Bildirim
Uluslararası ilişkiler mi uluslararası ticaret mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Adlarında 'uluslararası' bulunması bu bölümleri yakın bölümler yapmıyor. UT sadece ve sadece özel sektöre odaklanan bir müfredata sahip. Uluslararası ilişkiler ise sosyal bilimlerin özelleşmiş bir alanı. Daha spesifik sorun varsa yardımcı olabilirim.
-
Evet araştırdım ve ikisi de bana çok uzak alanlar değil diye düşünüyorum. Türkiye şartları için hangisinin önü daha açık olur sizce? Her zaman uluslararası ilişkiler istiyordum aslında ama mezun olunan üniversitenin çok önemli olduğunu söylüyorlar o yüzden orta halli bir yerde uluslararası ilişkiler yerine dokuz Eylül gibi daha çok adı olan bir yerde uluslararası ticaret okumak daha mı mantıklıdır bilemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özel sektör için bu bölümlerde üniversite adının önemli olduğu doğru. Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi de henüz çoı yeni. Özel sektörde çalışacağını düşünüyorsan diğeri daha mantıklı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim 🙏🏼
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X