13.3 inch asus ultrabook alınır mı sizce?_ yeni çıkan ürünler olduğu için beklemeli mi yoksa? hataları filan var mıdır? oyun oynamayan, office internet işleri için kullanacak benim gibi birisi için ideal aletler sanırım bu ultrabooklar. ekranı biraz küçük o kadar
macbook air alıp windows yüklemek mi daha mantıklı yada?
Benimde dikkatimi çekiyor... tek çekingem yeni dizayn olduğu için fiyatlarının yüksek olması ve olası dizayn hatalarının çözülmemiş olması. çok az model olması da diğer eksikliği Biraz beklemekte fayda var mı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: kanoute
+++++++++ akıl var beyın var 2500 e asus alacagıma macbook air almak hemde ıster mac ıster wın kullanmak daha zekıce olur
quote:
Orijinalden alıntı: Castiel
quote:
+++++++++ akıl var beyın var 2500 e asus alacagıma macbook air almak hemde ıster mac ıster wın kullanmak daha zekıce olur
13 inch macbook air kaç tl ki? macbook air, bariz üstün mü ultrabooktan?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Castiel
quote:
13 inch macbook air kaç tl ki? macbook air, bariz üstün mü ultrabooktan?
2side farklı tarzlar lakın apple urunlerı herzaman farklılık yaratıyor mac air da + ları var - lerı var ultrabook bana göre cok cok yenı öyle kı ıcersıne daha guzel bır gpu yerleşmemıs bana göre apple dan tek farkı ssd takılmış yınede ultrabook yerıne 850 tl ye lenovo s200 gıbı urunlerede bakabılırsınız ıcersınde amd nın yenı e350 ıslemcısıyle buyunleşık 6310m ekran kartı var , işlemcısı i3 lerı geçıyor ekran kartı ıse low ayarda bırcok oyunu oynatabılıyor 11.6 ınc ekranı var siz bılırsınız bence yenı bır teknolojıye 2500 verecegınze 700-800 tl ye 11.6 lık bır urun yahut apple secılebılır
asus zenbook hem dizayn, hem ekran çözünürlüğü, hem fiyat, hem de ssd hızı bakımından macbook airden daha üstün.
akıl var mantık var diyen arkadaş burda ne türlü bir akıl üretmiş açıklasa çok daha güzel olurmuş.
asus ürününde sata 3 depolama birimi kullanır macbook air sata 2. asusun veri okuma hızı macbook air'in tam 2 katı. sırf bu yüzden bile asus alabilirsin.
asus ux31 intel tarafından ifa 2011'de açıklanan ve tanıtılan ilk ultrabook, dizayn olarak sorun çıkması gibi bir durum söz konusu değil. çıksa şimdiye kadar çıkardı ki mayıs ayından bu yana hiç bir sorunla karşılaşılmamış.
macbook air'in ne fazlası var dersen. bence ekran oranı, klavye ışıklandırma.
hani bunları bilin diye söylüyorum. gidip macbook alabilirsiniz de sonuçta neden 800 lirayı çöpe atasın ki?