Şimdi Ara

Uluslararası lojistik ve taşımacılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu bölümde okuyan veya bilgisi olanlar yardım edebilir mi ?
    Bölümü tavsiye eder misiniz ? (İlerideki iş imkanları,ünide derslerin zorluğu vs)
    okumak istediğim üniversitede diğer bölümlerde birinci öğretim le ikinci öğretim arasındaki fark 5-10 puanken bu bölümde 20 puan nedendir acaba?
    son 3 yılda bu bölümde sıralamalar hızla düşmüş pek tercih edilmiyor galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

puan önemli değil. geçen senenin sıralaması ile bu sene tutmayacak. çünkü geçen sene ek puan ile son sıradaki adam yerleşiyordu, bu sene ek puan kalktığından o bebeler giremeyecek.

Mesela geçen sene 200k ile kapatan bir bölüme 160-170k ile gireriz değil mi ?

Pyhon Veri Bilimi &amp; Makine Öğrenimi (Acemi)

"Eyleme dönüşmeyen arzu, ruh bozukluğuna yol açar." - William Blake
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan.

quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

puan önemli değil. geçen senenin sıralaması ile bu sene tutmayacak. çünkü geçen sene ek puan ile son sıradaki adam yerleşiyordu, bu sene ek puan kalktığından o bebeler giremeyecek.

Mesela geçen sene 200k ile kapatan bir bölüme 160-170k ile gireriz değil mi ?

200k yaziyor ama kilavuza bak adamin siralamasi 200k ek puanla 70 bin oluyordu. yani belki 150 bininci adam ek puansiz tercih etti ama onun yuzune giremedi. bu yuzden supriz olabilir. gecen sene 200k gozuken yer 150k ile kapatabilir.mesela ben mezunum ek puanli ygs 1 siralamam 1662. fakat elektrik okudugum icin biryer gelmiyor ek puanla. bilgisayar okusaydim yildiz teknikte bilgisayar ogretmenligi okuyabilirdim..

Not: yeni mezun olanlara ek puan yok fakat eski mezunlara var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 23 Temmuz 2016; 13:53:15 >

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Gecen sene730 kdan almis bi yere ben 690kdayim girebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.