Şimdi Ara

uludağ üniversitesi uluslararası ilişkiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uludağ üniversitesi uluslararası ilişkiler bölümünde okuyan veya bilgisi olanlar bilgilendirme yapabilir mi? üniversite nasıldır, yabancı dil imkankarı, yurtdışı imkanları, eğitimi, sosyal yaşamı vs.

• Ablam buradan 2012 mezunu.O bölümü Türkçe okudu şuan ingilizce mi bilmiyorum. Yükseği yine uludagda bitirdi bu sene. İngilizceyi kendisi öğrenmeye çalışıyor hala. Aklında bir soru varsa ablama iletebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzhanTasd

Ablam buradan 2012 mezunu.O bölümü Türkçe okudu şuan ingilizce mi bilmiyorum. Yükseği yine uludagda bitirdi bu sene. İngilizceyi kendisi öğrenmeye çalışıyor hala. Aklında bir soru varsa ablama iletebilirim.

teşekküerler şunu sormak istiyorum bölüm ingilizce değil fakat benim yabancı dilim iyidir ve okurken yaz okulları ile yurtdışı dil kurslarına gidebilirim bu yeterli olur mu okul çalışma hayatına giriş için yeterli kaynak sağlar iyi bir yere gelinebilir mi? bunun dışında başta sorduklarımı da kısaca sorarsan minnettar olurum.
  • upup
  • 1. Yurtdisi imkanları çoğu devlet okulunda gibi pek iyi değil.

2. Bölümde ingilizce yokmuş sadece hazırlığı varmış. Dil kursuna gitmeli diyor.

3. Eğitimi güzel, hocaları ilgili ve yardımsever.

4. Kampüs toplu ve büyük sosyal ihtiyaçlarini fazlasıyla karşılar. Eğlenmeyi seviyorsan sabaha kadar parti var diyor :)

5. Okul kesinlikle iş hayatı için yeterli değil. En önemlisi dil konusunda çok gelistirmen gerekiyormus kendini.

6. Bursa çok güzel bir şehir çok sever diyor. (Ben doğma büyüme İzmirliyim en az İzmir kadar guzel bir şehir.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben son sınıf öğrencisiyim ancak maliyeden senin bölümüne gelecek olursam bildiğim kadarıyla bizim üniversitede ingilizce olmaması lazım eğer bu sene açılmadıysa tabii . bursaya okula gelecek olursan ben şahsen çok memnunum.çok çok güzel 3 yılım geçti acısıyla tatlısıyla sosyal imkanları senin girişkenliğine bağlı ki zaten geleceğin yer öğrenci kasabası . yurtdışı imkanlarına gelecek olursak okulun sitesinden ulaşabilirsin hangi ülkelerle öğrenci değişim programları olduğunu. eğitim ise en önemlisi bu bence dersleri dinlersen adam gibi makara muhabbet yapmaya gidersen de dersler berbat geçer senin için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.