Şimdi Ara

ULTRA OYUNLAR İÇİN VRAM KAÇ OLMALI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
37
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR RX 9070XT 16GB EKRAN KARTIM VAR TÜM OYUNLARI ULTRADA 5 YIL FALAN GÖTÜRMESİ İÇİN 16 GB VRAM YETERLİMİDİR. RX 7900XTX EKRAN KARTI 24GB ACABA ONU ALMADIGIM İÇİN HATAMI ETTİM YOKSA RX 9070XT DAHAMI İYİ OLUR. RYZEN 7 9800X3D İŞLEMCİ 32GB RAM KULLANIYORUM.

• Kullandığın ekran kartına, oyundan oyuna ve oyunlarda kullandığın çözünürlüğe göre değişir bir durum bu. Ek olarak oyunların sorunsuz optimizasyon yapılması da en yüksek ayarlarda sorunsuz deneyim içinde önemlidir. Son zamanlarda bir çok oyun yapımcısı optimizasyon yerine kare oluşturma teknolojisine yöneldiği için bir çok oyun sorunlu çıkabiliyor. O yüzden sistem özellikleri bazı durumlarda önemsiz kalabiliyor. Aynı oyunu saçma bir biçimde 3060 ile gayet güzel oynayabiliyorken 4080 ile sıkıntılı oynama ihtimalin olabilir. Bir çok oyun başlığı altında bu durumu görebilirsin.

Özet olarak günümüz oyunları için 4k'da 16gb Vram Ultra ayarlarda oynasan bile, oyun optimizasyonu güzelse gayet yeterli elindeki ekran kartı için. 5 sene içinde de çıkacak oyunlar için yeterli olacaktır diye düşünüyorum. 4k olmasa bile 2k'da sorunsuz oynartırsın. Daha bir çok faktör var tabi ama genel olarak sorunun cevabı bu.

Kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.