Şimdi Ara

ultima online nasıl oynanır bie yardımü edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ultima online nasıl oynanır her türlü bilgi lazım

• Uo Burdan anlatılcak bir oyundegil Biri oynarken san gostermesi lazim özelikle macro diger seyleri yavas yavas ogrenirsin..........

Bence Hic kasma Uo devri gecti.
    Basak oyunlari dene...
  • Uonun verdiği zevk ayrıdır.Zevkin devri geçer mi abi.O kadar arkım var orjinalde wow oynuyor ve hiç girmiyor.Çünkü adam bulamamış o zevki ve geliyor 2d de actıon yapıyor ultima bir oyun değil bastan bunu ören hayat tarzı ve bence bu topicde bişeyi kararlaştıralım.eski uocular kimler bi görsek ha
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkachin
    .eski uocular kimler bi görsek ha

Hangi serverlerde ve kaç yıldır oynadınki bu oyunu
  • Madem sordun 3 yıl nebula 1 yıl quaxis 1 yıl willow araad bir asgardda da takıldım.
  • hmm anlaşılan siz Sphere Server Oyuncularısınız Bende Uo ya 4 senemi werdim gerçekten çok ayrı bir zevki war şu sıralar ara werdim ara wermemin sebebi RunUO da server kalmadı adam gibi o yüzden dier oyunlara yelken açtım ama makinadan kaldırmıorum oyunu (şimdi bazıları dicek onun PAtch büyük ondan kaldıramıon demii seni seniiii :P ) dicek ama deil patch sorun deil o oyundaki crafter lıı hiç bi yerde tatmadım yani size diyeceim o oyunla "2d oyun napıcan salak salak karakterler dandik oyun" die dalga geçenlere sesleniorum madem öle gidinde Knight Online oynayın Uo dan anlamayanlar Dilini uzatmasın o dili keserler o dil ya bi crafter ın makasına ya warrior 'un kılıcına denk gelir yada Bir Mage'in Blade Spirits büyüsüne denk gelir şimdi uo'ya karşı tek bişi duymiim dönünde oyununuzu oynayın uo ile hiç bi oyunu karşılaştıramazsınız ....

DipNOT: Konuyu Açan Arkadaşım Sende Git Uo Oynayan Birini En Az 1 Ay İzle Herşeyi Öğren Detayları Zamanla Öğrenirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HioNeTaCKo -- 22 Temmuz 2006; 11:27:24 >

• Sanane ve Nebula'nın başlarında oynamıştım ben de, Metalon vs Jandarma Asayiş zamanları =). Adam gibi server var mı şu an acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2D
  • daha oyunu indiremedim tam innidrme linki verebilirmisiniz
  • Evet run uo oynamayı seven direk hybride gitsin 2000 player lag yok :D ama bana gore değil bide delucia turk kaynıyo orda :D sphere isteyen eski playerlar elan realms geri açılıyor bilen bilir.
  • arkadaşlar link verinde girelim bütün arkadaşlaroynuo benim
  • 6 ılımı verdim full sphere server oynadım az cok developerlik yaptım (su an elimde toplam boyutu 90 mb ulasan bi verdata.mul var ne arasan ekledim )

runuo ya gelince sadece sunu diyim ea origin'in haklarını aldı ve oyunu batırdı ruuo çok sağlam ve kolay kolay patlamayan bi server (e c## tabiki patlamayacak) ancak tamamiyle bir diablo özentiliğine gidip yok enchant yok mana steal 2 yok unique yok cart yok curt ve pvp olayına getirdiği yenilikten çok başağrısına sebe olan sistemler vs runuo ayaa bayaa batırdı diyorm (easyuo ile pvp yapanları olaya katmıyorum bile)

bu benim fikilerimdir Ultima forewer ama runuo ile değil

saygılar
  • Bende bi Uo cuyum ve şu anda revoda oynuyorum bence kötü bi server ama o sevara 2 senemi verince bırakamıyorum vede çok seviyorum arklarda orda yane anlayacağınız bence en güzel servar ama bazı kötülükleri olmasa çok güzel olacak
  • Elan realms üyeleri bana pmden ulaşında bi davet atın geri açılmış diyorum size be
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

2D

lan senin oynadığın oyunları toplasan ultima etmez

• Aynen katılıyorum toplamları yada çarpımları ultima edecek bir oyun çıkmadı arkadaşlar belki karesini alırsanız yanaşabilir Elan realms üyesi yok mu bu foruma takılan davet göndersin pls.
  • ultimanın sitesinin adı neydi
  • uo nun resmi sitesihttp://www.uo.com/ ama orayı anlamazsanızhttp://www.liosy.com/ download bolumunden aos samurai ve ml yi istediinz gibi indire bilrsinz....

Ultima Online Hayat Offline
  • İşte bu slogan bazı arkadaşlar özenti bunu kn,ghta uyarlamaya çalışıyo o oyun ne saçma salak bir oyun ya Lütfen uo ile aynı platformda tartışılmasın bile ha
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdem94

arkadaşlar ultima online nasıl oynanır her türlü bilgi lazım

yukardaki arkadaşın dediği gibi ultima oynayan birnin yanıdna dur ve neler yaptığını izle öğren , çok zor değil. oyunda crafter char kasmanı şiddetle öneriyorum eğer serverda bir yere sahip olmak istiyorsan. ben her girdiğim serverda önce crafter charımı kasıp sonra action charımı kasarım, önce maddi durmumu düzene koyarım. hereksin greater heale deadly poisona ihtiyacı var setlere değilmi , hatta iyi bir binek

skillerin açıklamalı ne işe yaradığı hangi skill ile kulanılırsa daha iyi olacağını çoğu server kendi sitesinde anlatır ztn , olduki oynadığın serverın sitesinde yok , google de ufak bi arama yapsan bulursun türkçe açıklamalı olarak.

oynaycağın servare girip ordaki oyunculardanda yardım alabilrsin, oynayanlar çoçukta olabilir ama çocukluk yapmazlar yardım ederler. neyi nasıl nerde yapacağını gösterirler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.