Şimdi Ara

ulus'ta drill satan var mıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakında Ankara'ya gelmeyi düşünüyorum. Hobi matkabım için metal/tahta kesici uç bulabileceğim bir yer var mıdır uygun fiyata. Bir de mandren arıyorum aslında. Ulusta olması şart değil Ankaranın başka bir yeri de olabilir. Karaköyde arkadaş almış 1-2 tl ye...

• quote:

Orijinalden alıntı: M@rKSm@N

Yakında Ankara'ya gelmeyi düşünüyorum. Hobi matkabım için metal/tahta kesici uç bulabileceğim bir yer var mıdır uygun fiyata. Bir de mandren arıyorum aslında. Ulusta olması şart değil Ankaranın başka bir yeri de olabilir. Karaköyde arkadaş almış 1-2 tl ye...

Dremel aksesuarı satan yerlerde bulabilirsiniz.

Ağaç kesme ucunu muhafazası olmayan tiplerden almayınız. Eğer sizdeki 12 Volt ile çalışan hobi matkaplarından ise metal ve ağaç kesmez zaten matkabınız.

Saygılar...

• dremel aksesuarları(samsun'da da var) aşırı pahalı. ben uygun bir şeyler arıyorum.
    bendeki cihaz 220v
  • dremelin agac kesme ucu 38tl karakoyde kucuk hss testereller var ben 10tlye aldiydim gecen sene ancak cok sert tahtalari kesemiyor cunku takiliyor ve tahta icinde yamuluyor hizi arttirdiginda tahtayi yakiyor. bi kac diside kirildi. ince tahtalarda kullanilabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simdi aklima geldi bimde 200 kusur aksesuarlisini 55 tlye sattilar gecen hafta bime sor istersen belki kalmistir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

dremel aksesuarları(samsun'da da var) aşırı pahalı. ben uygun bir şeyler arıyorum.
    bendeki cihaz 220v

Hocam bende samsundayım. Kendime bu tarz bir şeyler arıyorum set olarak ancak pahalı.

İnternetten uygun fiyata dremel alma şansımız var mıdır ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

dremel aksesuarları(samsun'da da var) aşırı pahalı. ben uygun bir şeyler arıyorum.
    bendeki cihaz 220v

Hocam bende samsundayım. Kendime bu tarz bir şeyler arıyorum set olarak ancak pahalı.

hacı tekzene git lovelet de. orda gözüme takılan bir set var maestro. gözüm kalıyor ama bende olduğu için alamıyorum =)
    ayrıyetten maestronun dekupajı da var onu da almayı düşünüorum. 60 tl hız-açı ayarı vs mevcut.
    ha ben dremel alacam dersen bişey diyemem yüzlerce tl harcarsın. bir ucu 30-40 tl baumaxda...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-ticaret yapan var mı?
    16 yıl önce açıldı
    Gym’de karı bulan var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu arada nasıldır bilmiyorum hiç deneme fırsatım olmadı. alıp da kötü çıkarsa bana suç bulmayasın =)
    ama al bak buradada video buldum oldukça iyi görünüyor: 181 parça 70 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@rKSm@N -- 29 Eylül 2013; 18:39:01 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

bendeki cihaz 220v

hacı tekzene git lovelet de. orda gözüme takılan bir set var maestro. gözüm kalıyor ama bende olduğu için alamıyorum =)
    ayrıyetten maestronun dekupajı da var onu da almayı düşünüorum. 60 tl hız-açı ayarı vs mevcut.
    ha ben dremel alacam dersen bişey diyemem yüzlerce tl harcarsın. bir ucu 30-40 tl baumaxda...

orası öyle biliyorum. Öğrenci adamız. O kadar parayı dremele yatırsak 2 ay açız.

Amacım plaket delmek devre için, havyanın matkabın uçlarını falan düzeltmek.

Bimde vardı aslında bir gravür seti ama gidip bakmaya fırsatım dahi olmadı.

• bimdeki set'in linkini bulamadım markası nedir acaba
  • markasını hatırlamıyorum ancak çin malı. yukarda videosu olan maestro gibi bir şey. bir sürü parçası vardı. çok zorlamazsan birşey olacağını zannetmem.
    sen ordaki bimlere sor belki kalmıştır. ben burda aklıma gelirse bakarım alırım isteyene yollarım.

birde linkteki cihaz var dremel kadar olmasada kaliteli sayılır. en azından maestro filandan iyidir. pcb filan delecekseniz linkteki gibi uzatma spirsalinin olması lazım yoksa makina ile zor gelir o kadar delik delmek.

http://www.hepsiburada.com/liste/einhell-bt-mg-135-kit-mini-taslama-hobi-seti-01004419165/productDetails.aspx?productId=hreinbtmg135kitmav&categoryId=13003116

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi integer -- 30 Eylül 2013; 8:01:06 >

• bu cihazlarda en önemli şey ucundaki matkabın kusursuz dönmesi. dönerken yalpalamamadan dümdüz olması.
  • anlaşıldı konya sokakta tek tek dolaşcaz sanırım ...
  • quote:

bendeki cihaz 220v

Metal kesme ekipmanları çok pahalı değil.

Saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.