Şimdi Ara

Ümit Özat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: Jennifer L.

quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

quote:

Orijinalden alıntı: Jennifer L.

quote:

ya sinirlerim bozuldu kanalı değiştirdim. rok bi gs ürünü getirmiş yanık. bide Türk bayrağı çıkardılar torbadan. ümit diyorki vay efendim bu bayrak bu formanın üstüne dikili değilmiş. bayrağı yakmamışlar. saçmalıyor resmen.

evet o Türk bayrağı o ürüne ait değil tabiki. ama formaların üstünde olan bayrak o. ayrıca masa bayraklarıda vartı. yakılan ürünlerin içinde.

ümit özat tam bir provakatördür. orada o mağazayı yağmalayıp formaları yakanlardan hiç ama hiç bir farkı yoktur. hatta onların başıdır. bi adam bu durumu ayıplayacağına bunun üstünde bu bayrak yok bu ayrı bişey dermi ya. rezalet

O bayrak o formanın üstünde dikili değil kardeşim yanında satıyorlar onun da demek istediği bu.

ayrıca ne kadar meraklısınız yalan söylemeye adam bunların yapanın '' ALLAH BELASINI VERSİN ELLERİ KIRILSIN '' dedi.

1-Bayrak yanında satılmıyor ücretsiz veriliyor
    2-Bayrak Formaya yapışık ufak bir pakette duruyor . Yani adam formayı yakıyorsa bayrağı da yanında yakıyor. Ha koparıp atıyorsa o da yakmaktan çokta farklı bir durum değil.

Ya bayrak yapışık değil yanında veriliyor işte satılıyor mu satılmıyor mu onu bilemem.

onunda demek istediği bu.

Ümit Özat

sende aynı ümit özat gibi yapıyosun şu an.

ben diyorumki sürekli bi bahane bulup konuyu değiştirmeye çalışıyor.

ayrıca o resmini koyduğun formaya bayrak bağlı dimi? sonuç olarak forma yanarken o büyük alevlerin içinde o bayrakta yanıyor. illa formanın üstüne dikili mi olması lazım?

kaldıki yine beyaz tv de gösterdiler görüntülerde o yanan şeylerin içinde masaya koymalık türk bayraği var. adam eliyle alıp gösteriyor kameraya.

Yazdığımdan nasıl bunları savunduğumu cıkardın ?

konuyu açan kişi yanlış bilgi vererek ümit ozatı suçlu çıkarmaya çalışıyor

adam dediki bunları yapanların elleri kırılsın allah belalarını versin ama gerçek taraftarlara da saygısızlık yapılmasın dedi

Rasim formayı çıkarınca da bu bayrak yanında veriliyor dedi. ki benimde bildiğim bu.

ya neyse ne ne kadar uzattık allah aşkına ya.

yapanlar en ağır cezasını alır inşallah.

• Ben böyle cahil insanlar görmedim biriside çıkıp demiyorki bu forma değil sweatshirt, ayrıca türk bayrağı formalar dışında verilmez formaların üzerinde gelir isteyen formasına yapıştırır isteğe bağlı.

http://www.magazagsstore.com/?urun-1015-galatasaray-parcali-gs-logolu-polo-tshirt
  • savunuyorsun demedim. şimdi ümit şunu kastetti. bu bayrak bunun üstüne dikili değil. yani türk bayrağını yapmadılar demeye getirdi.

sende diyosunki bayrak formaya dikili değil. evet değil o resimdeki gibi yanında bağlı şekilde veriliyor.

bende diyorum ki formanın üstüne dikili olmayınca bayrak yanmamış mı oluyor.

olay bu sadece..

evet umarım yapanların hepsini tek tek alırlar cezalarını verirler. hepsi kendini deşifre etti zaten.
  • rok zaten onu forma diye çıkarmadı. sadece yanmış bir store ürünü olarak çıkardı.

muhtemelen formada vardı ama önünde sponsor reklamı yazıyor diye çıkarmadılar. çünkü torbadan çıkarırken yazı gözükmesin dikkat et gibi bişey dedi ahmetle ertem.
  • quote:

savunuyorsun demedim. şimdi ümit şunu kastetti. bu bayrak bunun üstüne dikili değil. yani türk bayrağını yapmadılar demeye getirdi.

sende diyosunki bayrak formaya dikili değil. evet değil o resimdeki gibi yanında bağlı şekilde veriliyor.

bende diyorum ki formanın üstüne dikili olmayınca bayrak yanmamış mı oluyor.

olay bu sadece..

evet umarım yapanların hepsini tek tek alırlar cezalarını verirler. hepsi kendini deşifre etti zaten.

ben anlatamadım demek istediğimi ama konuyu kapatmak gerek.

zaten yakanlar çalanlar yakalanmış inş ders niteliğinde bir ceza verirlerde bu olaylar son olur
  • https://www.youtube.com/watch?v=YH4U2hmBqUU

Tamamiyle doğru ve düzgün açıklama. İnsanları provake etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloodyHeel

beyaz tv izleyen de izletende de GRAM AKIL YOKTUR!

+1905
  • Dani Alves'e yapılan ırkçılık nedeniyle muz yemiş diyorlar.
    Eğer böyle birşey yapıldıysa Allah akıl fikir versin tabi onu izleyenlere...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D JANGO

Dani Alves'e yapılan ırkçılık nedeniyle muz yemiş diyorlar.

izledim,izliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: windows1907

quote:

Orijinalden alıntı: D JANGO

Dani Alves'e yapılan ırkçılık nedeniyle muz yemiş diyorlar.

izledim,izliyorum

Galatasaraylılar diye belirtmem gerekirdi özür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Levien

quote:

Orijinalden alıntı: FnL

bu herif türkiye halkının en az %60'ını yansıtıyor

Mahmut uslunun Fenerbahce samp. oldugunda TRnin %60i sevinecektir lafina gonderme?

mahmut uslu gibi bir karakteri dikkate alıcak bir kafayi hiç bi zaman yaşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Themistocles

insanlık namına hiç bir vasıf taşımayan canlı

+1905

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özat kendi kafasını yaşanlara çok güzel cevablar veriyor. Burada troll diye tabir edilen kişilere yani.

Madalyonun öteki yüzünde aynı havayı soluğu için rahatsız olan kişiler var. Biriside benim.
  •  Ümit Özat
  • BloodyHeel kullanıcısına yanıt
    Beyaz tv 3 senedir bir misyon peşinde.Yorumcularda ona göre konuşuyor.Dogruları konuşan tek Telegol kapatıldıktan sonra bu kanalın desteklenmesi herşeyi açıklıyor aslında.Bencede Beyaz tv nin izlenecek tek bir tarafı yok.Klasik algı yönetimi yapmaya çalışıyorlar.
  • ümit özat denen adamı niye oraya çıkarırlar onuda anlamış değilim. ümit özat 1 rıdvan 2
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.