Şimdi Ara

Ümit Özdağ GATA konuşması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lütfen izleyin
    Ülkenin içine ettikleri yetmiyordu.Askeri hastanelerin de içine etmişler gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 14 Ekim 2016; 15:34:35 >

• Otel gumussuyu gelir yakinda yandasa peskes cekilip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askeri hastaneleri kapatmak ne alaka anlamıyorum? Bu hükümetin yaptığı iş mantıklımıdır? Geçenlerde bir askerimizin yanık ünitesinde yer olmadığı için can verdi kanı hepinizin üstlerinde...

GATA nasıl kapatılır aklım almıyor ya
  • Gata'nın kapatılmasındaki amaç ne acaba
  • Hükümet askeri sevmiyor bunu bütün Türkiye biliyordu zaten bana kalırsada bir mağduriyeti fırsata çevirdi hükümet ama bu mağduriyete kim sebep oldu derseniz orası ayrı konu.

• Bu ülkenin halkına acımayın kardeşim. Ümit hoca gibi adamlar varken gidip bu hainleri seçen halk tam da hakkettiği gibi yönetiliyor.
  • Ümit Özat diye okudum ne alaka dedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlhan Selçuk neden gözaltında?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Görün iste akp nin yaptıklarını halk bunu goremez.üstelik kaliteli siyasetçi konuyu getiriyor.üstelik medya ne yapıyor. Gündemi getirmiyor. Yandaş medya olunca halkımız gerçekleri göremez artik. Yani durum vahim ki kelimeler yetmez.

• Tam bir rezillik. Askeriyenin A sını bilmeyen adam çıkmış şov yapıyor. Suç bunlarda değil bunlara ülkeyi emanet edenlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 14 Ekim 2016; 15:18:48 >
  • Askeri hastaneleri kapatmanın arkasında Türkiyeyi zayıf düşürmek planı yatıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne önemli adam, ne önemli adam. Irkçılıkta zitve yapmış!?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayet önemli açıklamalar yapmış. bunlara sağlık bakanı acilen cevap vermeli.

• Şimdi asker yakınları çocuklarının askere gitmemelerini istese haklı,çünkü arkasında onlar yaralandığında anında ve en iyi şartlarda müdahale edecek bir asker hastane yok.
    Allaha emanet yani...
    Zaten şimdiye kadar 2 asker şehit olmuş bu askeri hastaneleri sivile çeviren beceriksizler yüzünden.Ben o ailelerin akrabaları olsam sağlık bakanlığına da TSK'ya da dava açarım.
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    bunu hulusı akara sorsana neden gata sıvıllestırdın dıye
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

bunu hulusı akara sorsana neden gata sıvıllestırdın dıye

Askeriyenin bu tarz saçmalıklara karşı çıkması gerek ama onlardan da ses seda yok...
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    koltuk sıcak olunca gerek duymuyor nasıl olsa sehıt dıyor
  • Acilen yeni Askeri Hastaneler yapılmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.