G.Saray'da yönetimin Hakan Şükür'ün yerine yeni sezonda 1. kaptanlığa getirmeyi düşündüğü Ümit Karan, tatilini geçirdiği Antalya'da gece kulübünde dağıttı!.. Kemer'in en büyük eğlence merkezlerinde Club Aura'ya gelen golcü oyuncu sigara ve içki kadehini elinden düşürmedi. Piste çıkıp dans eden Ümit Karan sabaha karşı mekandan ayrıldı.
pasfotomac
Skandal !
sigara veya alkolünden değil de, ben ümitin 1.kaptanlığı yapabileceğini düşünmüyorum.. hasan şaş olsun derdim normalde de o pek oynamadığı için olmaz. kafam karıştı ben de karar veremedim.
quote:
Orjinalden alıntı: oLoRiN82
sigara veya alkolünden değil de, ben ümitin 1.kaptanlığı yapabileceğini düşünmüyorum.. hasan şaş olsun derdim normalde de o pek oynamadığı için olmaz. kafam karıştı ben de karar veremedim.
Serveti'i isteriz 1. kaptanlığa
şu kadroda oyununu bozmazsa sürekli 11 oynayıp ve üstüne koymaya devam ederse 2-3 sene sonra uğur kaptan olur..
sigara kullanan başka oyuncu var mı bildiğiniz ? (Muhakkak vardır da merak ediyorum kimlerdir ? )
Geçenlerde Beşiktaşlı Serdar Özkan'ı görmüştüm elinde sigarayla. Daha önce de Fenerbahçe'li Faruk başka bir kulüpte oyuncu-antrenör iken üstünde forma yedek kulubesinde elinde sigarayla duruyordu. Var mı başka bildiğiniz ?
Bizim Serdar Özkanda yakalandı sigarayla. Futbolcuların çoğu içiyormuş zaten. Bildiğim kadarıyla aktif sporcuların günde 5-6 dal sigara içmesi etkilemiyormuş, vücut zehiri atıyormuş zaten.
Tayfur'un içtiğini duymuştum.. Ve eski bir fuıtbolcu olan eniştem'in ( Boluspor 1.ligdeyken oynuyordu) demesine göre bir çoğu içiyormuş..Zaten çok içmeye fırsatı olmadığı için günde max. 5-6 içebiliyorlarmış..
Sanki sözleştik de yazdık electra..Aynı şeyleri yazmışız..
Hiç bir şey olmaz onlar da insan, tabi ki içer canı istediği zaman
arkadaşlar ne demek günde 5-6 sigaranın zararı olmaz?kola içmeleri bile sakıncalı sporcuların.bu çok yanlış bir durum.trilyonluk mesleğin var,sigarayla kendini yıpratıyorsun.ben feyyaz'ı görmüştüm fener'de oynadığı zamanlar kuşadasında,elinde sigarayla.bide bizim rapajic vardı,aziz başkanla karşılıklı içiyorlarmış Türk kahvesi eşliğinde genç serdar özkan'ı etkilemez ilk 2-3 yıl ama sonra 30 dakikalık enerjisi kalır maçlarda,29-30 yaşına geldiğinde de 3.ligde takım aramaya başlar kendine.yaşı ilerleyenlerin zaten gücü kısıtlı,bide sigara içerlerse 10. dakikada dilleri dışarı çıkmaya başlar.gs bence adam gibi bir kaptan bulsun,servet olur,kalıyorsa song olur veya altyapıdan gelen bir gence verilir bu görev ve bülent korkmaz gibi bir değere dönüştürülür.
bursasporlu gol kralı okan yılmaz günde 1 paket kırmızı marlboro
Vayy, tatilde içen normal bir insan ha
quote:
Orjinalden alıntı: My_CaRizMa
adamı EURO2008 e almazsan böyle efkarlanır işte
EURO 2008 e gidip fiyatı 3 e 5 e katlamak vardı be
ahh fatih hoca ahh
ver bi kadeh daha, yak bi sigara
bu resim feyk
quote:
Orjinalden alıntı: Electra
Bizim Serdar Özkanda yakalandı sigarayla. Futbolcuların çoğu içiyormuş zaten. Bildiğim kadarıyla aktif sporcuların günde 5-6 dal sigara içmesi etkilemiyormuş, vücut zehiri atıyormuş zaten.