Şimdi Ara

Uluslararası Sağlık & Bilişim Zirvesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sağlık ve bilişim dünyasının liderlerini buluşturan en büyük organizasyonlardan biri olan “Sağlık Bilişim Zirvesi 13” Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

    Sağlık ve bilişim dünyasının kalbinin attığı zirve kapsamında, bu yıl ikincisi düzenlenen “Altın Steteskop Ödülleri” de sahiplerini buldu. Dijital Hastane Ödülü’ne Emsey Hospital layık görülürken, Bilişim Dostu Ödülü de Emsey Hospital’dan Genel Müdür Yardımcısı Uz. Dr. Hüseyin Çağıl’a verildi. Emsey Hospital adına ödülleri Kalite Direktörü Aynur Baştuğ teslim aldı.

     Uluslararası Sağlık & Bilişim Zirvesi


    Yaptığı kısa konuşmada, Emsey Hospital’ın hastaların sağlık gereksinimlerini karşılarken, tıbbi olanakları da uluslararası standartlarda ve modern bir hizmet anlayışıyla sunduğunu belirten Aynur Baştuğ; “hastalarımızın beklentilerine karşılık veren, ileri sağlık teknolojisine sahip altyapımız ile memnuniyet sağlarken, hastane olanaklarının genişliğiyle de hizmetlerimizi daha etkin bir şekilde sunmayı hedeflemekteyiz” dedi.

    Sağlık Bilişim Derneği liderliğinde düzenlenen ve Sağlık Bakanlığı, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve OHSAD işbirliği ile gerçekleştirilen zirvede, “Sağlıkta inovasyon” ana teması işlendi. Sektörün gündemini ve geleceğini belirleyen zirve ile sağlık bilişimi alanında dünyadaki yeni gelişmeler, sağlık ve bilişim sektöründeki profesyoneller ile paylaşıldı.







  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilişim teknolojileri staj
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.