|
Kanal D , Star Tv , Show Tv , Atv Bu dörtlü eminim çoğunuzun evindeki kanal listesinde ilk ondadır . Abi artık ne zaman tv izlemeye kalksam bu kanalların yayınına bile bakmadan es geçiyorum . Zaten eskisine göre çok az tv izliyom . Annem vefat etti 3 ay önce . Ulan dedim ben niye buna katlanıyom ! Bunları 40 lara taşıdım . Acunun şebek devşirme kanallarını da sildim . Baba resmen aydın insana eziyet olmuş bu yayın dünyası . Yukarıdaki dörtlüye bakıyosun akşam fix dizi , sabah öğle ve öğleden sonrası sadece kocakarı yayını . Bu dörtlü artık ulusal kanal yayıncılığı vasfını yitirmiş . Ama toplum bunları kanal listesinin demirbaşı yapmaya öyle bi alışmışki neler kaçırdığının farkında değil . Dmax diye bi kanal var artık . Insanı eğitme , dünyadan değişik şeyler sunma üzerine yayın yapıyor . Gzt diye bir kanal var . Çok değişik bir konsepti var . TLC diye bir kanal var dmax'a rakip gibi . Trt 1 hala ulusal kanal yayınını düzgün yapan tek kanal gibi duruyor . Yani bütün akşamlarını dizilere ayırmıyor . Saçma sapan gelin kaynana ya da polis rolüne girmiş sunucuların programlarını asla izin vermiyor . < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıçuruk Kedi -- 12 Aralık 2025; 3:29:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler