< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

|
balata spreyi 1500 tl ? |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 24 Ocak 2023; 23:26:0 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 24 Ocak 2023; 23:48:10 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
sıvı conta 200 tl bu servisler zaten gariban işi değil, zengin işi ...servis de faturanın hakkını vermiş... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 25 Ocak 2023; 2:8:54 > |
|
Hocam bende cıvata değil de soket kaybetme olayı var. Merdiven mevzusunu nasıl yapacaksınız anlamadım? Benim de motoru desteklemem lazım mesela şanzıman indirme için, kütükle falan hallederim diye düşündüm. 2 adet 3'er tonluk kriko standım var, arabayı onların üzerine alıp motoru da kütüğe bindirmeyi düşünüyorum. O şekilde şanzımanı indirebilirim sanırım. |
|
Aratınca anladım hocam. Siz de bayağı anlıyorsunuz gördüğüm kadarıyla, hem turbo motor var sizde de. Size danışmak istediğim bir şey var. Benim aracın turboda sorun var bir haftadır. Turbo ilk marşta devreye girmiyor, açmıyor. Tüm vakum hattını kontrol ettim, kaçak yok. Borular sağlam. Selenoid valfi de sağlam. Sıfır aldım, değiştirdim, hala aynı. Wastegate takılıyor diye düşünüyorum. Çünkü araç giderken boşa alıp 3-4 bin devir çevirince açılıyor turbo, sonra normal bir şekilde çalışıyor. Bazen takılıyor açmıyor. Var mıdır bununla ilgili bir düşünceniz? Turboyu söküp kurum temizliği yapsam mı, faydası olur mu? Henüz herhangi bir temizlik veya yağlama yapmadım wastegate mili üzerinde. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Köl Tigin -- 26 Ocak 2023; 17:57:48 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 26 Ocak 2023; 18:12:5 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Yani keşke o kadar ucuz olsa da ben de alıp taksam. Bendeki sorun onunla alakalı değil ya, maf veya map sensörü olsa zaten arıza kodu verir. Her ikisini de kontrol ettim. Sensörlerle ilgili hiç arıza yok. Zaten mesele 3500 devirde hissettirme değil. Bir kez 3500 devir yapınca turbo açıyor, sonra 1750 devirde dahi kendini gösteriyor, olması gerektiği gibi yani. Benim aracın maksimum torku 1750-2500 devir arası zaten. Akşam bir turbocuya gittim, gösterdim. Tahmin ettiğim gibi, kanatlarda sıkışma var, wastegate takılıyor dedi. Turbo sökülecek, temizlenecekmiş. Fiyat olarak da 1000-4000 arası bir şey çıkarmış, artı 1000 lira da sökme takma alırlarmış. Eyvallah dedim çıktım. Haftaya kendim söküp temizlemeye niyetim var bakalım. |
|
Şaşırdım ben de duyunca, kendileri Uludağ Otomotiv'in varisleri belli ki. Şanzıman indir bindire 1000 lira alırsın anlarım, zor iş ama turbo için nedir 1000 lira ya? |
|
Sizinle iletişimde kalalım hocam, kendim gibi adam bulmakta zorlanıyorum. Millet arabanın a'sından anlamıyor. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 26 Ocak 2023; 22:29:0 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |