Bildirim
UMUT ÖNCÜL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Youtube yeterli.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Neden kimse Tonguc'un Kampüs kanalından dinlemiyor 
Hocam fizik için temeliniz varsa kısa ve güzel tekrar ediyor üstüne Nihat Bilgin atarsınız biter._____________________________ -
Paketi aldınız mı hiç hocam?
Hocam Tonguçla ilgili bir önyargı oluştu bende maalesef..Bana biraz basit bir kanal gibi geliyor ama kampüs videolarını inceleyeceğim merak ettim
Paket alıp aynı zamanda youtube videolarına göz gezdirenler bi kıyaslama yapabilir mi?
Hocam konu anlatımın nesi basit olacak? Bildiğin aynı konuları örnekler üzerinden anlatıyor.
Eğer temelin varsa dinle, sen dinledikten sonra Nihat bilgin testlerini fullüyorsan olmuşsundur zaten._____________________________ -
Hocam basitlik değil de umut reyiz daha çok mantığıyla anlatıyor ya o hoşuma gidiyor. Bahsettiğiniz kanal nasıl anlatıyor bilmiyorum ama bakacağım..Öneri için teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30ED6F310 -- 5 Temmuz 2019; 1:45:35 >
Kampüs dinleyip Nihat bilgin çözmek mi... üst düzey bir tavsiye. Fizik 14/0 yaptırır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
merhaba hocam paketi aldım ve videoların yüzde 90 ını izlemişimdir
öncelikle sana şunları söyleyim:
avantajalrı
- videoların hepsi güncel you tube dan en büyük farkı videoların hepsinin güncel olması sana sadece gerekli olan kısmını veriyo
- anlatımı gayet güzel youtube da anlatmadığı ama pakette anlattığı kısımlarda var yani detaylı ( gerektiği kadar)
dezavantajları
- vaktini çok alıyo (mesela basınç gibi ösym nin çok zorlamadığı konuya 20 den fazla video koymuştu tam hatirlamiyorum sayisini)
- videoların icinde sürekli yok şu kalktı bu da kalktı artık müfredatta yok fln diyo belli bir muddetten sonra çekilmez oluyo
-sürekli olarak aynı kişiyi dinlemek insanı sıkabiliyo eğer hareketleri mizacı hoşuna gitmiyosa alma
genel olarak böyle ama alırsan kesinlikle pisman olmazsın ben fizikte 6d 1y 10 d 3y 1 b yaptim 3 üde dikkatsizlikten yani demek istedigim duzenli bir sekilde ilerlersen 13 14 yapabilirsin başka sormak istedigin varsa sorabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Hocam öncelikle çok teşekkür ederim detaylı bir şekilde anlatmışsınız. Ben şey sorucam bu videoları konu şeklinde alabiliyoruz diye bir şey duydum sanki doğru mudur? Yani ben dediğiniz gibi basınç vb ösym'nin çok önem vermediği konulardan 20 video izlemek istemem konu konu alabiliyor muyuz?
evet konu konu alabiliyosunuz ama maalesef hocamız her konuyu 30 tl den satıyodu 10 konu alsanız zaten paketin fiyatına denk geliyo bence alacaksan tüm paketi satın alın 2 3 kişi girip
Haklısınız hocam paketi almak daha mantıklı. Dediğiniz gibi 2-3 kişi alırız herhalde, teşekkürler cevap için
Tüm konuları inceleme fırsatım olmadı ama ayt kısmında onunla ilerledim ve incelediğim kısımlardan oldukça memnun kaldım
Youtubedan farki guncel olması yine her şeyi mantığıyla anlatıyor fazlaliklardan da kurtariyor benim 1 boşum var 1 sorudan da emin değilim ve memnun kaldım tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ GIDOOOOO -
Umut öncülün youtubedeki videolarını izledim ve palme ile ilerledim (troll değil) sınavda 13-1 yaptım(yani hafızam beni yaniltmiyordur umarım) o yüzden ücretsiz seçenekler gayet yeterli boşuna para vermeye gerek yok.
rica ederim hocam mezun musunuz bu arada
Tebrik ederim hocam👏Sanırım daha güncel olduğu için paketi alacağım, zaten 2-3 arkadaş birleşip alırız o yüzden parası çok da mühim değil.
Teşekkürler dostum, gönlünce olsun her şey kolay gelsin şimdiden.
Evet hocam mezunum, 22k gibi bir sıralama bekliyorum hedef ilk bin :)
2 yıl önce mezuna kaldığımda ben de ilk 1000 hedefiyle yola çıkmıştım. Duvara '' work for Cerrahpaşa'' yazısı asmıştım. Derslere çok abandım. Dh'ye çok az girdim. Her dersten en az 2 sb bitirdim. Her şey mükemmeldi ve denemelerde en üstlerde olmak müthiş keyifliydi. Ayt 3.3k'dan 6.6k'ya attı maalesef. Dikkatsizlikler ve sınav anı bazı şeyleri değiştiriyor. Sonuçta çukurovaya geldim.
Çukurova zor ama yine de güzel. Arada bir aklıma neden yapamadığım geliyor elbette ama bu o kadar önemli değil. Adana mükemmel bir yer. Memnunum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
merhaba hocam paketi aldım ve videoların yüzde 90 ını izlemişimdir
öncelikle sana şunları söyleyim: avantajalrı - videoların hepsi güncel you tube dan en büyük farkı videoların hepsinin güncel olması sana sadece gerekli olan kısmını veriyo - anlatımı gayet güzel youtube da anlatmadığı ama pakette anlattığı kısımlarda var yani detaylı ( gerektiği kadar) dezavantajları - vaktini çok alıyo (mesela basınç gibi ösym nin çok zorlamadığı konuya 20 den fazla video koymuştu tam hatirlamiyorum sayisini) - videoların icinde sürekli yok şu kalktı bu da kalktı artık müfredatta yok fln diyo belli bir muddetten sonra çekilmez oluyo -sürekli olarak aynı kişiyi dinlemek insanı sıkabiliyo eğer hareketleri mizacı hoşuna gitmiyosa alma genel olarak böyle ama alırsan kesinlikle pisman olmazsın ben fizikte 6d 1y 10 d 3y 1 b yaptim 3 üde dikkatsizlikten yani demek istedigim duzenli bir sekilde ilerlersen 13 14 yapabilirsin başka sormak istedigin varsa sorabilirsin |
Benzer içerikler
- dil ve konuşma terapisi okuyanların yorumları
- psikolojik karın guruldaması nasıl geçer
- nesibe aydın fiyat 2026
- elit karma video çözüm
- aselsan çalışan yorumları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt