Şimdi Ara

Uludağ Üniversitesi Topluluğu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.491
Cevap
16
Favori
154.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 241

quote:

Orjinalden alıntı: symbol06

dostum uludağ üniversitesinden bahsedebilir misin biraz? bende orayı yazmayı düşünüyorum.
    sen hangi bölümdesin bu arada?

Ben Elektronik Mühendisliği 2. öğretimdeyim. Sormak istediğiniz sorular olursa onlara cevap versem daha iyi olur sanki.

Kampüs içerisinde KYK yurtları ve özel yurtlar var. Arkadaşlarımın bir kısmı KYK yurdundan özel yurtlara geçti. Bazıları ev tuttu. Bu yurtlarla ilgili ayrıntı bilgiyi en yakın zamanda alırım arkadaşlarımdan.

hmm... yurtların kampüsün içinde olması iyiymiş. yurtların fiyatını, bir odada kaç kişi kaldığını, wireless var mı falan sorarsanız sevinirim.
    kampüs nasıl? ortam falan nasıl?
    cevaplarsan sevinirim.

• Uludağ İİBF kimler var burda?
  • ben uludağ iibf mezunuyum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: symbol06

quote:

quote:

dostum uludağ üniversitesinden bahsedebilir misin biraz? bende orayı yazmayı düşünüyorum.

Ben Elektronik Mühendisliği 2. öğretimdeyim. Sormak istediğiniz sorular olursa onlara cevap versem daha iyi olur sanki.

Kampüs içerisinde KYK yurtları ve özel yurtlar var. Arkadaşlarımın bir kısmı KYK yurdundan özel yurtlara geçti. Bazıları ev tuttu. Bu yurtlarla ilgili ayrıntı bilgiyi en yakın zamanda alırım arkadaşlarımdan.

hmm... yurtların kampüsün içinde olması iyiymiş. yurtların fiyatını, bir odada kaç kişi kaldığını, wireless var mı falan sorarsanız sevinirim.
    cevaplarsan sevinirim.

Bende KYK da kalıyorum. O konuda bilgi verebilirim.

Her odada 4 kişi kalıyor. Odaların genel temizliği sana ait tabiki. bu yıl 3 aylık yurt parası 252 tl. Her ocak ayında 24 tl civarı zam geliyor. ben çok ümitsiz bi şekilde KYK ya gitmiştim fakat beklediğimden binkat iyi çıktı. Ortam çok güzel. dışarda oturacak masalar falan var. sabah arkadaşlarınla birlikte kahvaltını yapabilirsin mesela

Wireless bu yıla kadar yoktu fakat bu yıl geldi. Ama ücretli.

Her gün sabah ve akşam yemeği için fiş veriyolar. sabah yemeği için 1.5 tl ve akşam yemeği için 2.2 tl lik fiş. yurtta yemek yerken veya marketten bişe alırken bu fişleri kullanıosun. Yani ayda yaklaşık 70 tllik fiş vermiş oluyolar. böylece yurtta aylık 15 tlye falan kalmış oluyosun

Kafanıza takılan hertürlü soruyu sorabilirsiniz.

• Abim Uludağ Üniversitesi Matematik bölümü mezunu.Dolayısıyla her sene onun yanına giderdim.Ortam şahane,kampüs çok geniş.Yurt ortamı güzel.2 sene sonra eve çıktı abim,yurttan kalan sürüyle arkadaşı vardı.Yani en azından ilk sene yurtta kalın,ortamı göreceksiniz.Mediko'da da sağlam yemekler çıkıyor.2 lira karşılığındaydı heralde,yanlış hatırlamıyosam,3 çeşit yemek çıkıyor.
    Hatta derslere de girdim.Hocaların yoklamayla alakası yok.Hiçbiri yoklama almıyordu
    Bu arada Görükle'de yaşam güzel ya.Her yer öğrenci evi,öğrenci mekanları.Tek dolmuşla istediğin fakültenin kapısında iniyosun.
    Soru gelirse cevaplayabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: 4-ever

quote:

quote:

quote:

cevaplarsan sevinirim.

Bende KYK da kalıyorum. O konuda bilgi verebilirim.

Her odada 4 kişi kalıyor. Odaların genel temizliği sana ait tabiki. bu yıl 3 aylık yurt parası 252 tl. Her ocak ayında 24 tl civarı zam geliyor. ben çok ümitsiz bi şekilde KYK ya gitmiştim fakat beklediğimden binkat iyi çıktı. Ortam çok güzel. dışarda oturacak masalar falan var. sabah arkadaşlarınla birlikte kahvaltını yapabilirsin mesela

Wireless bu yıla kadar yoktu fakat bu yıl geldi. Ama ücretli.

Her gün sabah ve akşam yemeği için fiş veriyolar. sabah yemeği için 1.5 tl ve akşam yemeği için 2.2 tl lik fiş. yurtta yemek yerken veya marketten bişe alırken bu fişleri kullanıosun. Yani ayda yaklaşık 70 tllik fiş vermiş oluyolar. böylece yurtta aylık 15 tlye falan kalmış oluyosun

Kafanıza takılan hertürlü soruyu sorabilirsiniz.

bilgi için teşekküler. uludağ üniversitesi makine mühendisliğini yazdım. sıralaması 29000, benim ise 33000. umarım girebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi symbol06 -- 3 Ağustos 2009; 1:46:36 >

• uludağ makina i.ö sıralaması 38.500 , ben 44.500üm girebilirmiyim acaba ya uludağ olmasını çok istiyorum çok övüyor herkes üniversiteyi kampüsü şehri..:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiCKeD.

uludağ makina i.ö sıralaması 38.500 , ben 44.500üm girebilirmiyim acaba ya uludağ olmasını çok istiyorum çok övüyor herkes üniversiteyi kampüsü şehri..:)

ins. girersin 6000lik kayma olabilir.
  • Peki yatay geçiş yapanlar hangi ünivresitelerden geliyorlar genelde? Var mı bir bilgin?
  • quote:

uludağ üniversitesi makine mühendisliğini yazdım. sıralaması 29000, benim ise 33000. umarım girebilirim.

2. öğretim düşünmüyor musunuz?

quote:

Orijinalden alıntı: WiCKeD.

uludağ makina i.ö sıralaması 38.500 , ben 44.500üm girebilirmiyim acaba ya uludağ olmasını çok istiyorum çok övüyor herkes üniversiteyi kampüsü şehri..:)

Geçen sene 6000 civarı kaymıştı. Bu sene kontenjanlarla ilgili pek bilgim olmadı ama inşallah olur sizin de.

quote:

Orijinalden alıntı: portofino

Peki yatay geçiş yapanlar hangi ünivresitelerden geliyorlar genelde? Var mı bir bilgin?

Burada İİBF için yatay geçiş hakkı kazananların listesi var.

http://www.uludag.edu.tr/duyurular.php?kon=65

Burada da Mühendislikler için:

http://mmfwww.uludag.edu.tr/yg.html

• quote:

Orijinalden alıntı: sasaell ( 27 Ağustos 2008 )

kazanan arkadaşlar 1.8 dikkat etsin.ortalamanız 1.8 in altında kalırsa sonraki dönem sadece kaldığın dersleri alabilirsin veya dönem tekrarı yaparsın.tavsiyem ilk sene biraz kasın derslere.
    kızlar,şenlikler, ortam şahane deyip dersleri ihmal etmeyin

quote:

Orijinalden alıntı: 241 ( 28 Ağustos 2008 )

Erken uyarınız için teşekkürler. Baştan sıkı tutmak istiyorum bu sefer. Hep böyle demişimdir ama 12 sene geçti hiç yapamadım. Yine de denemek istiyorum.

Ehehe, yine yapamadım. 4 dersim kaldı ilk seneden. Ortalamam 2 yi geçiyor o yüzden şimdilik sorun yok. Bakalım 2. sınıfta ne olacak.

• Uludağ da Okuyacaksanız... Yerleşimden Ev tutun ;

( Ben 2007'de Mezun Oldum. )
  • uludağ makinaya girdim
  • Tebrik ederim hayırlı olsun. Bekleriz artık :) Şu an okuldayım ben de. :P
  • uludag universitesi elektronik muhendisligi beyler 7binlik kayma olmuş ve girmişim çok mutluyum

• Tebrik ederim WiCKeD. meslektaşız he. :)
  • mezun olabilirsem herkes için hayırlısı olmuştur inş. benim 3.tercihimdi ve umutlu değildim pek ama oldu 241 sen okuyomusun hala ?yoksa busenemi girdin naptın napıyosun napıcaksın ?
  • başka kazanan yokmu beyler konuyu canlı tutun yaw
  • olmaz mı ben warım
    Bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliği

DH buluşması yapmamız şart
  • yav birtürlü imzaya resim koyamadım :)
    bencede bi buluşma şart kaynaşmamız gerek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.