Şimdi Ara

ultrasurf'e benzer avrupa server'ı kullanan program?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
21.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ultrasurf'ü biliyorsunuz, sanırım çin üzerinden proxy sunucuları kullanıyor. Bu programı sadece yasaklı sitelere girmek için değil güvenlik duvarını aşmak için de kullanabiliyoruz. Mesela benim çalıştığım işyerinde rapid yasaklı siteler arasında, flashget ile download yapmak için sunucu ayarlarını ultrasurf programa göre ayarlamam gerekiyor. Yalnız download hızı ortalama 40-50kb/s'yi geçmiyor. (Halbuki 20mbit bağlantı var sebil gibi )Bu sorunu aşmak için asya değil de avrupa'daki server'ları kullanacak bir yöntem var mıdır?

Güncel proxy listeleri veren bir iki siteye girip denemeler yaptım ancak flashget ile download yapamıyorum bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackwinterday -- 21 Ekim 2008; 9:45:31 >

• s.a

arkadaşım .

1. sanırım aynı şirkette çalışıyoruz :))

bizdede rapid youtube vb siteler engelli ..

ayrıca adres barında tv oyun rapidshare mp3 yazıldığında otomatikman şirket politikasına aykırı felan yazıyor..

önceleri ultrasörf programını bende kullanıyorsum ama şimdi sanırım onuda engellediler .. ki server failed hatası veriyor

sen ne yaptın . alternatifini bulabildin mi ..

paylaşırsan teşşekür ederim .
  • your-freedom

Bu programı kullanbilrisiniz .

Programın free versionu 64k download imkanı veriyor
    ancak
    Ücretli olan versiyonu sınırsız destek verebiliyor ben şu an 10 euro'luk paketi kullanıyorum

oldukca balarılı
  • Evet YF programı olayı çözüyor, hepimiz aynı şirkette mi çalışıyoruz lan yoka?

Ama ben kullanmıyorum artık, bir şey indireceğimde şirketin kablosuz ağından giriyorum, oraya firewall uygulamıyorlar. Bilgi işlemdeki süpersonik arkadaşlar kendileri kullandıkları için sanırsam.
  • yaa ben indirdim ama sanırım ayarlarda bir problem yaşıyorum..

benim amacım download olayı değil .

sadece yasaklı sitelere girmek.

bizimkiler nerede anonim sörf sitesi varsa hemen hemen hemsini yasakladılar..

bizim kullandıklarımız daha banlanmadı . ama yakındır.

bu sitelerlede tam verim alamıyoruz.

bu tavsiye programın ayarlarını nasıl yapacağız.

şirketimizin internet olayında proxy kullanıyoruz ( kendi proximiz )
  • arkadaşlar amacım web tabanlı online oyunları doğru düzgün oynamak.

acaba bunun için ayarlarının nasıl yapılacağını bilen var mı ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.