Şimdi Ara

Uluslararası ticaret ve 'lojistik' mi yoksa 'finansman' mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
10.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hangisini tercih edersiniz iyi ve kötü yönlerini sebeplerinide yazarsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uluslararası Ticaret ve Finansman tamamen saçmalıktan ibaret,yani isim olsun diye.Hem uluslararası ticaretten anlayıp aynı anda finansmandan da anlamak çok mümkün değil.
  • Sen hangi alana ilgi duyuyorsun .Bu bölümlerin çoğu isim aldatmacası .Kariyer.net sitesindeki iş ilanlarına bak .Lojistik veya Finansman (Finans uzmanı,Raporlama uzmanı vs) gibi

departmanlarda illede Ulus.ticaret ve lojidtik veya finansman bölümü mezunları alacağız diye yazmazlar .Genellikle İktisat işletme ve ilgili bölümler yazarlar .Sen nerde gördün Dış

ticaret departmanında illede uluslararası ticaret ve lojistik mezunu alacağız ibaresi yazdıklarına. Sana nacizane önerim bırak bu bölümleri Puanın İşletmeye ve iktisada tutuyorsa (hatrı

sayılır üniversiteler için ) bu bölümlere git ve sonra uluslarası ticaret finansmandan falan yüksek lisans yap. Bende senin gibi geçen sene bu ayrımı yaşıyordum tamamen aynı durumu

yaşıyorduk ama iktisadı seçtim ve çok memnunum bölümümden .Saydığım bu departmanların çoğunu kapsar.

Finansmanı seçersen Lojistikte çalışamayacaksın.

Lojistiği seçersen Finans sektöründe çalışamıyacaksın

Ha illede ben bunlardan birini seçersem dersen Finansmanı seç .Lojistiği her türlü öğrenirsin ama Finans ayrı bir olay.

Finans alanı daha geniş ama program ve teknik bilgi bilmen daha fazla

Lojistik ise biraz daha işin ilmini bilerek iyi yerlere gelinebilecek meslek

Sana söyle söyleyim arkadaşım bir Lojistik firmasında çalışıyor.Ve patronu İşletme mezunu .Muhasebeci olarak başlamış .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulparr -- 14 Haziran 2014; 1:35:46 >

• Tulparr kullanıcısına yanıt
    İşletme ve iktisat hani böyle rağbeti çok olan önemsiz bölümler gibi görünüyor. O kadar iyi söyledinki ikisinide hangisini seçeceğime karar veremedim şimdi ben hangisini okursam ne olurum. Artık devir çok para kazandıran mesleği seçmek oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lojistikçi olursan lojistikçi Finans okursan Finansçı olursun diyemiyeceğim Finans sektöründe çalırsın diyelim. Mesela Şirketlerin Finansal raporlama kısmında çalışırsın ki iyi para getirir.
    Lojistikçi olursan operasyon sorumlusu olursun mesela girdiğin departmana göre değişir.İktisat ve İşletmeye rağbet var bu doğru ama önemsiz önemli olduğu kısmı tartışılır.Uyanık olduğun sürece ekmek yiyeceğin bir bölüm bunlar
    Şimdi Sınıf öğretmenliğine gidecek adam gidipde işletme yazarsa o adamdan bi halt olmaz isterse Boğaziçi İşletme okusun yine de olmaz aha buraya yazıyorum aksini iddaa eden varsa da tartışırım .
    Seçim senin sırf ismi fiyakalı diye bölüm yazma araştırma yap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.