Şimdi Ara

ultrAslan, Sedat Doğan'ı istifaya davet etti. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • volkanla emre taraftarla oynasın orasıyla burasıyla top tutsun dönsün taraftara hareket yapsın sonra suç ultrAslan'da olsun.. Ayrıca bir takım 3-0 gerideyken hele ki böyle bir maçta böyle milli bir maçta hiç kimse gelipte oleyy diye bağırmaz. Size sesleniyorum fener taraftarı siz televizyonda bu maçı izlerken hiç mi küfretmediniz ? Birazda olayları saptırmadan düşünün olmaz mı ? O an orada kim olsa isyan edecekti. bu kişi volkan olunca isyanın boyutu dahada arttı.. Buldunuz vuruyorsunuz birazda mantıklı düşünün..

Milli formayı giymiş adam diyorsunuz. Bu adam daha Türkiye'nin Milli Bayramlarını bilmeyen bilemeyen birisi. Ben böyle insanlarda ne milli ruh ararım nede milli saygı..
  • Ülkeye bak.
    Birinin birine özür dilemesi moral vermesi sırf onun tarafından değil diye hor görülür.

Sadece bu olay için demiyorum genel anlamda.

Futboldan soğuttular insanı
  • ultraslan çoluk çoçuk tayfası olduğundan beri utanıyorum..
    Kötü oynayanı ıslıklarsın bunu anlarım ama kendi oyuncunu düşmanın gibi görmek ayrı..
    Eskiden milli maçlar hep alisamiyen de oynanırdı,en başarılı sonuçlar da orda alınırdı iyi bir atmosfer oluştulurdu...
  • Adam volkanı arayıp moral vermiş yapılanlara bak. Bide adamcağız kanallara çıkıp kendini anlatmaya çalışıyor. Bu tür yöneticilere ihtiyaç duyulurken adama yapılan muamele hiç hoş değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Ülkeye bak.
    Birinin birine özür dilemesi moral vermesi sırf onun tarafından değil diye hor görülür.

Ama biz bu olay hakkında konuşuyoruz özür dilemesi gereken dilemeyip diğer taraf diliyorsa o adamın sorunları var demektir.
    Not: Özür diledi veya dilemedi demiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

quote:

Ülkeye bak.

Ama biz bu olay hakkında konuşuyoruz özür dilemesi gereken dilemeyip diğer taraf diliyorsa o adamın sorunları var demektir.

Volkan'da sorunlu.
    Daha doğrusu sorunlu yapan ne bu kadar bu milleti onu araştırmak lazım.
  • quote:

Ülkeye bak.

Moral vermek okey ama iş özür dilemeye varırsa yanlıştır. Özür dilemesi gereken kişi Volkan çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Ülkeye bak.

Moral vermek okey ama iş özür dilemeye varırsa yanlıştır. Özür dilemesi gereken kişi Volkan çünkü.

Son 3 yıldır futboldan uzağım.
    Her alandaki kalitesiz laflar yüzünden taraftar,yönetici,futbolcu herkes okumuş okumamış.

Eğer öyle diyorsanız öyledir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

quote:

Ülkeye bak.

Volkan'da sorunlu.
    Daha doğrusu sorunlu yapan ne bu kadar bu milleti onu araştırmak lazım.

Volkanın tek sorunu bence TT arenada oynamak ve Galataasaray seyircisinden nefret etmesi Tabi biz ona bomba atmadık

• insan ne düsünecegini bilemiyor Polati istafaya davet edemiyenler Gsyin kötüye gittgihini gördükleri halde ne Canaydin nede Polat icin baski yapamayan hatta destek olanlar simdi belkide hakli olmalarina ragmen komik kaciyor.
    Fb macinda sadece Yigit Sardan secilemesin diye olaylar cikartip kongreyi etkiliyenler hakli bile olsalar insanin duygulari manasiz kaliyor.
    Bu grup icinde olmak zamaninda bir Gsli icin ayricalikti ama Canaydin dönemi ile cikarci ve Gsyi düsünmeyen bir grup haline geldi.
    Son olarakta bende istanbulda olsam banada her mac bilet verilse bedava gene bedava ulasim saglansa bende giderdim o maclara yani yaptiklari haltta takim sevgisinden cok baska seylere dönmüs.
    Küfür olayinda kendilerine hak vermeme ragmen Volkan icin özel hazirlanmis pankart olayi bile hazirlikli geldiklerini ve milli mac icin bile bir bilince sahip olmadiklarini gösteriyor.
    Bu konuda ne kadar hakli bulsamda bazi seylerini bu grubun davranis ve yaklasimlari Gs icin zarar verici hale geldi cikara göRe hareket ediyorlar cünkü

• kimseye küfür edilmesini destekleyecek halimiz yok ancak gs adına sedat doğan özür falan dileyemez ... biri kıcıyla top tutar diğeri fenere yaranacam diye gs lılara artizlik yapar ... sonrada yok efendim biz milli takımdayız vs. yani sende kaşımayacaksın arkadaş çıkıp adam gibi topunu oynasan milli forma altındayken en azından küfür yemesin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.