ya beyler ultima spiderman ı acınca res atıyo ve pc intel pentium 4 1gb 512 mb ekran kartı neden böle bi hata var pc res atıyo ve bitane daha oyun var rf onlinehttp://img89.imageshack.us/my.php?image=sadsdsadhi8.jpg böle bi hata veriyo acılmıyo baska ark larda acıldı 2 side hata neyden kaynaklana bilir yardım edin lütfen
Önemli dosyaların yoksa güzel bir format at daha sonra ekran kartının güncel driverını indirip kur.Birde Sıcaklık değerlerini everest veya speedfan gibi proğramlarla kontrol edersen iyi olur ( CPU-HD ).
format atamam bilmiyorum forumda yazıo evt ama d de nasıl kalcak biliyomusun dosyalar silinmicek d deki
format atmana gerek yok,eger hdd'in 2 bolume ayrılmıssa buyuk bir ihtimalle c ye windows kuruludur sen d ye yeni bir isletim sistemi kuracaksın,windowsla yukleme yaparken sana soracaktır sende d deki dosya yapısını bozmadan d ye yukle dediginde d de yeni bir windows un olur veya c de ihtiyacın olan dosyaları d ye at ardından c ye format at ve yeni sistem kur
format attım aynı hala denedim hepsini
ekran kartı ne?
ses kartının sürücüleri realtek mi bi ses kartının sürücüsünü güncelle..başıma geldi..spider man li bi oyunda bi müşteriye yüklemiştim..her şeyi yaptık yemedi meğer ses kartının sürücüsü ile çakışıyomuş..güncelleyince düzelmişti..