Şimdi Ara

Ulusal Kanal Kavramı artık bitmedi mi sizcede ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bu dörtlü eminim çoğunuzun evindeki kanal listesinde ilk ondadır . Abi artık ne zaman tv izlemeye kalksam bu kanalların yayınına bile bakmadan es geçiyorum . Zaten eskisine göre çok az tv izliyom . Annem vefat etti 3 ay önce . Ulan dedim ben niye buna katlanıyom ! Bunları 40 lara taşıdım . Acunun şebek devşirme kanallarını da sildim .

Baba resmen aydın insana eziyet olmuş bu yayın dünyası . Yukarıdaki dörtlüye bakıyosun akşam fix dizi , sabah öğle ve öğleden sonrası sadece kocakarı yayını . Bu dörtlü artık ulusal kanal yayıncılığı vasfını yitirmiş . Ama toplum bunları kanal listesinin demirbaşı yapmaya öyle bi alışmışki neler kaçırdığının farkında değil .

Dmax diye bi kanal var artık . Insanı eğitme , dünyadan değişik şeyler sunma üzerine yayın yapıyor . Gzt diye bir kanal var . Çok değişik bir konsepti var . TLC diye bir kanal var dmax'a rakip gibi . Trt 1 hala ulusal kanal yayınını düzgün yapan tek kanal gibi duruyor . Yani bütün akşamlarını dizilere ayırmıyor . Saçma sapan gelin kaynana ya da polis rolüne girmiş sunucuların programlarını asla izin vermiyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıçuruk Kedi -- 12 Aralık 2025; 3:29:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En son TV'den takip ettiğim dizi kardeş payı oda 2014-2015 sezonu yayınlandı daha da izlemedim tv nerdeyse 10 yıl oldu.Arada sırada kelime oyunu izlerim Tv'de o kadar.Diziler haberler yok o onu kesti yok o onu biçti şeklinde geçiyor, siyasi haberler gırla zaten ana akım medya bu şekilde devam ederse 3-5 seneye nal toplar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karayel90 -- 12 Aralık 2025; 4:34:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O TRT de zaten AKP'nin propaganda kanalı, onda da pek izlenecek bir şey yok.

En son TV yayınlarını izlediğimde 2012 miydi 2013 müydü hatırlamıyorum. TNT filan vardı, altyazılı yabancı güzel diziler filan olurdu. O zamanlar işte, ondan sonra bıraktım. TV uzun yıllardır çöplük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 12 Aralık 2025; 5:11:57 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • penguen belgeselinden sonra pek çok şey hızla değişti. artık onların kanalı, bunların kanalı var. 2-3 tane taraf olmadan yayın yapmaya çalışan kanal kaldı. tcl, dmax. bunlarında içeriği çok sınırlı.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.