut'tan sonra.
  • esş uzattıkca uzatıyor uzattıkca uzatıyor bence gereksiz uzun TEMELİ OLAN birisi için. alternatif olarak altuğ güneşi beğeniyorum bayağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F1FEA0C6B -- 11 Haziran 2020; 23:42:43 >
  • up

• up

• ben 11.sınıfta esş kullandım memnun kaldım

• Karolinax kullanıcısına yanıt
    umut öncülün ücretlisiyle ilgili bir bilgin var mı hocam?

• Umut Öncül kullandım çok geliştirdi ama esş daha iyi sanırım

• Esş mekanik sadece genel kültür için bile alınabilir, döktürüyor, tutamıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Earwen_ -- 12 Haziran 2020; 1:21:39 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.