Şimdi Ara

Uludağ Game Centerdan ikinci el xbox one s alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba bursada yaşıyorum kısıtlı bir bütçem var yaklasik 1800tl maksimum çıkabileceğim seviye biraz araştırma sonucu xbox one fat kasa ile xbox one s in tek farkinin kapladiklari yer ve xbox one fatin adaptoru olduğunu gordum (yanlışım varsa bilgilendirebilirsiniz)Neyse işte inegol çarsısındaki uludag game centera gittigimde bana 1750tl fiyat ve 6 ay garanti verdiler ikinci el xbox one s için ama işte internetteki okuduğum yorumlara gore bu dükkanın pek seveni yok :D bir yanda da 1400tlye teşhir urunu xbox one fat buldum ve 1 yıl garantisi var hepsiburada uzerinden gordum onu da,daha önce bu dükkandan alışveriş yapan varsa beni bilgilendirirse çok yardımcı olur çünkü internette çoğu insan bu adamların müşteriyi terslediğinden kazıkladığından bahsediyolar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Hiçbiri alinmaz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ysauln_ Y kullanıcısına yanıt
    Bro one veya one s ikiside güzel fakat one çok kötü bi cihaz bana göre kocaman adaptörü dışarıda bir de tehşir ürünüymüş bence sıkıntılı olabilir. Bence bi letgoya bakın etrafta vardır uygun bütçeli one s ler alırsınız. Bir de yeni nesil çıktı diye eski nesil çöp olmuyor bütçenizde kısıtlı ise one s alıp geçin o fiyatlara öyle çatır çatır oyun oynayabileceğiniz bir makine yok piyasada. Ben hala one s kullanıyorum yeni nesile geçme ihtiyacı duymadım daha yeni nesilde oyun yok bir şey yok belki seneye bu zamanlar geçebilirim yeni nesile, neyse uzun lafın kısası one s güzel cihaz 1500 civarlarında alınabilir garantisi olursa güzel olur olmassada yapcak bişi yok garantili bulmak zor. Benim diyeceklerim bu kadar umarım yazdıklarım yararlı olur.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bana göre one s ölü doğmuş bir konsoldur.İkinci eline bu kadar para verilmez.Bütçen varsa series s almanı tavsiye ederim.

  • LozTRe1747 kullanıcısına yanıt
    Benim için pek sekli semali onemli degil ondan kararsiz kaldim baktigim teshir urununu alan insanlar yorumlari da cogu olumlu zaten bir sıkıntı olurda garantisi de var ufak tekef çizikler benim için sorun da degil iste gene de bahsettigim mekan guvenilir olsaydi oradan alicaktim ama dedigim gibi maelesef,letgodan bakicam sanirim dediginiz gibi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Forumdan ikinci el olarak neden almıyorsunuz tertemiz cihazlar var uygun fiyatlı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ysauln_ Y kullanıcısına yanıt
    Yani taşıman gerekir bişey olur ondan dolayı bulabilirsen one s bulamazsanda sağlık olsun ikiside nerdeyse aynı sonucta

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • NusretSamanci kullanıcısına yanıt
    Ben forumda yeniyim de ondan orayi gormemistim oraya da bakicam sag olun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.