Şimdi Ara

Ultraslan neden sesini çıkartmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün maçı izlerken ben bile üzüldüm Galatasaray gibi bir kulübün böyle bir sonuç almasını. Sıkı bir Beşiktaşlı olarak ben bile yönetiminizin çok hatalı olduğunu düşünürken Ultraslan'ın sesinin çıkmaması çok garip.

Bilemiyorum benzer bir durum bizde ya da Fenerbahçe'de olsa taraftar gruplarının tepkisi ne olurdu ama hangi takım olursa olsun bu şekilde yönetilmesi ve küçültülmesi kesinlikle karşı durulması gereken bir konu.

• Taraftar gruplarından kulübe katkı bekleme boşuna. Çoğu grup iyi niyetli genç çocukların yarattığı kamuoyu ve tribün etkisi üzerinden reklam ya da maddi çıkar devşirmeyi amaçlayan "reislerin" oyuncağıdır. Tabii bu reislerle de para babası yöneticiler oyuncak gibi oynamayı çok sever. Beleş kombinesi var, beleş biletlerin satışı var, deplasman organizasyonları bahanesiyle indirilen nakit paralar var. Taraftar gruplarından bir şey beklemeyin.
  • Beles biletler ve alinan paralar.. Melonun evinin onune destege gitmistik gecen sene.. uAnin reislerinden biri bmw 520 den digeride onun degerinde bi aractan indi(hatirlamiyorum tam). Twitter hesabinda gercekleri yuzlerine vuruncada hemen engelliyolar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arpasını bol tutarsan tüm taraftar gruplarının sesi çıkmaz, ne zaman arpayı kesersin, kendi menfaatleri sekteye uğrar o zaman sesi çıkar.... Bu zamana kadar tüm gruplar için düzen böyledir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Arpasını bol tutarsan tüm taraftar gruplarının sesi çıkmaz, ne zaman arpayı kesersin, kendi menfaatleri sekteye uğrar o zaman sesi çıkar.... Bu zamana kadar tüm gruplar için düzen böyledir.

Taraftar gruplarında ağalık - marabalık düzeni olduğunu bile bile bu devirde marabalık yapanlar var maalesef. Genç, cahil çocukları tribünlerde ya da sosyal medyada bağırttırıyorlar, hatta şiddete teşvik ediyorlar.
  • Aziz baskanin dedigi gibi parali kopek onlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.