SİSTEMİM GÜÇLÜ FAKAT HER OYUN DEĞİLDE BAZI OYUNLAR KASIYOR
Merhaba arkadaşlar RX 9070 XT ekran kartı ryzen 7 9800x3d işlemci 32 gb ram var bu sorunu aylardır çözemedim oyundan birisine sordum biostan güç tasarruf modunu kapatırsan düzelir dedi sorun gerçekten bununla ilgilimi kapatırsam düzelirmi kapatmak sisteme zarar verirmi birde bios pili sağlam olması lazım falan dedi ben ondan anlamadıgım için direk biostan bu ayarı kapatıymmı siz ne önerirsiniz pcyi 7 ay oldu alalı daha asus anakartım var eğer kapat derseniz asus anakartla nasıl kapatıcam onuda yazabilirmisiniz.Örnek GTA 4 kasarken GTA5 kasmıyor mesela
ULTRA OYUNLAR İÇİN VRAM KAÇ OLMALI?
MERHABA ARKADAŞLAR RX 9070XT 16GB EKRAN KARTIM VAR TÜM OYUNLARI ULTRADA 5 YIL FALAN GÖTÜRMESİ İÇİN 16 GB VRAM YETERLİMİDİR. RX 7900XTX EKRAN KARTI 24GB ACABA ONU ALMADIGIM İÇİN HATAMI ETTİM YOKSA RX 9070XT DAHAMI İYİ OLUR. RYZEN 7 9800X3D İŞLEMCİ 32GB RAM KULLANIYORUM.
RAM HIZI MT/S OLARAK GÖZÜKÜYOR
Sa arkadaşlar birşey sorucaktım pc yi yeni aldıgımda 5600 mhz olarak gözüküyordu sonra biostan mhz 6000 yaptım ama görev yöneticisinde 6000 mt/s yazdı tekrar 5600 çektim yine 5600 mt/s yazıyor mts ile mhz aynı şeymi yoksa mhz olarak mı yazması lazım.
Crystaldisk info
Merhaba arkadaşlar ben bu programın sonuçlarını değerlerini birine resim olarak attım ama programın seri numarasını gizlemeyi unutmuşum bir sorun olurmu sizce.
KUTUSUZ SSD
Merhaba arkadaşlar, yeni bilgisayar aldım yeni fark ettim. Kağıtta kutusuz SSD yazıyor kutusuz olması bir şeyi değiştirir mi, SSD ürünü sıfırdır değil mi?
OYUNLARDAKİ KASMA SORUNU
Merhaba arkadaşlar bir türlü çözüm bulamadım eski bilgisayarda cogu oyunlarda kasma olduğu için bilgisayarı yeniledim yine aynı şey oluyor ne yapmam lazım birsürü yol denedim çözüm bulamadım sistem özellikleri rx 9070 xt ekran kartı ryzen 7 9800x3d işlemci 32gb ram 750w psu asus prime x870-p wifi anakart
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 7 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 225)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
5 Yanıt
0