Şimdi Ara

Umursamamak ve çabuk unutabilmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim konumu bilen bilir, ama o konuyu burada açmayacağım şimdi. Sorum bir tartışma sorusu gibi olsun istedim.
    Kısaca özetlersek, iki yakın arkadaş, birbirleri hakkında her şeyi biliyorlar ama sürekli ayda bir kavga ediyorlar. Her seferinde alttan erkek alıyor küs kalmamak için ve kız hiçbir adım atmıyor. Son aşırı derecede saçma , üfürükten bir kavgadan sonra 2 hafta boyunca hiç yazmamak (her gün yazışan insanlar) , hiç mi hiç umursamamak mümkün mü? Siz de yapabilir miydiniz? Bu kesinlikle umursamadığını, takmadığını gösterir mi yoksa başka şeyler de olabilir mi işin aslı? Bu sefer başka bir şey denedim. Eskiden her gün yazdığım için , hep ben alttan aldığım için sürekli kavgaya devam ediyordur, umursamıyordur diye ben de yazmadım ama sonuç aynı ve özlüyorum çok. Ona o kadar yaptığım şeyden sonra(Saymakla bitmez) bu nankörlük değil de nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ricardo Diaz -- 12 Ocak 2016; 2:13:46 >

• Arkadaşına karşı hep sen alttan alıyorsan bu arkadaşının seni umursamadığını gösterir bence kendini kandırıyorsun şu şu zamanlar çok güzeldi eğlenceliydi gibisinden sonra sen zorla onu konuşturuyormuş ve rahatsız ediyormuş gibi oluyorsun ki bir insanı zorla konuşturmaya çalışmak en nefret ettiğim şeylerden birisidir tanımadığın birisine bile bir şey sorsan seninle doğru düzgün konuşur şu şöyle der normalde olması gereken de bu zaten ama belli ki bu arkadaşın ya baştan beri umursamamış zaman geçirmiş sadece ya da sonradan bir şeyler oldu da sana karşı fikirleri değişti sadece arkadaşım diyorsan gidip sorabilirsin eskiden sanki böyle değildik bir şeyler mi oldu tarzında ama yine aynı hareketlere devam ediyorsa bence sinirlenmek senin de hakkın salla gitsin
  • Ben herhalde yerinde olsaydım deli gibi özlememe rağmen mesaj atmayarak umursamaz izlenimini vermeye çalışırdım, belki bu sefer alttan alan karşı taraf olur diye. Kız seni önemsemiyorsa salla bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.