merhaba, arşiv diski olarak kullandığım wd cavier black 1001 fals uzun zamandır hd tune programında bu hatayı veriyor. Diskte herhangi bir problem yok sorunsuz çalışıyor. Garanti süresinin bitmesine 20 gün kaldı acaba önemli birşey mi bu servise göndermeli miyim?
aynı dısk bende var hdd tunede healtha bakıp . elımden geldıgınce bılgı verırım sıze. o uyarıyı ılk defa duydum. ama eger bır hata var ıse 20 gunluk sure bıle cok az. 2004 muydu 2005 mıydı neydı arızalı nf7-s v2.0 abıt analkartımı yolladım 10 gun kala. eksene. sız bu zmana kadar nerdeydınız dedıler. foırma batmıs sonradan habrım oldu. sonrasında baska bıor eepox aynıu ayar anakart gonderdıler o da bozuk cıktı. ıslerım dolayısı ve yenı sıosttem almamdan oturu hıc ugrasmadım. Allaha havale ettım. bence herhangı bır erero var ıse hdd tunede. bılgılerınızı yedeklıyıp. hatta eror varsa low level format bıle atmayın ne olur ne olmaz. hamen acıl yollayın hdd yı aldıgınız yere yarbayım.
cunku o eror ılerde garantı bıtımınde basınıza dert acabılır gorusundeyım.
yani bende ondan korkuyorum arşiv diskim birde bir sürü önemli şey var içinde. En iyisi hd tune program resmiyle birlikte göndereyim değişim falan olur belki.