Şimdi Ara

ULTİMATE TEAM GİREMEME SORUNU LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • in order to access the online features for this title your sony entertainment network account must be signed in and you must be signed in to the ea servers diye bir uyarı alıyorum oyuna girerken origin şifremi değiştirdim onunla ilgili galiba ne yapmam lazım fifa 15 te online hiç bir şeye giremiyorum origin hesabına girebiliyorum ama ne yapayımki yeniden gireyim oyuna origin şifremi biliyorum

• laptopal99 L kullanıcısına yanıt
    psn de sorun var, psn'e giriş yaptın mı bak bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: roverman

psn de sorun var, psn'e giriş yaptın mı bak bakalım.

sizdedemi girmiyor asıl olayı şöyle anlatayım. Ben wep appa girmek istemiştim. Şifremi unuttuğum için giremedim. Sonra sıfırladım. Sonrada bir sorunla karşılaştım. sıfırlama linki çalışmıyorduş. Neyse forumdan araştırdım bir çözüm buldum origin şifremi kaydettim. Şimdi girebiliyorum yalnız oyunda ultimate team ve benzeri online yerlere giremiyorum. Sorun bu yani yoksa bir gün önce oyunda futa girebiliyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laptopal99 -- 2 Ekim 2014; 14:18:32 >
  • laptopal99 L kullanıcısına yanıt
    evet genel bir psn sorunu var, aldığınız hata türkçe meali; sony network hesabınız online değil ya da ea hesabınız ea serverlarına bağlanmadı diyor. psn'e giriş yaptığınızdan emin olun. markete filan girip çıkabiliyorsanız bağlanmışsınızdır.

ayrıca origin hesabına pc den internet sitesine girip hesap ayarlarında login verification'u açmanı tavsiye ederim hacklenmek için önlem. tanınmayan bir pc ya da konsoldan giriş yapıldığında telefonuna mesaj geliyor kod ile girebiliyorsun. ilk seferde senden de kod isteyecek. mesaj ücretsiz.

ayrıca aktif ettikten sonra karşına 5 tane kod vericek o kodlarıda bir yere yaz onlarda kurtarma kodun. telefonuna bir şey olursa mesaj gelmezse gibi durumlarda o kodlarla da giriş yapabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roverman -- 2 Ekim 2014; 14:31:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: roverman

evet genel bir psn sorunu var, aldığınız hata türkçe meali; sony network hesabınız online değil ya da ea hesabınız ea serverlarına bağlanmadı diyor. psn'e giriş yaptığınızdan emin olun. markete filan girip çıkabiliyorsanız bağlanmışsınızdır.

ayrıca origin hesabına pc den internet sitesine girip hesap ayarlarında login verification'u açmanı tavsiye ederim hacklenmek için önlem. tanınmayan bir pc ya da konsoldan giriş yapıldığında telefonuna mesaj geliyor kod ile girebiliyorsun. ilk seferde senden de kod isteyecek. mesaj ücretsiz.

ayrıca aktif ettikten sonra karşına 5 tane kod vericek o kodlarıda bir yere yaz onlarda kurtarma kodun. telefonuna bir şey olursa mesaj gelmezse gibi durumlarda o kodlarla da giriş yapabiliyorsun.

tamam kardeşim sağol inş akşiam düzelir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 tuş sorunu lütfen yardım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.