Şimdi Ara

Uludağ üniversitesi Tıp fakültesi nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
4.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite ne durumda,yurt nasıl,şehir olarak bursa nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: uğur71

Üniversite ne durumda,yurt nasıl,şehir olarak bursa nasıl?

Bursa sehir olarak güzel. Hastane ve fakülte kampüsün icinde ve sehrin dısında. Kyk düşünüyorsan eğer, fakülteye yakın kampüsün icinde ya da görukle denen 10 de mesafeli yerleşkede yurt ve apartta kalabilirsin. Hazırlık sınırı mecburi, ama egitim dili türkce. İyi duşun derim. Hazırlık sınıfını okumadan sınavda geçecek kadar İngiliz varsa yaz, yoksa bosa bir yıl.

Üniversitede cok asırı zor olmadıgını soylerdi okuyanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fbtl1453 -- 23 Temmuz 2012; 21:33:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • komite mi yazılımı

• Takip

• quote:

komite mi yazılımı

2 aşamalı test sınavı yapılıyor. İngilizce hazırlık icin sordunsa, birde geçme notu ilk sınavın 60 ikinci sınavın 70 ti gecen yıl, şimdi degismemistir muhtemelen. Hazırlık binasıyla asıl kampüs arası 1 saat sürüyor otobüsler ve otobüsler yarım saatte bir. Geçemem hazırlığı dıyorsanız bosuna okumayın gercekten. Bunu cok içten söylüyorum. Yakın başka bir yeri yazın daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fbtl1453

quote:

komite mi yazılımı

2 aşamalı test sınavı yapılıyor. İngilizce hazırlık icin sordunsa, birde geçme notu ilk sınavın 60 ikinci sınavın 70 ti gecen yıl, şimdi degismemistir muhtemelen. Hazırlık binasıyla asıl kampüs arası 1 saat sürüyor otobüsler ve otobüsler yarım saatte bir. Geçemem hazırlığı dıyorsanız bosuna okumayın gercekten. Bunu cok içten söylüyorum. Yakın başka bir yeri yazın daha iyi.

sınava girenlerin kaçta kaçı geçiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fbtl1453

quote:

komite mi yazılımı

sınava girenlerin kaçta kaçı geçiyor.

Her yıl tip icin ortalama %40 larda geçenler. Sınavı geçenler gecen yıl hazırlık okumuş olanlarla yani 2011 mezunlariyla okuyacak. Buda su demek kontenjan 200 şe siz onu 280 olarak duşunun. Zaten cogu derste sınıf sistemi var. Giriş puanınıza göre sınıflarınız ayrılıyor. Ama sınavlar ortak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ***DÜZCE TIP FAKÜLTESİ***
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar uludağ tıpın eğitim modeli ,yurt, şehir hayatı ,sınavlar ve ingilizce hazırlık hakkında bilgi verebilir misiniz??
  • tek kişilik yurtlar var mıdır?

• Up :D hedefim uludağ tıp. Okuyanlar bilgisi olanlar yazabilrse çok iyi olur (Daha kazanmadan niye böyle düşünüyorsun demeyin. Hedef sonuçta)
  • up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.