arkadaşlar 28 ocak cumartesi günü uludağ gezisi yapılacaktır fiyat herşey dahil 35 milyondur kredi kartı gecerlidir kalkış sakarya merkez ama izmittende gelecekler izmit güzargahından gidilicek ve real önünden belirtilen saatte alınıcaktır ciddi ciddi ilgilenenler pm atsın verecegim telefon numarasından ulaşabilirsiniz
1 -sakarya kalkış 2 -izmit yolcu alımı 3 -kesintisiz bursa seyehati yolda ikram ve aperatif 4 -uludağa varış 5 -1 saat başıboş salındıktan sonra sucuk ekmek partisi 6 -tekrar uludağ gezisi 7- bursa şehir gezisi 8- zafer plaza yada as merkez gezisi 9- akşam 8 gibi eve dönüş izmit üzeri
kredi kartıyla ödemek istiyenler geziye 3 gün kala gittigidiyorda ilgili satış yapılacaktır size biletin ilgili linki gönderilecektir burdan satın alıp onay ı seyehat sonrası vereceksiniz %100 güvenli yani
bu iş tamamen ciddi bir organizasyondur her yolcunun ferdi kaza koltuk sigortası vardır tur boyunca extralar hariç hiç bir masrafınız olmayacaktır sadece 35 ytl
fiyat süper bende izmitteyim hatunu ayarlarsam gelirim valla pm attım
pm cevaplandı
up
up
biz de gelsek olur mu,ama biz izmir deyız....
eee bende gelmek isterim ama bilmiorum haber wermek isterim yah insallah
Sakaryadayım gelmeyi düşünürüm bende. Organizasyonu kim yapıyor ayrıntılı bilgi verebilirmisin?
merhaba organizasyonu sakarya üniversitesinden bir grup arkadaşla beraber düzenliyoruz bu ilk işimiz ama daha önce böyle turlara çok katılmıştık ilk işimiz olduğu için fiyatı düşük tuttuk ve kredi kartı opsiyonu koyduk aklınızda hiç şüphe kalmasın
Vallaha o gün doğumgünüm olmasaydı gelirdim.
sevgilini al gel bundan ii dogum günümü olur yaaaaa
up
Nerdeeee daha gönlümüze göre bulamadıl.
işş izmitliyiz bizz daalın lam ne işiniz var realin önünde aslan payını alırız o zaman
kadirartun,
bu geziyi yaparken 1618 no lu seyahat acentaları kanununa aykırı davrandığın için yolda bir çevirme olursa başına iş alabilirsin,bu tür gezileri mutlaka bir seyahat acentası aracılığıyla yapman gerek,bunları bilmediğini varsayarak seni uyarmak istedim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme