Şimdi Ara

ultrAslan Foruma Üye Olan Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üyelik için tc no isteniyor.. +birisinin kefil olması gerekiyormuş.

Ortam nasıl üye olanlar bilgilendirme yaparsa sevinirim.

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Ultrabilete ne diye kayıt olacan ki beleş bilet mi lazım ?

• Ölüm olsa bile en önde gider ultrAslan!!!!!

GaLatasaray aşkı için canını vermeye hazırlar. <3

• quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

Ultrabilete ne diye kayıt olacan ki beleş bilet mi lazım ?

Bir bilgin yoksa konuyu kirletme..

Uza
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumda Üye Engelleme Var Mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • S.N.I.P.E.R kullanıcısına yanıt
    Bir bilgin yoksa ? Evrenin 7 katındaki her molekül ultrabilet in beleş biletle çalıştığını biliyor. 10 kişiye sorsan 10 kişi de aynı şeyi söyler.

Kısaca sen uza ...

• quote:

Bir bilgin yoksa ? Evrenin 7 katındaki her molekül ultrabilet in beleş biletle çalıştığını biliyor. 10 kişiye sorsan 10 kişi de aynı şeyi söyler.

Kısaca sen uza ...

Alan belli bir kesim var diyorlar ben hiç şahit olmadım.. Genelde maça giden gidemeyene biletini verir ben bu sene kombine alacağım mesela..

12-13 saat boyunca arena otoparkında pankart hazırlamanın,kareografi planı yapmanın ne kadar zor bir iş olduğunu görmek istiyorsan sana seneye yardımcı olabilirim ciddiyim..

O kullanılan malzemelerin parasını bir zahmet yönetim versin.. Şimdi biraz gerçekçi olalım uA'nın yaptığı kareografileri yapan klüp Türkiye'de yok Dünya'da ise 3-4'ü geçmez.

Malzeme dışında yönetim kareografi çalışması yapılırken (Genelde uA UNI oluyor bu) yemek ısmarlıyor..

Kendi işinizin ederini tabi ki siz belirleyebilirsiniz ve kesinlikle futbolculardan bile çok kazanmayı hak ediyorlar. Ama bu illegal biçimde kendi hakkınızı kendinizin almanızı haklı kılmaz. Bu yapılan kesinlikle hoş bir hareket değil. Yoksa alınan biletlerin kulübe kazandıracağı yıllık kazancın bir futbolcunun 1 aylık gideri olduğunu bizde biliyoruz.

Emeklerinize laf etmedim birbirinden ayrı meseleler ...

• quote:

Kendi işinizin ederini tabi ki siz belirleyebilirsiniz ve kesinlikle futbolculardan bile çok kazanmayı hak ediyorlar. Ama bu illegal biçimde kendi hakkınızı kendinizin almanızı haklı kılmaz. Bu yapılan kesinlikle hoş bir hareket değil. Yoksa alınan biletlerin kulübe kazandıracağı yıllık kazancın bir futbolcunun 1 aylık gideri olduğunu bizde biliyoruz.

Emeklerinize laf etmedim birbirinden ayrı meseleler ...

Kardeşim illegal olay varsa bunları bütün uA üyelerine bağlamak yanlış. Benim tanıdıklarım harbiden Galatasaray aşığı stat'dan çıktığında hiç birimizde ses kalmıyor.

Eğer illegal olay varsa er geç bu ortaya çıkacak ve bunu yapanlar uA'da barınamayacak.
    Bırakın ultraaslanı çıkın dostum oradan yav. Siz o yöneticilerle ister istemez bağlısınız. Yönetici organizasyon yapmadığı için dursunu protesto edemiyorsunuz. E bu kadar yanlışlar yapılırken bir düşün bakalım yöneticiler dursunu neden protesto ettirme organizasyonu hazırlamıyorlar ? Yöneticilerin biletleri sattığına kadar varan iddaalar var. Ateş olmayan yerden duman çıkmazken bu kadar sarsıcı iddaa ortalara yalan yere düşmez.

Çok açık bir şey bu, özellikle yöneticiler beleş bilet alıyor. Buna emin ol. Bu kadar laf boşa çıkmaz.

• up

• Twitter'dan Dursun Özbek İstifa tweeti paylaştığımız zaman altına gelen yorumları bir okur musun ?

Biz ne yapsak eleştiriliyoruz sıkıntı yok..

Ultrabiletin bundan daha iyisini yapabilceğini sende bende biliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Desmond

Ölüm olsa bile en önde gider ultrAslan!!!!!

GaLatasaray aşkı için canını vermeye hazırlar. <3

• Kayıt oldum..

yardımcı olmak yerine laf sokmaya çalışan herkese teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.