Şimdi Ara

Ultraslan nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ultraslan taraftar gurubu ne yapar? Stadda bağırmakmıdır en öneml işi? Kimler buna üye? İş güç sahibi adamlar da var mı? Nasıl üye olunuyor? Kavga dövüş var mı? Bunun gibi başka taraftar gurupları var mı? Özellikleri nedir?
    Aklıma gelen sorular bunlar. Beni alın bir taraftar gurubuna sokun renkdaşlarım :)

• Halkın kendi kendini yönetme biçimi .
  • Bunun gibi başka taraftar grupları derken ultrAslan (doğru yazımı budur) dışında diyorsan Galatasarayın başka taraftar oluşumu yok. ultras felsefesinden gelmektedir kelime. Bağırır çağırır deplasmana gider amatör sporların maçlarına gider koreografi-pankart hazırlanır gibi bir sürü görev vardır. İçinde her türlü adam vardır kardeşim. Lisedeysen ultrAslan Lise ünideysen ultrAslan ÜNİ yada yok ben bitirdim falan diyorsan kendi şehrindeki misal İzmirdeysen ultrAslan İzmir in maç günleri toplanma mekanına gidip üye olabilirsin.
  • rant kapisi, siyasi iktidar yanlisi, galatasaray dusmani cikar dostu serseri yuvasi umarim tezelden tukenirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yiğidi öldür hakkını yeme demişler.bazı sebeplerden ötürü ultrAslan'ı kendime yakın bulmasam da yaptığı işleri severek izliyorum ve takdir ediyorum.Haberinizin bile olmadığı maçlarda bile o adamlar gidip takımımızı destekliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hannover 96

rant kapisi, siyasi iktidar yanlisi, galatasaray dusmani cikar dostu serseri yuvasi umarim tezelden tukenirler.

1-İktidar yanlısı falan değil grubun için de olmadığın için bilemezsin
    2-rant tüm dünya tribünlerin de vardır ve ultraslan da bundan yararlanan belli kişiler vardır ama bunu tüm ultraslana yıkman yanlış bu dediğimi de için de olsan anlardın.
    3- Galatasaray Düşmanı??
    4- Serseri yuvası?? ultraslan da bir sürü grup var tayfa-bh-hell-üni-anadolu yakası semt grupları genel de semtlerden gelenler serseri görünür size aslında öylelerdir de ama bu dediğim de tüm dünya tribünlerin de vardır ve olmaya devam edecektir yani için de olmadan bilemezsin.

özet:için de olmadan bilemezsin kardeş. Asılsız iddialar atıp tutma.

• Kendilerini Galatasaray sahibi sananlat topluluğu sanki tek onlar taraftar.

Tek artısı gösteri yapmalariydi onuda en guzel gecen yil Fb macinda yaptilar dahası yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH Neyin Kısaltması :)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red John

Kendilerini Galatasaray sahibi sananlat topluluğu sanki tek onlar taraftar.

Tek artısı gösteri yapmalariydi onuda en guzel gecen yil Fb macinda yaptilar dahası yok.

bir de kendilerine uye olmayanlari taraftar olarak gormuyorlar neymis kendileri her maca gidiyorlarmis. kulupteki yonetime oyunculara hocalara falan serseri gibi mudahil olmaya calisiyorlar. isleri gucleri de galatasaray akli mantigi olan insanlar bu tarz taraftar guruplariyla ugrasmaz.
  • Geçen sene yaptığı koreografilerle en iyi taraftar kulübü ilan edilen, ama geziye destek vermediğini açıkladıktan sonra bir anda hükümet yanlısı, serseri, peş para etmez kişilerin olduğu ilan edilen taraftar grubu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hannover 96

quote:

Orijinalden alıntı: Red John

Kendilerini Galatasaray sahibi sananlat topluluğu sanki tek onlar taraftar.

bir de kendilerine uye olmayanlari taraftar olarak gormuyorlar neymis kendileri her maca gidiyorlarmis. kulupteki yonetime oyunculara hocalara falan serseri gibi mudahil olmaya calisiyorlar. isleri gucleri de galatasaray akli mantigi olan insanlar bu tarz taraftar guruplariyla ugrasmaz.

Sanki maca gitmeyen taraftar değil cok degil bundan 1 ay once burada ürünlerini satmak icin konu acildi tepki görüldü ben severdim bu grubu ama yonetime akli sira yaptigi aciklamalardan artik gina getirdiler.

• Siyasi iktidar yanlısı demek yanlış olur. Bu tür gruplarda açıklamaları doğal olarak grup liderleri yapar. Grup liderinin siyasi görüşü o şekilde imiş demek ki. Bütün Ultraslan üyelerine genellemek yanlış. Her grupta olduğu gibi çeşit çeşit insan var Ultraslan içinde de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thingol

Siyasi iktidar yanlısı demek yanlış olur. Bu tür gruplarda açıklamaları doğal olarak grup liderleri yapar. Grup liderinin siyasi görüşü o şekilde imiş demek ki. Bütün Ultraslan üyelerine genellemek yanlış. Her grupta olduğu gibi çeşit çeşit insan var Ultraslan içinde de.

Reislerine biat eden ergen bir grup var ve nereye çekersen oraya gider, aklı selim kişilerde var ama çoğunluk özenti ergenler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.