Şimdi Ara

Ultra ayarlarda oyun için...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 yıl önce ekran kartının bellek miktarına aldanarak pc aldım çok pişmanım.2015 ten bu yana oyunları normal ayarlarda ancak oynayabiliyorum.Bu yüzden Ekran kartı almayı düşünüyorum. Markası GTX serisi olacak.Ancak Bilgisayarım hazır sistem olarak alındı. Uyum sorunu ve darboğaz yaşar mıyım bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim. Sistemim şöyle: Bilgisayarım:ASUS M51AD, İŞLETİM SİSTEMİM:8.1, İŞLEMCİM:i7 4790, ANAKARTIM:H81M-E ,RAM:8 GB ,SİSTEMDE TAKILI OLAN EKRAN KARTI:INVDIA GEFORCE GT 740 4 GB bilgiler kısaca böyle.bu sisteme ve anakartıma takabileceğim ve en önemlisi bütün oyunları ultra ayarlarda oynayabileceğim bir ekran kartı tavsiyesi istiyorum.(Özellikle total war attilayı ).bütçem,500-1000 arası.şimdiden teşekkür ederim.
    Kasam ve güç kaynağım bu:

• Ferhatk41 F kullanıcısına yanıt
    Amd R9 280 , Amd R9 280x, Gtx960 2gb , Gtx960 4gb
  • 500-1000 lira arası ultra ayarda oynatabilen ekran kartı yok.

Ultrada oynarsın ama fps düşük olduğu için gözlerin rahatsız olur.
  • Yazdıkların dahil,gtx 970 yadahttp://www.sinerji.gen.tr/sapphire-r9-380x-nitro-dual-x-oc-4gb-gddr5-256bit-11250-01-20g-pmu67002
    için de bilgisayarıma,sisteme,anakartıma ve en önemlisi kasaya sığdırma noktasında sıkıntı yaşarmıyım.
    Ayrıca yeni bir güç kaynağına gerek var mı?
    Teşekkürler...
  • rerererara R kullanıcısına yanıt
    Her oyun için olmasada Total war attila gibi oyunları oynasam diğerleri hıgh te olsa işimi görür, Ancak ne alacağımı bilemiyorum.Sebebi ise bir hata daha yapıp pişman olmamak...
    Korkularım; Anakartıma uymama,işlemcimin darboğaz yapması,güç kaynağımın yetersiz olması ve ekran kartının kasaya büyük gelmesi gibi...
  • Konuyu ekran kartı bölümüne açarsan daha çok tavsiye alabilirsin:http://forum.donanimhaber.com/forumid_296/tt.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: rerererara

500-1000 lira arası ultra ayarda oynatabilen ekran kartı yok.

Ultrada oynarsın ama fps düşük olduğu için gözlerin rahatsız olur.

Şaka yapıyosun kardeş galiba :)) Bende r9 280 var. Her oyun ultra.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rerererara R kullanıcısına yanıt
    Dalga mı geçiyorsun sen arkadaşım ? 2. nesil i5 işlemci dual 1333 mhz 4 lük ramle birlikte gtx950 strix oc kullanıyorum.GtaV,Hitman,Nba 2k16,rise of the tomb raider,son of rome,black ops 3 gibi 2016 çıkışlı oyunların hepsini 1080p Full ultrada +30 fps rahatlıkla oynuyorum.

Ve bu kart sadece 550.Hadi indirim filan kovalama 600-650 lira. Arkadaş Gtx960 Strix model ekran kartını 850 lira civarından alarak 150-200 lira civarınada bir +80 bronze serfitika 500 w psu alır.Ultrada açamıyacağı oyun kalmaz.

Nvidia tavsiye etmemin sebebi AMD kartların tdu sunun yüksek olması,dolayısıyla yüksek PSU ya ihtiyaç duymalarıdır.2 Li 12 V çıkışı 440 civarı anca olur 500 w psu da yani AMD lerde sıkıntı yaratabilir.Maxwell Nvidiaları rahatça kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yussuf273 -- 29 Haziran 2016; 15:57:11 >
  • gtx 1080 alanlar enayi zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Survival

gtx 1080 alanlar enayi zaten

Komik misin sen? paran varsa al , ukalalık yapacaksan konudan uzaklaş kardeşim. Adamın ne istediği belli 500-1000 arası ekran kartı istiyo sen ise 3000tlliğin şeyini yapıyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaturcamawzerezumzum -- 29 Haziran 2016; 19:15:28 >
  • 500tlye herşeyi ultrada açan kart varsa benide haberbar et çok bilmiş

• Survival kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar üzmeyin birbirinizi.Ben zaten zorunlu bütçe aşımı yapacam.RX 480 olacak büyük ihtimalle
    ama fahiş bir fiyatta gelirse 1300-1500 gibi R9 380X olabilir alacağım kart.
    yanında da 600-650W güç kaynağı alacam.Şimdi ultrada oynatır herhalde.Ama akıcı fps ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferhatk41

Arkadaşlar üzmeyin birbirinizi.Ben zaten zorunlu bütçe aşımı yapacam.RX 480 olacak büyük ihtimalle
    ama fahiş bir fiyatta gelirse 1300-1500 gibi R9 380X olabilir alacağım kart.
    yanında da 600-650W güç kaynağı alacam.Şimdi ultrada oynatır herhalde.Ama akıcı fps ile.

ilk önce psu nu degiştirmekle başla tek kanal dan 200w civarı veriyor, alıcan e.kartı ve işlemciye anca yeter
  • quote:

500tlye herşeyi ultrada açan kart varsa benide haberbar et çok bilmiş

500 tl demedik geveze , 500 - 1000 arası ultra açan var dedik. Ahanda eğer okursan üste de yazmıştım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alperens121

quote:

500tlye herşeyi ultrada açan kart varsa benide haberbar et çok bilmiş

500 tl demedik geveze , 500 - 1000 arası ultra açan var dedik. Ahanda eğer okursan üste de yazmıştım..

Şaka yapıyosun kardeş galiba :)) Bende r9 280 var. HER OYUN ULTRA

????

Bloklayıp geçiyorum işim gücüm yok seninle uğraşmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 30 Haziran 2016; 3:10:52 >
  • Survival kullanıcısına yanıt
    Nvida gtx950 strix 1920x1080 ultrada +30 fps alamadığım oyun yok şu an ? Anlık fps düşüşüde yaşamıyorum,ısınma sorunumda yok.Oyunda 60hz monitörde çok net akıcı.

550 TÜRK LİRASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yussuf273 -- 30 Haziran 2016; 14:39:53 >
  • snop02 kullanıcısına yanıt
    aynen öyle yapacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferhatk41

aynen öyle yapacam.

amazon da evga qx 650w gold+80 plus yarı modüler psu 240tl civarı BİLGİNE!!!!!!!
  • snop02 kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı olarak ta rx 480 düşünsem nasıl olur.kartın soğutması yetersiz,fanı artırtığında gürültüsü fazla.bunların dışında mükemmel.
  • Ferhatk41 F kullanıcısına yanıt
    ekran kartı olarak uzun zamandır takip etmiyorum ama, ilkçıkan(özellikle mimari anlamda) giriş seviyesi kartlar sıkıntı çıkartabiliyor ve 2. versiyonlarında firmalar bunları aşıyor anca
    nvidia maxwell 900 serisinde 970 leri 980 versiyonlarında, amd r seride 2xx leri biraz geliştirip 3xx versiyona gibi
    rx480 hakkında gerçek anlamda kullanıcı testleri gelmesini beklerim şahsen hemde fiyatların oturması kullanıcı açısından daha iyi olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.