Bildirim
Uluslararası ilişkiler için en iyi okul hangisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
birileri yine tıp kazanamamış -
quote:
Orijinalden alıntı: Ruscall
birileri yine tıp kazanamamış
Ne alakası var 12ye geçtim hedef belirliyorum kendime
Ne alaka ücretli tıp tutardı gs uluslararasındayım şimdi
quote:
Orijinalden alıntı: JustKiddingBuddy
quote:
başlığı uplıyordum senin için reyiz. özellerin bu tarz mesleklerde çoğu devlet üniversitesinden avantajlı olduğunu düşünüyorum. kastettiğim boğaziçi vs değil anlamışsındır demek istediğimi -
quote:
quote:
quote:
başlığı uplıyordum senin için reyiz. özellerin bu tarz mesleklerde çoğu devlet üniversitesinden avantajlı olduğunu düşünüyorum. kastettiğim boğaziçi vs değil anlamışsındır demek istediğimi
Yeditepe üni nasıl sence
quote:
quote:
quote:
quote:
başlığı uplıyordum senin için reyiz. özellerin bu tarz mesleklerde çoğu devlet üniversitesinden avantajlı olduğunu düşünüyorum. kastettiğim boğaziçi vs değil anlamışsındır demek istediğimi
Yeditepe üni nasıl sence
eşit ağırlık bölümlerinde her üniversite hakkında bilgim yok. ne söylersem yalan olur. ama şimdiden böyle şu üniversitenin şu bölümünü kazanmalıyım gibi düşünmene gerek yok. az çok bak ne kadar sıralamayla alındığına, vakti gelince üniversiteleri tek tek akademik kadro, yurtdışı imkanı, dil eğitimi, sosyallik açısından elersin.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Yeditepe üni nasıl sence
eşit ağırlık bölümlerinde her üniversite hakkında bilgim yok. ne söylersem yalan olur. ama şimdiden böyle şu üniversitenin şu bölümünü kazanmalıyım gibi düşünmene gerek yok. az çok bak ne kadar sıralamayla alındığına, vakti gelince üniversiteleri tek tek akademik kadro, yurtdışı imkanı, dil eğitimi, sosyallik açısından elersin.
Anladım hocam sağolun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bilkent Odtü -
Up
Yeditepe mi? Çıldırmış olmalısın orda tıp ve hukuktan başka bişey zor okunur. En yakın arkadaşımın ablası Yeditepe Uluslararası ilişkiler mezunu ve 2 yıldır işsiz. Evde oturuyor çok ciddiyim ve yabancı dili çok iyi. Stajlarını da iyiydi.. bi yere girdi ama 1800 falan veriyorlardı. Leş yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X