Şimdi Ara

Umut Bulut a kötü diyenler gelsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Umut tam 70.Dakika oyuncusu bence tabii öndeysek.Adam deli gibi pres yapıyor.Sırf o nedenle satılmamasını istiyorum yoksa elle tutulur başka yanı yok .

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • Guiza gol kralı olduğu sene gele gele bir tek Fenerbahçe'ye geldi.Boş kaleye gol atamadı.Torres Agüero gibi isimler ondan daha az gol atmasına rağmen daha büyük transferler yaptı ve gittiği takımlarda daha iyi performans verdi.Neden acaba ?

Dünya futbolu all around futbolcu istiyor.Her şeyi yapabilen oyuncular yani.Bunları yapabilme seviyen senin oynadığın takımı belirliyor.

Mesela Pappis Cisse'de komple bir santrafor Drogba'da.Drogba bu işi tepe noktada yapabildiği için Chelsea efsanesi Cisse yapamadığı için Newcastle'da oynuyor.İkisi de iyi santrafor fakat aranızda Cisse daha iyi diyecek manyak yoktur herhalde.

Umut ve Burak ise her zaman sıkıntılı forvetler.Ne bir Huntelaar gibi ceza sahası içi bitiricisi ne de Elmander gibi bir rol adamı.

Huntelaar mesela çok ağır bir futbolcu fakat ceza sahasında müthiş bir bitirici olduğu için üstüne oyun kurabiliyorsun.Keza Elmander'i hepimiz gördük.Golcülük özelliği düşük olsa da 2. bir orta saha oyuncusu gibi oynuyordu.

Burak ve Umut bu işlerin hiç birini yapamıyor.Harika bitirici mi ? hayır.Hava topu alabiliyorlar mı ? hayır. Adam eksiltebilirler mi ? hayır. Yan görevleri yapabiliyorlar mı ? hayır. Oyun zekaları yüksek mi ? hayır.

Hele Umut Bulut'un o hava topuna yükselip bir kere bile o topu alamaması var ya beni delirtiyor.Burak'ın pozisyonları kesmesi delirtiyor.

Yani gol sayısına bakarsanız dünyada tonla adam var tırt liglerde gol kralı olan.Önemli olan hangi seviyede ne zorluklarda ne tip goller attığıdır.

EPL de 15 gol atmak bizim ligde 30 gol atmaktan çok ama çok daha zor bir şey.

Ayrıca şu eleştirenler gelsin bi temalı başlıkları da açmayın.Ronaldo'nun bile bugünlerde ceza sahası golcüsüne dönüşüyor diye eleştirildiği yerde Umut'u 9 yaşındaki çocuk da eleştirebilir.

• Şu takımda en nefret ettiğim adam. Ayağına her top geldiğinden sinir krizi geçiriyorum. Ciddi anlamda son zamanlarda berbat ötesi. Bide hamza hoca alığ sağ kanatta oynatmıyor mu kanser sebebi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Bonafide

attığı gole lafım yok ama oyunu ileriye yığamayışımızın nedeni ileride top tutabilen bir adamın olmayışıdır Burak yetersiz kalıyor bu yüzden hangi takımla oynasak baskı yiyoruz oyunu ileri yığamıyoruz benim derdim bu

zaten sıkıntımız orada Burak'ın oyun tarzı oyle ama drogba vardı yanında pivot santrafor çok iyiydi burak hem ilerde top tutsa hem de saydığım ozellikler olsa bizde oynamaz ama yine de clde attığı goller her sene leblebi gibi atıyor en çok begendigim yonu de gol kaçırıyor ama moralini bozmadan pozisyon arıyor istiyor hırslı bir oyuncu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: islazim

quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

quote:

quote:

Umut Bulut'a kötü diyenler gelsin diyorsun da şu zamana kadar oynanan tüm maçları izlesen ve
    boşa kaybedilen puanları daha çıplak gözle izleyebilsen sen de anlardın
    aradaki farkı . Bize o kadar çok puan kaybettirdi ki
    şuan stresi, sıkıntıyı çekmek zorunda kalmazdı kimse.

Yazdiklarimi düzgün oku. Benim demek istedigim umut tan kötü adamlar da var. Ama kimsenin onlara sesi çıkmıyor. Umut a iyi top oynuyor demiyorum. Hic olmadiysa 10 gol atmış diyorum. Ama yatan adamlara kimsenin ses cikardigi yok.

Biz ilk 11 de yada sonradan oyuna girip bir şey yapamayanlardan bahsediyoruz kardeş. Komple yatanları
    zaten adamdan saymıyoruz.

Sabri oynamiyor mu?

Umut sabri kadar yetenekli mi sence ?

• Burak forma giymediği zamalarda görevini yerine getirdi. Tartışılması gereken konu Umut un yerine daha komple bi isim olabilir mi. GS ye yakışır bi golcü transferi şart.
    | Gigabyte B450m s2h | Ryzen 5 3600 | Sapphire RX 5500XT 8GB | Kioxia M2 SSD 500GB | XPG DDR4 3000mhz 2*8 16GB | Sandisk SSD Plus 120GB | Sharkoon Furious | 500W | AOC 24G2U 144hz | Logitech G400- F710 - S220 | Apple iPhone 13 128GB | LG 43UH610V 4K HDR |
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Umut Bulut'a kötü diyenler gelsin diyorsun da şu zamana kadar oynanan tüm maçları izlesen ve

Yazdiklarimi düzgün oku. Benim demek istedigim umut tan kötü adamlar da var. Ama kimsenin onlara sesi çıkmıyor. Umut a iyi top oynuyor demiyorum. Hic olmadiysa 10 gol atmış diyorum. Ama yatan adamlara kimsenin ses cikardigi yok.

Biz ilk 11 de yada sonradan oyuna girip bir şey yapamayanlardan bahsediyoruz kardeş. Komple yatanları

Sabri oynamiyor mu?

Yapma lütfen hadi sabri daha yetenekli diyelim. Öyle olsa bile sürekli hata yapiyor. Mevkisini bırakıp gidiyor. Kac gol yedirdi bize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sabri oynamiyor mu?

Yapma lütfen hadi sabri daha yetenekli diyelim. Öyle olsa bile sürekli hata yapiyor. Mevkisini bırakıp gidiyor. Kac gol yedirdi bize.

Tamam sabri de iyi olmayabilir ama onun bile hata yaptığı maçlarda maçı çevirecek bir sürü pozisyon bulduk veya bulabilirdik ve maçı çevirebilirdik.
    Ama sağolsun umut kardeşimiz yüzümüzü kara çıkartmayıp saç baş yoldurmaya devam etti.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.