Şimdi Ara

Ümit Özdağ: 'Fetödan damat alıp onları zengin edenler bize fetöcu suçlaması yapıyor' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: geranimo486

belkide kurulan parti yeni akp olacak,
    bir anda parlaması gerçekten şüpheli.

Bizler koyun değiliz eğer yoldan çıkarlarsa 2. Seçimde cezasını veririz ,yani sorgusuz sualsiz 17 sene boyunca biat edenlerden farklı bir seçmen profiline sahip olacaklar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çamur at izi kalsın, başka bildiğiniz bir şey yok değil mi sayın kandırılmış söz sahibi vatandaş (!)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anca MHP'den, çok az da CHP'den gelir oylar. O da %5'i bulmaz.
    Olan MHP'ye olur, baraj altı kalırlar.
    Son seçimde AkParti'ye oy verenlerden bu partiye kayma olacağını düşünmek insan zekasına hakarettir.
  • Realistik ve yapıcı politikaları varolursa bu seçimde değil belki ama bir sonrakinde şansları olabilir diye düşünüyorum.OHAL kalkarsa 2018in yarısına kadar ondan sonraki süreçte neler olacağı meçhul hala.

Partinin nasıl kurulacağı,neler vaadedeceği,nasıl tutum sergileyeceği tamamen günyüzüne çıktıktan sonra tekrar bir değerlendirmekte fayda var.

OHAL süresince muhalif topluluk hareketlenme yaşayamaz gibime geliyor.Gerçekten kendimce yorumladığımda bu belirsizlik ve korku,mantık çerçevesinde hareket etmeyi engelleyebiliyor gibi.

Umarım ülkemiz adına artık daha olumlu şeylere vesile olur.

Saygılarımla,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülkeden rastgele birini seçip başkan yapsak yine de şu an ki hükümetten daha iyi yönetir.
    ona buna güvenip çocuk gibi kandırılmazlar en azından.

hele ki bu insanlara fetöcü demek utanmazlıktır. fetönün her istediğini veren, ordunun içinin boşaltılmasından sorumlu savcıya kendi makam arabasını verenlerin önce kendini temizlemesi gerekiyor.

utanmaları olsa zaten istifa ederlerdi.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 30 Kasım 2017; 22:13:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geranimo486

belkide kurulan parti yeni akp olacak,
    bir anda parlaması gerçekten şüpheli.

açıkcası benim de aklımdan geçmiyor değil bu ihtimal. dış güçlerin akp'den sonraki yeni projesi...
    çünkü referandum sonrasından itibaren olan sürece baktığımızda, akp'nin göstere göstere insanların gözüne soka soka oy kaybetmek için elinden geleni yaptığını görüyoruz.
    yani, sanki bilerek oy ve taraftar kaybetmek için çabalıyor gibi kararları bulunmakta.
  • Şu parti yemin ediyorum köprüden önceki son çıkış ülke için. Türkiye'm için son can simidi. Kıymetini bilemezsek eğer, hali hazırda ülkeyi fermanla yöneten ve istediği başkanlığa da ulaşan padişah ülkeyi nerelere götürür belli değil.

Yalnız sadece şunu bile düşünseniz bu partinin ne kadar temiz,ak ne kadar saygı duyulabilecek bir parti olduğunu anlarsınız. İktidarı ne kadar korkuttuğunu anlarsınız. Adamlar MHP ihracı sonrası direkt yeni parti hazırlıklarına giriştiler, Halk TV ve bir iki ufak tefek yerel kanal dışında TV de görebilen var mı ? Çıkarılmıyorlar. Sebebi nedir ? Neden çıkarılmıyorlar ? Fetöcü diye mi ? Yoksa aman yanarız korkusuyla mı ? Bu ne muhteşem demokrasidir böyle.

15 senedir 21894712937 tane seçim kaybeden KK ve Bahçeli yıllardır boş boş konuşa dursun, parti daha resmi olarak kurulmadı dahi uğradıkları hakaretlere bak. Bu da 15 seneden sonra ilk defa doğru dürüst bir partinin geldiğinin ispatıdır.

• Hadi bakalım bekliyorum, şu kadroları ve planlarınızı bir açıklayın. KURULUŞLA BERABER DİRİLİŞ BAŞLIYOR.

Amma slogan attım ha :)
  • Yahu şu söz en sinir olduğum cümlelerden biri. Hatta Atasözü olduğundan bile şüpheliyim. Adam hakkında yap dedikoduyu yap dedikoduyu, sonra gördün mü bak şu şöyle şöyle, öteki de der abi demek ki var birşey ateş olmayan yerden duman çıkmaz, Fesatlığın fitnenin ta kendisi bu söz...
  • Aynen benimde tek korkum o. Sadece Mhp tabanından veya Akp tabanından kadrolaşma değil, Chp tabanına da hitap edebilecek kadroları oluşturmalı. Öte yandan sadece kadroları ile değil, akılcı, gerçekçi, günlük hayatta halkın istifade edebileceği projeler ile gelmeli. Popülist yaklaşımlar ve vaadlerle yola çıkarsa Mhp nin şuanki milletvekili sayısından öteye geçemez, Mhp ile yer değiştirmiş olur. Bakalım bekliyoruz.
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    İşte bu yaklaşım zaten en yanlış olan tarz.
    Hasmımız yeteri kadar var zaten.
    Bence yapılması gereken evrensel değerleri düzeltecek bir proje.
    Günü kurtarmakla bu işler çözülmüyor.

Hukuk, adalet, eğitim, toplumsal kalkınma, bilim, sanayi ve üretim olmadan bu söylemler ancak bizi daha çok kavgaya sürükler.

Sen yıllık 800 milyar dolarlık GSMH nı 2 trilyon dolar yapar, ülkeni ayakta tutacak değerleri güçlendirirsen zate sorunlar kendiliğinden çözülecektir. Güçlü bir ülkeye Fetö de başka oluşumlarda bir şey yapamaz.

Hangi siyasi olursa olsun artık bu yönde proje ve planlar ile hareket etmelidir.

Çünkü etrafımız ateş çemberi, belki savaş çok yakında, sıkıntılar çok fazla ve biz birbirimizi düşman görerek saçma sapan bir çekişme içerisindeyiz.
    Çekişmelerle kazanım elde edilseydi son 80 senede süper güç olurduk.

Bu çekişmeler Fetö, Pkk, Dhkpc ve bunlara benzer tüm hain oluşumları güçlendiren ve ekmeğine yağ süren süreçleri doğurdu ülkemizde.

Bir an önce kendimize gelmemiz gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 19 Eylül 2017; 8:19:38 >

• Vikipedi'den Ümit Özdağ'ın eğitim seviyesine bakın bu adam ülkeye fazla. %90 partilerdeki milletvekillerinin eğitimi < Ümit Özdağ'ın seviyesi.

Oyum size. AH ne olurdu Oğan' da geleydi :(
  • Ekim ayında Samsun'dan mı yürüyeceklermiş
  • fofer kullanıcısına yanıt
    Zoruna mı gitti eski fetöcu
  • Bu parti tutmaz en fazla %5. Mukemmel elestiriler ile anca %10

Akpden bahsediyoruz. Adamlarin kalip taraftari var. Uzgunum ama gercek bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • POWER64 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 30 Kasım 2017; 22:13:33 >
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Ben siyasete girmiyorum. Temennilerimi yazdım sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1419oguzhan

Zoruna mı gitti eski fetöcu

Sen daha kısa donla gezerken ben fetö ve yandaşlarına karşı duruyordum ergen.

Samsun'ndan yola çıkacaklarmış pehhhh. Samsun falan boş! hikaye! Göz boyamaktan başka bir şey yaptıkları yok.
  • fofer kullanıcısına yanıt
    Senin gibi oturup da ona buna ahkam kesmekten iyidir. Senin gözlerini de bi boyamak gerek
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.