Bildirim
Ümit Özdağ GATA konuşması

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Otel gumussuyu gelir yakinda yandasa peskes cekilip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Askeri hastaneleri kapatmak ne alaka anlamıyorum? Bu hükümetin yaptığı iş mantıklımıdır? Geçenlerde bir askerimizin yanık ünitesinde yer olmadığı için can verdi kanı hepinizin üstlerinde...
GATA nasıl kapatılır aklım almıyor ya -
Gata'nın kapatılmasındaki amaç ne acaba -
Hükümet askeri sevmiyor bunu bütün Türkiye biliyordu zaten bana kalırsada bir mağduriyeti fırsata çevirdi hükümet ama bu mağduriyete kim sebep oldu derseniz orası ayrı konu.
Bu ülkenin halkına acımayın kardeşim. Ümit hoca gibi adamlar varken gidip bu hainleri seçen halk tam da hakkettiği gibi yönetiliyor. -
Ümit Özat diye okudum ne alaka dedim
Görün iste akp nin yaptıklarını halk bunu goremez.üstelik kaliteli siyasetçi konuyu getiriyor.üstelik medya ne yapıyor. Gündemi getirmiyor. Yandaş medya olunca halkımız gerçekleri göremez artik. Yani durum vahim ki kelimeler yetmez.
Tam bir rezillik. Askeriyenin A sını bilmeyen adam çıkmış şov yapıyor. Suç bunlarda değil bunlara ülkeyi emanet edenlerde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 14 Ekim 2016; 15:18:48 >
Askeri hastaneleri kapatmanın arkasında Türkiyeyi zayıf düşürmek planı yatıyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne önemli adam, ne önemli adam. Irkçılıkta zitve yapmış!?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
gayet önemli açıklamalar yapmış. bunlara sağlık bakanı acilen cevap vermeli.
Şimdi asker yakınları çocuklarının askere gitmemelerini istese haklı,çünkü arkasında onlar yaralandığında anında ve en iyi şartlarda müdahale edecek bir asker hastane yok.
Allaha emanet yani...
Zaten şimdiye kadar 2 asker şehit olmuş bu askeri hastaneleri sivile çeviren beceriksizler yüzünden.Ben o ailelerin akrabaları olsam sağlık bakanlığına da TSK'ya da dava açarım. -
bunu hulusı akara sorsana neden gata sıvıllestırdın dıye -
quote:
Orijinalden alıntı: 9600_G_T
bunu hulusı akara sorsana neden gata sıvıllestırdın dıye
Askeriyenin bu tarz saçmalıklara karşı çıkması gerek ama onlardan da ses seda yok... -
koltuk sıcak olunca gerek duymuyor nasıl olsa sehıt dıyor -
Acilen yeni Askeri Hastaneler yapılmalı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X