Şimdi Ara

Uluslararası İlişkiler mi Sosyoloji mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayar

• maasi yi diye bi yere gitme kardesim. sevdigin gonlunden gecene git. yoksa omur boyu pisman olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

maasi yi diye bi yere gitme kardesim. sevdigin gonlunden gecene git. yoksa omur boyu pisman olursun.

Ikisini de seviyorum:)

• Bölümlere maaş vermiyorlar.
  • TEHET kullanıcısına yanıt
    Iş imkani peki?

• AWJLHFGAWLHG KARDEŞ KB AMA 2SİDE LEŞ+ÇÖP YANİ BOŞA OKUCAKSIN MAAŞ FALAN SORUYOR BİDE ADAM LAKWJQGŞKQ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cleveland Cavaliers

AWJLHFGAWLHG KARDEŞ KB AMA 2SİDE LEŞ+ÇÖP YANİ BOŞA OKUCAKSIN MAAŞ FALAN SORUYOR BİDE ADAM LAKWJQGŞKQ

Almanyada çalışacağım orda tavsiye ediyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: JustKiddingBuddy

quote:

Orijinalden alıntı: Cleveland Cavaliers

AWJLHFGAWLHG KARDEŞ KB AMA 2SİDE LEŞ+ÇÖP YANİ BOŞA OKUCAKSIN MAAŞ FALAN SORUYOR BİDE ADAM LAKWJQGŞKQ

Almanyada çalışacağım orda tavsiye ediyorlar

la dalak almanyada çalışcaksan niye buraya soruyon aha söyledim işte bu iki bölümde çöp
  • +almanyada çalışcaksan neyin maaşını soruyon olum? nasıl bir kafan var? yada var mı?
  • Sosyoloji daha güzel bir bölüm.yüksek lisans yapıldı mı gözlüğü takıp insanları eleştirip kitap yazıp ünlü bir sosyolog olma hayalim var

• uluslararası ilişkilerde okuyorum.İyi yerde okumayacaksan gelme.Dil çok gerekli.Ayrıca başka şeyler de yapmak gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: duck dodgers

uluslararası ilişkilerde okuyorum.İyi yerde okumayacaksan gelme.Dil çok gerekli.Ayrıca başka şeyler de yapmak gerek.

Almanyada duisburg essen üniversitesinde okumayı düşünüyorum belki yüksek lisans da yaparim

• Almanya'ya kesin gideceksen sosyoloji oku. Sosyoloji, birçok insanın korktuğu bir dal. Çünkü karanlık şeyleri iyi sosyologlar aydınlatır ve bu da sosyoloji aleyhinde kötü bir propagandayla sonlanır. Yurtdışında sosyologlar daha rahat ve iş imkanların da okuduğun okula göre değişir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.