Bildirim
Uluslararası dolaşım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: spookydream
arkadaşlar 10-15 günlüğüne italyaya gidicem. bu süre içinde telefonumu ve hattımı türkiyedeki gibi kullanmak istiyorum. şu anda avealıyım ama başka operatörede geçebilirim. en ucuz olarak hangi operatör ve hangi tarife ile bu işi hallederim?
italya'da vodafone kullanıp dünyayı gezen seçeneği ile 91 kuruşa aranıp aranabilirsiniz_____________________________
HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK! -
başka fikirler yok mu? _____________________________ -
Her operatörün kendine has kampanyaları var, sitelerinden bakabilirsin. Daha çok aranacakmısın yoksa arayacakmısın o na göre kıyaslama yap. Yurtdışında iken aransan dahi senden para gider. Vodafone 2 TL alıyordu aranma başına(belki aramanın dakikası da olabilir). Temmuz ayında Abu Dhabi ye gittim ve çok kısıtlı konuşmama rağmen (yaklaşık 15-20 dk) 180 Tl lik kontör gitti. Unutmadan, yurtdışında iken bence kontörlü hat kullanma. Kontörün bittiğinde yada yapılan aramaya cevap verecek kadar kontörün yoksa kimse sana, sende kimseye ulaşamazsın mesaj bile atamıyorsun. Ben yaşadım biliyorum.
quote:
bu süre içinde telefonumu ve hattımı türkiyedeki gibi kullanmak istiyorum.
Türkiyedeki gibi kullanmak istersen kesenin ağzını açman gerekir. -
Faturasız hatlarda sadece aranmak için vodafon tek dünya tarifesinde aransak dahi para gidiyor mu acaba?
Bunun bi yöntemi olmalı. Gittiğin her ülkenin romaning kodları var onları girererek ödemeli arama gibi uygun fiyata arıyabiliyoruz sanırım._____________________________ -
fazla konuşacak bir şey de yok aslında. vardın mı nasılsın iyimisin gibi 5 dakikalık bir iki görüşme yapıcam. hepsinin sitesine baktım hepside birbirinden pahalı gözüküyor. başka bir çözümü var mıdır acaba ordan hat falan mı alsam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spookydream -- 11 Ekim 2010; 22:51:58 >_____________________________ -
vodafone faturalı dünyayı gezen opsiyonu
1.21 tl sabit ücret...
italyadayken vodafone italya seçerek arama ve aranmaların dakikası 0,91 tl...
toplam 30 dakika arayıp aransan maksimum 30 tl yazar...
türkiyeye döndüğünde opsiyon iptal edilir..
Not. İşin tek bir püf noktası var italyadayken şebeke seçimini elle yapıp vodafone italyayı seçerek hattın diğer operatörlere geçmesini engellemek ve sürekli vodafone italyayı kullanmak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevimlican -- 11 Ekim 2010; 22:56:02 >_____________________________ -
bu güzelmiş teşekkürler sevimlican. _____________________________ -
şu an suudi arabistandayım dünyayı gezen ile 91 kuruşa arıyıp aranıyorum....sorunsuz kullanabilirsin italyada...
quote:
Orijinalden alıntı: spookydream
bu güzelmiş teşekkürler sevimlican.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler