Şimdi Ara

ULUSOY BOZULMAYA BAŞLADI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
108
Cevap
0
Favori
41.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Starliner 2'ler konusunda da şunu söyleyim, o otobüslerden ilk önce yine Ulusoy'a 2 adet verildi. Bir süre denendikten sonra Ulusoy tarafından beğenilmedi ve Neoplan ile Yeni Starliner Anlaşması yapmadı.

Beğenilmemesinin en büyük nedeni motor gücünün istenen kuvvette olmamasıdır. Eski Starlinerler Mercedes motorluydu. Ancak daha sonra Neoplan Man'a satılıp Neoman olunca güçsüz Man motorları kullanılmaya başladı bu da Ulusoy'u tatmin etmedi.

Kuzenim ismini vermek istemediğim bir turizm şirketinde çalışıyordu. (Hatta bu otobüs kuzenim ayrıldıktan sonra kaza yaptı şoför ve muavin yaşamını yitirdi.) Kuzenimin bana söylediği tek cümle herşeyi özetlemeye yetiyor. Rampada klima kapatıyorlarmış otobüsün çekiş gücü düşmesin diye. Ulusoy'un eski seri Mercedes Motorlu Starlinerlere binen varsa dikkat etmiştir rampada bana mısın demiyor. Ama hakkını verelim o yukarda bahsettiğim kaza bir Tır'a arkadan çarpma ile oldu ve kasa çok sağlam olduğu için sadece ön taraf hasar gördü. OTobüsün arka kısımlarında herhangi bir esneme daralma olmadı

Ulusoy Yeni Starlinerleri beğenmediği için bu otobüslerde Türkiye'ye diğer firmalar ile girdi. Biliyorsunuz eskiden Neoplan'ın Türkiye'deki tek Distribütörü ve tek müşterisi Ulusoy'du. Ulusoy'un Distribütorlüğü bırakınca Neoplan önünde bir engel kalmadı ve uygun fiyatı ile bütün firmalar kolayca bu yeni Starlinerleri aldı.

Çocukluğumdan beri Ulusoy ile seyahat eden ve vip passenger kartı olan biri olarak şunu size söyleyebilirim ki bu sektörde biraz geri kalan Ulusoy liderliği çok sürmeden geri alacak. TÜrkiye'de hiç olmayan ve Ulusoy'a özel projelendirilen bir otobüsle. Bunun için Volvo çalışmalarını sürdüyor.

• Konu biraz eskiymis ama ben yeni gordum.

bende Samsun seferi yapmistim istanbuldan, muavin asagida mutfagin oldugu bolume gidip cam kucuk cami acip sigara icmisti, bende ist.a donunce sikayet ettim. bilet numarami vs. yazdim. ulusoydan bana gelen cevap " belirttiginiz gibi bir sefer numaramiz yoktur, ilginiz icin tesekkurler"

bende bunun uzerine biletimi scan edip tekrar mail attim, ama sonra cevap gelmedi varani tercih ediyorum mumkun oldugunda.
  • 14 senedir 2 sylede yolculk ypıorum varan daha iyi tecrübeme dayanarak yazıorum
  • Babam 50 yıldır ben 15 yıldır varan ile seyahet ediyoruz kale değer bir sorun yaşamadık.1,2 mühavinin saygısızlığı oldu varanda kafasını koparttı onların

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emryrgc -- 31 Temmuz 2008; 13:45:36 >
  • Şikayetvar'a da yazmanızı öneririm.Oradan cevap alma imkanınız daha fazla.

Varan ile hiç yolculuk etmedim fakat bir kere sanırım Antalya'ya giderken bir tesisinde ailemle birlikte yemek yemiştik.Size şunu söyleyebilirim.Piyasadaki restorantlar arasında en iyisi!Bunu hiç abartmadan söylüyorum.Adamlar çok temiz yemek yapıyor ve çalışıyor.Bir varan tesisinden geçtiğinizde karnınız toksa bile durup birşeyler yiyip için.Beğenmezseniz pm atın.
  •  ULUSOY BOZULMAYA BAŞLADI

Ulusoy Otobüs Grubu'nun Neoplanla iş birliği güçlenerek devam ediyor.2008 yılında yeni Neoplan Starliner otobüsleriyle yolcularına daha iyi hizmet vermeye başlayan Ulusoy Otobüs Grubu'nun aldığı ilk dört otobüsü bodrum ve Alanya hatlarında çalışmaya başladı.54 kişi taşıma kapasitesi olan yeni Neoplan'ların kablosuz kulaklık,kablosuz internet,uydu anteni ile TV izleme gibi özellikleri bulunuyor.
    Kalan altı otobüs ise çok yakında Ayvalık,İzmir,Samsun,Ankara,Marmaris hatlarında Ulusoy yolcularına hizmet vermeye başlayacak.İlk etapta 10 otobüsle başlayan bu yatırımın zaman içinde yeni otobüslerle devam etmesi amaçlanıyor.

Çarşamba akşamı İstanbul-Bodrum yolculuğumu 21:30 Küçükyalı kalkışla bu model otobüsle yapcam.Yol boyuncaki izlenimlerimi ve otobüsün iç-dış resimlerini dönüşümde sizlerle paylaşcam.Sanırım Ulusoy yavaş yavaş düzelmeye başlıyor tıpkı eski günlerdeki gibi olma hedefinde buda en çok biz seyahat severlere yarayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguroz89 -- 1 Ağustos 2008; 12:25:58 >

• Bir muavin yüzünden bütün firmayı lekelemek mantıksız bence..
  • arkadaşlar bende ulusoyda çalıştım servis memurunun battaniye vermemesi normal neden dersenız çünkü her araca battaniye ve yastık 15 adet verilir ve arkadaşın sıkca istemesıne rağmen vermemesı normal çünkü ulusoyda servis memurlarına denılen ilk sey yastık ve battaniylerı yaşlı ve küçük çocuklara verilmesi dir haa eğer yaşlı ve çocuklu olarsa verılırse kaldıysa verip vermıyecegı oda servis memuruna kalmıstır çünkü battaniye verıldıgı zaman geri vermıyolar ve battanıylerı evıne goturduklerı için kısıtlanmıstır verılmeyen battanıyeler serbıs memurunun maasından kesılır
  • konu hort demiş yaww
  • number one VARAN Tek geciyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

Bir muavin yüzünden bütün firmayı lekelemek mantıksız bence..

ehh ehh zihniyet ve cehalet işte başka n diyebilirimki..!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamyoncu07

quote:

kasıyon gene

• quote:

Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==

quote:

Orjinalden alıntı: kamyoncu07

quote:

kasıyon gene

rahatım kasmıyom kendimi seni bilmem ama..!!

• resmen hortlamış
  • Bırakın herşey olduğu gibi kalsın...
  • Hortlamış topik ama ben de söylemeden edemiyeceğim. Genellikle Kamil Koç kullanırım, rahat diye isimlendirilen otobüslerini, fena değildir, arada sırada aksaklıklar olur ama Ulusoy'da yaşadığım gibisini görmedim.
    Geçen yıl Kuşadası'ndan İstanbul'a sadece Ulusoy'da yer buldum, iyi hoş, gece yolculuğu yapıyorum. Öyle bi muavin vermişler ki, birşey istiyorsun sallana sallana getiriyor 5-10 dk'da. Hadi neyse, gece yarısı oldu, muavin kayıp, buldu yedek şoför, uyuyormuş. Uykulu uykulu servis yaptı. Sonra yine kayıp, yine uykuya yattı. Sabaha kadar, 2-3 kere uyandırdılar, yedek şoför söyleniyordu çocuğa devamlı.
    Asıl kabahat o kadar yorgun, uykusuz olan çocukta değil belki (tabi Kuşadası'nda gece alemlerde yorulmadıysa). O halde bi muavinle yola çıkan firmada. Çocuğun gözleri kan çanağıydı. Sinir oldum, muavine değil, Ulusoy'a. İnşallah yolum kesişmez bi daha bu firmayla...
    Ha bir de çok sık Çanakkale'ye gidiyorum, Ulusoy'un sınıfında değil ama tam bir rezalet olan Çanakkale Truva firması var oralarda, dolmuştan beter. Sıfır servis, sıfır konfor, fahiş bilet fiyatları...

• beyler bende servis mermurluğu yaptım bursa kırcali arası çalışan balgiit adlı bi bulgar firmasında servise yaşanan aksaklıklar genellikle firmanın kabahitidir çünkü ben elimden geldiği kadar herşeyi sunmaya çalışıyorum ama imkanlar elvermeyince tıkanıyorsun:( varan ulusoy karsılastırtmasına gelnce ben sınırda genellikle varanın viene yolladığı (avusturya) setra 317 leri göryrm uzun yola neden daha yeni model bi araç vermiyor merak ediyorum:) ama bencede karsılastırmanın galibi kesinlikle varan olur;)
  • Arkadaşlar ulusoyda şöyle bir sistem var,her işi servis memuruna yaptırıyorlar,bagaj alıp verme,içeride yolcuyla ilgilenme,yetmezmiş gibi vardön otobüsü yıkama temizleme,koskoca ulusoy,bütün herşeyi bu insanlara yüklerse ağrı turdan bi farkı kalmaz.Kamilkoç bile buna bi çare bulmuş ulusoy artık parasızlıktan olsa gerek bütün yükü hostlara yüklüyor.
  • Biraz hort olcak ama ;

ULUSOY BOZULMAYA BAŞLADI

Bolu'nun Gerede İlçesi'nde otobüsün önünde giden TIR'a çarpması sonucu 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
    Kaza, TEM'in Gerede'deki Cankurtaran Mevkii'nde meydana geldi. İstanbul'dan Ankara yönüne giden Hülisi Taşpınar yönetimindeki 34 YL 1997 plakalı otobüs, önünde giden Ahmet Özdemir'in kullandığı 34 BY 8564 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada, otobüs muavini Erkan Çatal ile otobüsün bagaj kısmında bulunan yatakta uyuyan yedek şoför Ahmet Ocak öldü. Otobüs şoförü Hülisi Taşpınar, yolcular Eren Erol, Sevilay Mekik ve Güler Mekik yaralandı. Gerede ve Ankara'da bulunan hastanelere kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı.

Araçta TRT Spor Spikeri Yalçın Çetin'in de bulunduğu, şoförün arkasındaki ön koltukta oturan Çetin'in emniyet kemeri sayesinde kazayı yara almadan atlattığı öğrenildi.

• varan da ulusoy da eski arabalarını hala yola gönderdiği sürece rahatsız yolculuklar olacaktır.
    zangır zungur sarsılan koltukta arkanıza da yatıramazsanız bir daha binmeme yemin edersiniz benim gibi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.