Şimdi Ara

Ultra sonik köpek kovucu hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum yaz geldi, çocuğu, hanımı alıp sahile gidiyoruz. Millet köpeğinin tasmasını çözmüş köpekler ortalıkta cirit atıyor. Allah göstermesin çocuğuma falan saldırırlarsa diye aklım gidiyor devamlı tetikte olmaktan gezdiğimi anlamıyorum. Bu cihazlar işe yarıyormu, köpek ve kedileri de çok severim zarar vermek istemiyorum bu şekilde bir çözüm düşündüm, bebek arabasına o köpek kovan alet'den alıp bağlasam açık bıraksam olmaz mı, veya başka bir çözüm önerisi olan var mı? köpek besleyen arkadaşlar varmı önerileriniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanki hergün köpek saldırıyor bence aşırı koruyucusun

• quote:

Orijinalden alıntı: Reney

Sanki hergün köpek saldırıyor bence aşırı koruyucusun

Cocugu olunca yapacak birsey yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reney

Sanki hergün köpek saldırıyor bence aşırı koruyucusun

testi kırılmadan önlemini almak kötü birşey mi acaba? geçen yıl cadde bostan da 9 yaşındaki kız çocuğunu pitbull ısırmıştı, köpeği öldürmüşlerdi bırakması için.

• Bibergazı işe yarıyor
    Bana veya yakınlarıma kimse saldırmadı ama ben hem biber gazı hem de elektroşok aldım ve yakınlarıma verdim.
    Siparişi verdim, Yakında bu gelecek:

http://www.aliexpress.com/item/MINI-DEFENSE-ELECTRIQUE-MOD-YJ98-AVEC-3-500-000-VOLT-RECHARGEABLE-AVEC-TORCHE-INCLUS-ETUI/830064485.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şU ÜRÜN İŞE yarıyor mu?
    Bu Fiyatla alınır mı?
    http://www.markapon.com/urun-diger/dog-repeller-ultrasonik-kopek-kovucu.html
  • Bende de var o aletten. Acik birakmayin. Insan kulagi da o kadar siddetli duymasa da rahatsiz edici derecede duyuyor. Ufakliga zarar verebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sinek Öldürücü Tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çekilişe katılmak istiyorum

• gereksiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

Arkadaşlar malum yaz geldi, çocuğu, hanımı alıp sahile gidiyoruz. Millet köpeğinin tasmasını çözmüş köpekler ortalıkta cirit atıyor. Allah göstermesin çocuğuma falan saldırırlarsa diye aklım gidiyor devamlı tetikte olmaktan gezdiğimi anlamıyorum. Bu cihazlar işe yarıyormu, köpek ve kedileri de çok severim zarar vermek istemiyorum bu şekilde bir çözüm düşündüm, bebek arabasına o köpek kovan alet'den alıp bağlasam açık bıraksam olmaz mı, veya başka bir çözüm önerisi olan var mı? köpek besleyen arkadaşlar varmı önerileriniz.

Sürekli açık bırakma tabiki. Ama al bir tane cebinde bulunsun. Gerektiği zaman kullanırsın. Çocuğa da zararı olur. Ben 18 yaşındayım ben duyuyorum o aletin sesini. Çok rahatsız ediyor. Gençler duyabiliyor o aletin sesini. O yüzden bebek belki daha hassastır.

• cızırtı çınlama gibi bir ses oluyor.köpekleri rahatsız ediyor ama hayvanın bu sesten korkup kaçacağınısanmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse saldıracak kopeği tasmasız gezdirecek kadar salak değil

• quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

Arkadaşlar malum yaz geldi, çocuğu, hanımı alıp sahile gidiyoruz. Millet köpeğinin tasmasını çözmüş köpekler ortalıkta cirit atıyor. Allah göstermesin çocuğuma falan saldırırlarsa diye aklım gidiyor devamlı tetikte olmaktan gezdiğimi anlamıyorum. Bu cihazlar işe yarıyormu, köpek ve kedileri de çok severim zarar vermek istemiyorum bu şekilde bir çözüm düşündüm, bebek arabasına o köpek kovan alet'den alıp bağlasam açık bıraksam olmaz mı, veya başka bir çözüm önerisi olan var mı? köpek besleyen arkadaşlar varmı önerileriniz.

http://www.bulabilirim.com/Tele_Alisveris_urunleri/vitrin/ultrasonik_kopek_kovucu_cihaz_fiyatlari.html

linkinden kapıda ödeme seçeneği ve 7 gün içerisinde iade hakkınızla satın alabilirsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

Kimse saldıracak kopeği tasmasız gezdirecek kadar salak değil

cool story bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: anolar

quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

Kimse saldıracak kopeği tasmasız gezdirecek kadar salak değil

cool story bro

Ben buraya nası geldim niye geldim diyorum sonradan hatırladım

Konuya dönersek pitbull'u tasmasız gezdirecek adam tanımıyorum

• Kopek alin golden filan dikenli tasmada olursa ii olur

• bir köpek insanlardan zulüm/eğitim görmedikçe bir insana saldıracağını zannetmiyorum, heleki çocuklara. Saldıran köpek çocuk büyük ayırt etmez zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.