Şimdi Ara

Ultima spiderman pc res atıyo yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya beyler ultima spiderman ı acınca res atıyo ve pc intel pentium 4 1gb 512 mb ekran kartı neden böle bi hata var pc res atıyo ve bitane daha oyun var rf onlinehttp://img89.imageshack.us/my.php?image=sadsdsadhi8.jpg böle bi hata veriyo acılmıyo baska ark larda acıldı 2 side hata neyden kaynaklana bilir yardım edin lütfen

• Önemli dosyaların yoksa güzel bir format at daha sonra ekran kartının güncel driverını indirip kur.Birde
    Sıcaklık değerlerini everest veya speedfan gibi proğramlarla kontrol edersen iyi olur ( CPU-HD ).
  • format atamam bilmiyorum forumda yazıo evt ama d de nasıl kalcak biliyomusun dosyalar silinmicek d deki
  • format atmana gerek yok,eger hdd'in 2 bolume ayrılmıssa buyuk bir ihtimalle c ye windows kuruludur sen d ye yeni bir isletim sistemi kuracaksın,windowsla yukleme yaparken sana soracaktır sende d deki dosya yapısını bozmadan d ye yukle dediginde d de yeni bir windows un olur veya c de ihtiyacın olan dosyaları d ye at ardından c ye format at ve yeni sistem kur
  • format attım aynı hala denedim hepsini
  • ekran kartı ne?
  • ses kartının sürücüleri realtek mi bi ses kartının sürücüsünü güncelle..başıma geldi..spider man li bi oyunda bi müşteriye yüklemiştim..her şeyi yaptık yemedi meğer ses kartının sürücüsü ile çakışıyomuş..güncelleyince düzelmişti..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 Save Game [YARDIM]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartının marka modelini buraya yazabilirmisin, birde ZEUS__ un dediklerini uygula
  • asus extreme AX550 böle bisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.