Şimdi Ara

Uludağ Üniversitesi Topluluğu (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.491
Cevap
16
Favori
154.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hallettim.. Bilgisayar programlamada üstte olan Gökan hoca.. Seçmelilerden de birini seçince toplam kredi 24 oluyor fakat kaydettiğinizde sorun çıkmıyor.. Teşekkürler 241.
  • Benim sorunum şu kocaelide birinci sınıf derslerini verdim buraya gelincede ders içeriklerini falan okula verdim dilekçe falan.acaba derslerin sayılma işlemi ne zaman belli olur bir bilgisi olan varmı?yani şu ders seçimleri bitene kadar belli olmazsa ne etcezzve mesala tarihi birinci dönem altan alıp (yada kabul olmayan diğer dersler-tarihten kaldımda)2.sınıfın birinci dönemine devam edebilirmiyim böle şeyler olabiliyormu?

birdee 2.öğretim için ders saatleri hakkında bilgisi olan varsa belirtebilirmii?
    ayrıcaa yeni bina hakkında bir bilgisi olan yokmu bina çok sağlam olmuş taşınılacakmıı bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimarzio -- 10 Eylül 2009; 16:36:40 >

• ders seçimi tamamlandı arkadaşlar sonunda kabul etti 24 krediyle =)
  • Darası bizim başımıza herkese akıl veriyorum ama ben daha yapmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiCKeD.

ders seçimi tamamlandı arkadaşlar sonunda kabul etti 24 krediyle =)

hayırlı olsun

mervekeş kolay gelsin abi
  • saolun =) 1.dönemler için bi zorluk yok ama diğerlerine kolay gelsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimarzio

Benim sorunum şu kocaelide birinci sınıf derslerini verdim buraya gelincede ders içeriklerini falan okula verdim dilekçe falan.acaba derslerin sayılma işlemi ne zaman belli olur bir bilgisi olan varmı?yani şu ders seçimleri bitene kadar belli olmazsa ne etcezzve mesala tarihi birinci dönem altan alıp (yada kabul olmayan diğer dersler-tarihten kaldımda)2.sınıfın birinci dönemine devam edebilirmiyim böle şeyler olabiliyormu?

birdee 2.öğretim için ders saatleri hakkında bilgisi olan varsa belirtebilirmii?
    ayrıcaa yeni bina hakkında bir bilgisi olan yokmu bina çok sağlam olmuş taşınılacakmıı bilen varmı?

bende aynı durumdayım,şimdilik beklemedeyim.ben hacettepeden geldim,uludağ hacettepeyi beğenmez tekrar al bu dersi derse çok gülerim buna yalnız:)birşey olursa ekle silde değiştiririz.

• ben dersleri seçtim şimdi onay durumu ön kayıt diyo onu nası yapcaz.. bide mak müh için 3 dili birden seçebilyoz mu

bunları bugun cektm
     Uludağ Üniversitesi Topluluğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinapS -- 11 Eylül 2009; 21:03:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SinapS

ben dersleri seçtim şimdi onay durumu ön kayıt diyo onu nası yapcaz.. bide mak müh için 3 dili birden seçebilyoz mu

bunları bugun cektm

3 dil muhabbetini bilmiyorum bölümden dolayı ama o ön kayıt olayı senin rehber öğretmenin tarafından onaylanacak.Onu kafana takma o artık hocanın işi.

• danışman hocan bakıcak seçtiğin derslere zaten 1.dönem hepsi zorunlu bi problem olmıcak daha sonra bi kağıt imzalattırcak oda bişiler yapıcak onaylanmış olcak kolay iş
  • quote:

ben dersleri seçtim şimdi onay durumu ön kayıt diyo onu nası yapcaz.. bide mak müh için 3 dili birden seçebilyoz mu

bunları bugun cektm

ben tercihlerden önce görmüştüm binayı o zaman yazı falan yoktu ve önünde baya bi çalışma vardı,en geç 2. döneme buraya geçeriz sanırım

• haftaya cuma gidicem yine tıp fakültesine buraya yine bi ugrarım

rehber hocanın onaylaması için fakülteye gitmem gerek mi onlar kendi hallediyo mu acaba?
  • @SinapS kendi halledecek.
  • quote:

bunları bugun cektm

dostum bu bina görkle yerleşkesinde değil mi?

• evet görüklede ayrıca bina bitmiş içine girmiştim taşınması kalmış sadece..
  • arkadaşlar okul 23ünde başlıyo dimi peki bu sene girişliler ilk gün gidip napıcak çarşambaya denk geliyo sanırsam ogün hangi derslerimiz varsa o dersleremi giricez,büyük ihtimal ders işlenmicek ama yinede o derslikleremi giricez
  • evet symboll iibf nin yukarısında bizim uçağın kuzey batısında kalıo gibi bişe

wicked bence de o yazan dersliklere gidicez
  • 24ünde ing muafiyet sınavına giricek var mı ? sözüm özellikle elektronik iö.lere
  • okulun ilk günü benim ders öğlen başlıo ya:D 3 ders war öğlenden sonra o kadar
  • çarşamba günü benimde saat 17.00de Atatürk ilkeleri ile bşalıyo 21.15te temel fizik ile bitiyo
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.