Şimdi Ara

umi x1 mtk 6577 android 4 4.5inç 1280 * 720 IPS Kapasitif Ekran 8MP WIFI GPS (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
6
Favori
15.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir firmware daha çıktı, geliştirci final sürüm olaak açıklamış.
    Telefon kurulumdan sonra model kısmında mecury falan yazıyordu gt-i9000 olarak ayarlanmış,
    standart olarak go launcherle geliyor biraz kullandım ve gerçekten baya fark olduğunu hissettim gayet smoot ve akıcı olmuş,
    mutlaka kurmaızı tavsiye ediyorum..

https://docs.google.com/file/d/0B7GQOse1i17vbUJabzg5NEhhSkk/edit?pli=1
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefsim

quote:

Orijinalden alıntı: nuher

quote:

kendim birşeyler yapmaya çalıştım. ama diğer türkçe romla pek bir farkı olmadı gibi. ama rom sıkıntısız ve işlevsel.

hocam romu kurdum denedim, farklı birşey bende göremedim ayrıca 4.2 olduğuna eminmisiniz ?
    bu arada 4pda da yeni firmware çıkmış şuanda kuruyorum, yine apik diye kullanıcı çıkarmış 18.02 tarihli..

Apik 1802 romu kurmuştum ben işe yaramaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kendim birşeyler yapmaya çalıştım. ama diğer türkçe romla pek bir farkı olmadı gibi. ama rom sıkıntısız ve işlevsel.

hocam romu kurdum denedim, farklı birşey bende göremedim ayrıca 4.2 olduğuna eminmisiniz ?
    bu arada 4pda da yeni firmware çıkmış şuanda kuruyorum, yine apik diye kullanıcı çıkarmış 18.02 tarihli..

şuanda kullanıyorum, o dalgalama hafif takılma sorunu bende tamamen kalktı çok hızlı smoot çalışıyor bilginize..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

şuanda kullanıyorum, o dalgalama hafif takılma sorunu bende tamamen kalktı çok hızlı smoot çalışıyor bilginize..

be daha önce çıkan adik romu kurmuştum iyi değildi. ama bu adik rom dediğiniz gibi daha stabil ve türkçe.

• quote:

be daha önce çıkan adik romu kurmuştum iyi değildi. ama bu adik rom dediğiniz gibi daha stabil ve türkçe.

apex kurma ihtiyacı bile duymadım, go launcherde bir kaç değişiklikle gayet güzel oldu, şu hafif dalgalanmalar beni sinir ediyordu baya düzeltmiş adam.
  • quote:

quote:

apex kurma ihtiyacı bile duymadım, go launcherde bir kaç değişiklikle gayet güzel oldu, şu hafif dalgalanmalar beni sinir ediyordu baya düzeltmiş adam.

Dalgalanma derken nasıl sorunlar yaşıyordunuz?
  • quote:

quote:

Ben apex kurdum. Daha iyi oldu sanki

• Arkadaşlar. Telefonunuzda hangi navigasyon programını kullanıyorsunuz? Ben bu umide pek verim alamadım navigasyonundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bercalan21

Arkadaşlar. Telefonunuzda hangi navigasyon programını kullanıyorsunuz? Ben bu umide pek verim alamadım navigasyonundan.

İgo primo. Hepsini denedim. İgo primo bence en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuher -- 6 Mart 2013; 21:05:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresfatih

arkadaşlar telofon nasıl alınabılırmı sizce ?
    bu adresden almak istyorum

http://www.aliexpress.com/item/Pre-Sale-Original-UMI-X1-MTK6577-Android-phones-Android-4-0-3G-4-5-1280-720/623764276.html

UMI X1 - SPESIFIKASYONLAR
    Üreticinin web sitesi:www.91umi.com

Kutusunda QR kodu bulunan URL'ler:www.91umi.com,www.weibo.com/u/2949207210, t.qq.com/umi2012sz

Fiyat: uluslararası alıcılar için USD 200-230 (Kas 2012) itibariyle; Çin'de insanlar için 159 USD

Ekran:

Boyutu - 4.5 inç dokunmatik IPS, 16:9 geniş ekran en-boy oranı
    Çözünürlük - 1280 × 720 piksel, 326 PPI
    Pil: 1750mAh

Ağ desteği:

GSM: 850/900/1800/1900 MHz
    WCDMA: 900/2100 MHz
    Çift SIM (WCDMA + GSM)

Chipset / iç donanım:

CPU - MediaTek MT6577 Dual-Core Cortex A9 @ 1 GHz
    GPU - PowerVR SGX 531 @ 394MHz saat hızına sahip
    RAM - 1GB, 970MB kullanılabilir
    ROM - 4GB (Sistem - 503MB, 2.16GB - iç, 1GB - Apps)
    Kameralar:
    ikili LED flaş ve otofokus ile 8MP arka, 2MP ön

Boyutları ve ağırlığı: 129x68x8.5mm, pil ile 138g

Diğer özellikler: GPS, A-GPS, Bluetooth, WiFi b / g, microSD 64GB, yerçekimi sensörü, ivmeölçer, ışık sensörü, yakınlık sensörü destekler.

Başlığı daha düzgün bir şekilde düzenlerseniz iyi olur. Örneğin kapasitif ekran yazısına gerek yok. Telefonla ilgili farklı bir topik daha açılmış. İsterseniz oradaki cihaza ait fotolarıda ekleyebilirsiniz ilk mesaja.

• quote:

Orijinalden alıntı: ghostomer

quote:

quote:

Dalgalanma derken nasıl sorunlar yaşıyordunuz?

en belirgin dalgalanmayı, mesajlara girişte yapıyor.
    efektle açılırken arkadan gelişte hafif dalgalanmalı geliyor, bu beni aşırı rahatsız ediyordu bekletse tam efektli gelse problem yok, şuan o sorun bende kalmadı yazılımsal olduğundan emindim, bu firmware ile çok iyi oldu telefon.

• Arkadaşlar, telefonumda 4.1.2 türkçe rom var gps anteni kft marka. Geçenlerde synig navigasyonu açtım dakikalarca belki 10 dakika baglanmadi sonra kısa bir süre bağlandı ve tekrar koptu bağlantı. Mobileuncle tool programındaki gps test ozeligiyle açtım 3 dakikada uyduya bağlandı. Başka bir navigasyon programıyla deneme yapacağım ama bir sorayım böyle bir şey yaşayan oldumu test programıyla uyduya bağlanıyor navigasyon programında bağlanmıyor.

• Cihazin oyun performansi nasil acaba dead trigger gibi oyunlar oynanabilir mi? Bir de mms alisverisinde sorun var mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: | LuFFy | Piece |

Cihazin oyun performansi nasil acaba dead trigger gibi oyunlar oynanabilir mi? Bir de mms alisverisinde sorun var mi?

evet Dead trigger, modern comabat3, bc2 v.s. oyunları rahatlıkla oynayabilirsin. modern combat4 kasma yapıyor biraz. 2 ve 3 akıcı. mms gönderebilir ve alabilirsin.

Cevabiniz icin tesekkurler bi sorum daha var. Urunu aldik fakat gumrukte takildi, urun saticiya geri mi donuyor? Donuyorsa tekrar gonderiyor mu veya parayi iade alabiliyo muyuz? Tesekkurler

• Lewa son romunu yakında yayınlayacağını açıkladı
     umi x1 mtk 6577 android 4 4.5inç 1280 * 720 IPS Kapasitif Ekran 8MP WIFI GPS
  • htc desire c ile takas düşünen bana ulaşabilir.
    3 aylık htc desıre c full aksesuarlı 20küsür ay garantisi mevcut Sıfırdan farkı yok nokta cızık yok
  • arkadaşlar slm .benimde telefonum dün elime geçti.bu fiyata süper bi telefon diyebilirim.28 nickli arkadaşın backup ını yükledim.süper bişey oldu. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: adsay72

arkadaşlar slm .benimde telefonum dün elime geçti.bu fiyata süper bi telefon diyebilirim.28 nickli arkadaşın backup ını yükledim.süper bişey oldu. teşekkürler

Hayırlı olsun. Haklısınız bu fiyat aralığında ülkemiz şartlarında umi jiayu gibi markaların rakipleri yok malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostomer -- 18 Mart 2013; 23:27:53 >
  • Miui 4.1.2 çıktı arkadaşlar, az önce indirdim test edip gelişmeleri yazarım.

http://pan.baidu.com/share/link?shareid=353054&uk=1528763467
  • quote:

Miui 4.1.2 çıktı arkadaşlar, az önce indirdim test edip gelişmeleri yazarım.

http://pan.baidu.com/share/link?shareid=353054&uk=1528763467

ben dün akşam denedim. güzel stabil. çift hat kullandığınızda çift sinyal işareti görünmüyor tek sinyal işareti görünüyor. sanki tek hatlı havası veriyor. iki hatta stabil çalışıyor yanlış anlaşılmasın. gps bağlantısı çok daha hızlı. programlardaki root uygulamasından root erişimini etkin hale getirmek gerekiyor. ayrıca romu yüklerken en son reboot system yazarken pili çıkarıp tekrar recovery moda girip factory reset yapıp jb için gapps dosyasını yüklemek gerekiyor ki markette yüklensin. keşke birde TÜRKÇE dil paketi de olsaydı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuher -- 25 Mart 2013; 11:26:30 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.