İçer içmez bu kimseyi ilgilendirmez nasıl olsa oda bir insan
Haber ne zamanın bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla Ümit Karan geçen hafta Florya'da antremanlara başladı.
tuncay ve hakan ünsalı duymuştum
Hooijdonk'ta Puro içiyordu kaliteli adam bizim Pier Pare
al bi de burdan yak ümitim
Kaptan Server olsun
Hasan yada Ümit olmalı.
Sigarayı özendirmeyelim.
millet aklına gelen futbolcularımı yazıyor.. harbi harbimi
1. kaptan Ümit 2. kaptan Hasan 3. kaptan Arda
olmalı.
Ne Antalya'sı yav,adam Florya'da tek başına antrenman yapıyor. Medya ne haberi yapacağını şaşırdı!!!
iyi de hoca resimde ağzındaki sigara ne bu da mı şaşırma.fotoşap mı yapmış adamlar?
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
iyi de hoca resimde ağzındaki sigara ne bu da mı şaşırma.fotoşap mı yapmış adamlar?
Ronaldinho'yu, Eto'o'yu Türkiye'ye getirenler fotoşapta yapar çok mu yani
ya bırakın ne zararı olmaz ya zehir zıkkım anasını satiim....
1 tanesi bile zarar
böye profosyonel mi olur Allah aşkına ya
yazıklar olsun Ümit !!!!
6-0 lik maçta Fatih Terim 5.golden sonra yedek kulübesinde sigara yakmişti (: Dünyada eşine az rastlanir bir görüntüydü ;)
quote:
Orjinalden alıntı: StreWAngeR
6-0 lik maçta Fatih Terim 5.golden sonra yedek kulübesinde sigara yakmişti (: Dünyada eşine az rastlanir bir görüntüydü ;)
Kapatalım bu konuyu...
quote:
Orjinalden alıntı: StreWAngeR
Hee iyi... Büyük yazınca daha etkili oldun.
antalyada tatilde lüx bir otelde halil altınıopla tanışmıştım hatta oturup gece 1-2 gibi 1 saat civarı 4-5 kişilk bir arkadaş çevresinde muhabbet etmiştik oda marlbora light sigara içiyordu. Sormuştum senin gibi futbolcu adama yasak değil mi şeklinde oda sadece böyle ara sıra uzun tatillerde kaçmak yapıyorum demişti
quote:
Orjinalden alıntı: fenerlix07
Hooijdonk'ta Puro içiyordu kaliteli adam bizim Pier Pare