Şimdi Ara

ulusoy fırsat koltugu yeniden aktif (ancak %10 indirim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pek sıcak fırsat olmamakla birlikte yinedeişine yarayacak arkadaşların olacağını düşünerek paylaşıyorum...

http://www.firsatkoltugu.com/

Kampanya

• KOLTUK SINIRI YOKTUR.
    Sıkça Sorulan Sorular sayfamızı aklınıza takılan sorular için mutlaka ziyaret ediniz.

Kuponlar Nasıl Kullanılır?

• Bu fırsat kuponuyla Ulusoy Seyahat’in İstanbul - Ankara seferi için satın alacağınız bilet üzerinden

%10 indirim kazanmaktasınız. Üstelik kupon sınırı yok, istediğiniz kadar kupon ile %10 indirimli

biletlerden faydalanabilirsiniz.

• Kampanya, 23 Temmuz - 16 Ağustos 2012 tarihleri arasında geçerlidir.

• Haftanın her günü kullanılabilir.

• Satın alınan biletlerin iptal ve iadesi yapılamaz, bilet açığa alınamaz.

• Yalnızcawww.ulusoy.com.tr üzerinden yapılan alımlarda, internet fiyatı üzerinden geçerlidir. Acentadan
    alınan biletlerde kullanılamaz.

• Ulusoy'un diğer indirim ve kampanyalarıyla ya da Ulusoy Kart'ın sunduğu indirimlerle birleştirilemez.

• Sadece satın alma işlemlerinde geçerlidir. Bilet rezervasyonu yapılmaz.

• Dilediğiniz kadar kupon satın alabilirsiniz.

• Satın aldığınız kupon adedini, kodlarını ve kullanım durumlarını *Bana Özel* menüsünden takip edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_reis_a -- 11 Temmuz 2012; 11:24:32 >

• %10 nedir ya, ulusoy zaten diğer firmalardan %10 pahalı
  • olmamış
  • ulusoy'da istanbul ankara arası 40 liraya bilet var, %10 indirim 4 lira eder, 1 liraya zaten indirimi satın alıyorsunuz, kalır 3 lira...ulusoyun ucartını kullanırsanız zaten size otomatikmen 4 ya da 5 lira değerinde puan veriyor, yani aslında 3 lira kar ettim derken 2 lira zarardasınız, hadi biz yine kar ettik sayalım ama 3 lira içinde kredi kartı bilgilerinizi vermeye değer mi?...ulusoy firmasına bu kadar büyük bir indirim yaptığı için çok teşekkür ediyor ve gönlüm onların böyle zarar etmesine elvermeyeceği için almayayım, kullanmayayım diyorum...
  • ankara > ortaca
    kamilkoç pamukkale gibi firmalarda 70 75 lira.
    ulusoyda internet fiyatı 57. neden bu kadar uygun anlamış değilim.ulusoy eski kalitesini mi bozdu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ulusoydan bilet aldim ankara 40 lira.acentada 42 lira.internette 40 tl 4tl puan veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece İst - Ankara seferlerlerınde gecerlı olması ayrı bir enteresanlık

Edit : Sitede ankara dısında birden fazla secenek mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehliask -- 11 Temmuz 2012; 12:28:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ulusoy'dan vazgeçin artık bitti o firma. Adamakıllı bir firma var o da Nilüfer yanına Pamukkale ile Kamil Koç'u da koyabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0dr

Ulusoy'dan vazgeçin artık bitti o firma. Adamakıllı bir firma var o da Nilüfer yanına Pamukkale ile Kamil Koç'u da koyabiliriz.

kamil koç ta , metro gibi "Otobüsün varsa gel abi" Şirketi olmuştur artık, tavsiye etmiyorum

nilüfer ve pamukkaleye anadoluyuda ekleyebiliriz :) gerçekten 3 şirketten de memnunum metro kamil koç uzak kalsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaterialScience -- 11 Temmuz 2012; 12:42:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Core2han

quote:

Ulusoy'dan vazgeçin artık bitti o firma. Adamakıllı bir firma var o da Nilüfer yanına Pamukkale ile Kamil Koç'u da koyabiliriz.

kamil koç ta , metro gibi "Otobüsün varsa gel abi" Şirketi olmuştur artık, tavsiye etmiyorum

nilüfer ve pamukkaleye anadoluyuda ekleyebiliriz :) gerçekten 3 şirketten de memnunum metro kamil koç uzak kalsın

+ varan diyelim(ulusoya satılmadan önce daha da iyiydi)..

lakin, ulusoy ciddi manasıyla bozulmuş.. 95-2000 model otobüsleri var hala.. özel bir yanı kalmadı.. herkesin kullandığı otobüsleri kullanıyor.. ama söforü, muavini 10 numero ona birşey diyemem.. ben "royal class" diye tabir edilen araca bindim.. ist-ank arasında ama bir numarasını görmedim.. belki dedim bir kahvaltı(sandviç) veya yemek gibi birşey verirler ama oda yoktu hani.. zaten 98-2000 model miymiş ne otobüs.. ön kısmın tavanından şapır şapır su damlatıyordu üstelik..

yalnız belirtmeliyim, otobüse binenler hep "elit" insanlardı.. hepsi hanımefendi, beyfendi.. giyimlerinden davranışlarından belliydi..

vision diye otobüs aldı ulusoy ama onun da konforundan birçok kişi memnun değil malesef.. ciddi bir yenilik getirmezse bu gidişle 5-10 yıla THE END..

şunu da belirteyim, dönüşte(ank-ist hattında) kamil koç "rahat hat" otobüsü ile geleyim dedim.. vasatın altında.. içindekilerin çoğu bildiğin "kro".. koltuğu az biraz yasladım.. arkamdaki hemen "hop hemşerim koltuğu KALDIR rahatsız oluyorum" dedi.. "kusura bakma yatırmayaınca da ben rahat edemiyorum. hem öyle uzun boylu, şişman filan da değilsin ki rahatsız olacaksın" dedim.. muavini çağırdı.. "ben karışmam" dedi çekti gitti.. mola yerinde de ters ters bakıyor bana.. ne oldu? birşey mi var? dedim.. yok abi ne olacak dedi(nolduysa artık bir anda adama).. neyse geldik sağsağlim istanbula böyle.. şunu da belirteyim.. eğer ki bana insan gibi, efendi gibi "arkadaşım ayağım sığmıyor, sıkışıyor rica etsem koltuğunu kaldırır mısın?" gibisinden bir ricada bulunsaydı, hiç tereddütsüz kaldırırdım.. ama pis bir huyum var "bana nasıl davranılırsa, bende öyle davranıyorum..."..
    aşti'de ben bilet almadan önce de adamın biri bağırıyordu ist 30 lira diye.. ben gidip saf gibi kamil koçtan bilet aldım 50-55 liraya.. o 30 liralık otobüse binseydim de kamil koça binmeseydim.. vallahi ve de billahi çok pişman oldum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 11 Temmuz 2012; 12:56:53 >

• quote:

quote:

varan firması da iyi diye biliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

quote:

lakin, ulusoy ciddi manasıyla bozulmuş.. 95-2000 model otobüsleri var hala.. özel bir yanı kalmadı.. herkesin kullandığı otobüsleri kullanıyor.. ama söforü, muavini 10 numero ona birşey diyemem.. ben "royal class" diye tabir edilen araca bindim.. ist-ank arasında ama bir numarasını görmedim.. belki dedim bir kahvaltı(sandviç) veya yemek gibi birşey verirler ama oda yoktu hani.. zaten 98-2000 model miymiş ne otobüs.. ön kısmın tavanından şapır şapır su damlatıyordu üstelik..

vision diye otobüs aldı ulusoy ama onun da konforundan birçok kişi memnun değil malesef.. ciddi bir yenilik getirmezse bu gidişle 5-10 yıla THE END

Hocam benim bildiğim ulusoy ve varan birleşti.. Çünkü antalya ve istanbulda ortak servisleri kullanıyorlar... 2002-2008 Arası kredi kartı puanları 3.5 ile çarpılıyordu(varan) istanbul alanya arası varanla istanbul alanya arası çok memnundum şuan durumlarını bilmiyorum. Ulusoy dan şikayet son 1 kaç yıldır çok var

Anadoluyu deneyin yavaş yavaş ağları genişletiyorlar bir çok aracı neoplan 2011-2010 ve 2012 model araçlar servisleri mükemmel bir ara türk kahvesi servisi bile yapıyorlardı yazın dondurma vs.

Ama benim kişisel düşüncem METRO turizm bu şirketlerle aynı kefeye bile konamaz kelle koltuk ense tokat seyahat 3 yolculuğumdan 2 sinde cinnet geçirip muavini otobüsten sallandıracaktım

• quote:

quote:

quote:

quote:

vision diye otobüs aldı ulusoy ama onun da konforundan birçok kişi memnun değil malesef.. ciddi bir yenilik getirmezse bu gidişle 5-10 yıla THE END

Hocam benim bildiğim ulusoy ve varan birleşti.. Çünkü antalya ve istanbulda ortak servisleri kullanıyorlar... 2002-2008 Arası kredi kartı puanları 3.5 ile çarpılıyordu(varan) istanbul alanya arası varanla istanbul alanya arası çok memnundum şuan durumlarını bilmiyorum. Ulusoy dan şikayet son 1 kaç yıldır çok var

Anadoluyu deneyin yavaş yavaş ağları genişletiyorlar bir çok aracı neoplan 2011-2010 ve 2012 model araçlar servisleri mükemmel bir ara türk kahvesi servisi bile yapıyorlardı yazın dondurma vs.

Ama benim kişisel düşüncem METRO turizm bu şirketlerle aynı kefeye bile konamaz kelle koltuk ense tokat seyahat 3 yolculuğumdan 2 sinde cinnet geçirip muavini otobüsten sallandıracaktım

anadoluya ve nilüfere birşey demiyorum zaten.. yanlarına varan turizmi ekledim bende.. pamukkale de iyi ama nilüfer ve anadolu gerçekten kaliteli firmalar benim gözümde..

• Metro mu allah kurtarsın zonguldaktan ankaraya gitmek ıcın ve sadece o saatte metro olduqu ıcın zorunlu olark bınmıstım , aştinin etrafında 3 tur attık adam hala gırememıstı astıye neymısde sofor baska bır yerden gelmıs bılmıyormus ; madem oyle bır navıgasyon koydur otobuse kaptan ; zaten bınmıyordum sımdı zorda kalsamda bınmıyorum ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehliask

Metro mu allah kurtarsın zonguldaktan ankaraya gitmek ıcın ve sadece o saatte metro olduqu ıcın zorunlu olark bınmıstım , aştinin etrafında 3 tur attık adam hala gırememıstı astıye neymısde sofor baska bır yerden gelmıs bılmıyormus ; madem oyle bır navıgasyon koydur otobuse kaptan ; zaten bınmıyordum sımdı zorda kalsamda bınmıyorum ,

metro vasatın da altında ama, adamlar her yana gidiyor.. tercih bazen zorunluluk yaratıyor malesef..

• quote:

Orijinalden alıntı: s0d

Kesinlikle çok doğru bir çıkarım.

2 defa ulusoyla yolculuk yaptım birinde 4 saat sürer denilen yolculuk 4.5 saat sürdü otobüsümü kaçırmak üzereydim.
    Diğerinde ise Edirne _istanbul arası ulusoydan bilet aldım servisleri geç aldı otogara giderken sorun yok telaşlanmayın otobüs bekliyor dediler ne oldu 4 kişiyi bıraktılar.
    İstanbuldan da başka bir yere gidiyordum otobüsümü kaçırdım.
    Ulusoy ne yaptı hiçbir şeyyyyy.15 dk telefonla görüştüm şikayetimi bildirdim. 2 dk dinledi, 12 dk biraz bekleyin dedi ve telefonu kapadılar yüzüme.
    Aklı olan Ulusoy'a binmezzz.
    Ulusoy'mu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ehliask

Metro mu allah kurtarsın zonguldaktan ankaraya gitmek ıcın ve sadece o saatte metro olduqu ıcın zorunlu olark bınmıstım , aştinin etrafında 3 tur attık adam hala gırememıstı astıye neymısde sofor baska bır yerden gelmıs bılmıyormus ; madem oyle bır navıgasyon koydur otobuse kaptan ; zaten bınmıyordum sımdı zorda kalsamda bınmıyorum ,

metro vasatın da altında ama, adamlar her yana gidiyor.. tercih bazen zorunluluk yaratıyor malesef..

Metro nun şöförleri zamanında kadıköy pendik çalışan minibüs şöförleri diye biliyorum parayı kırıp otobüs alıp metro da hatlı otobüse terfi etmişler.

Malesef öyle Allaha şükür güzargahımda her şirket var Allah yardımcınız olsun

• Metro mu... aman uzak kalsın abicim.

Anketlerde en güvenilir seyahat firması Ulusoymuş. Sonuçta büyük firma ve kurumsal.

Fırsat koltuğu indirimi ise yakın mesafeler için biraz düşük bir oran ama uzak mesafelerde işe yarıyor bence. Örneğin istanbul-antalya otobüsünde liste fiyatından 10 lira gibi bir indirim kazanıyorsunuz. Yazaneler burunlarından kıl aldırmıyor zaten bu işlek sezonda. En iyisi yine internetten almak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.