Şimdi Ara

Ülkücülerin ülkeye faydasının olmaması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Milliyetçi bir insanım, atatürkçüyüm sonuna kadar hemde.Ancak şunu anlayamıyorum.Ülkücü camia neden kendilerini ülkenin sahipleri olarak görüyor.Daha geçen sene adamlar çinli diye koreli turistlere saldırmışlardı.Daha sonra taksimde yürüyüş yapan lgbt üyelerine saldırmışlardı. Hdp milletvekillerini tutuklanmasını taksimde protesto eden kişilere neden karşılık vermediler? Güçsüzü ezme huyu neden var bunlarda? Ayrıca bu biat kültürü islamcılardaki gibi bunlarda da var.(sedat peker).Birde her yerde ocakları var bunların alperen ocakları vs. vs ne işe yaradığı belli değil. Tüm bunları düşününce ülkeye bir faydası olmayan hatta yeri geldiğinde zararı bile dokununan bir oluşummuş gibi duruyor benim için.

• Ülkücüler ancak başkanlarına "yan bakan" garibanları , 10 -15 kişi toplanıp döverler.

Ocakta sınırsız çay , sigara

Polat alemdarcılık vs vs

Bizim okulda da var bir tane , yürüyüşü görünce bir tane patlatasım geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 7 Mart 2017; 0:5:13 >
  • Genelleme yapmayalim hocam, bütün grupların içinde vardır bazı y*vş**lar. Kiminde az, kiminde çok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle şunu belirtiyim, milliyetçi ve vatanını seven bi insanım, tüm terör oluşumlarına karşı biriyim. Konuya gelicek olursak da ülkü ocaklarının hiçbir faydası yok diyemeyiz. En basitinden birçoğu Türklük bilincini arttırma konusunda oldukça faydalı çalışmalar yapmakta, ayrıca daha geçenlerde bi tanesi Türkçe nin gelişimiyle ilgili faaliyette bulundu. Ama maalesef olumsuz yönleri de mevcut. Bunların başında da linç kültürü var. Hep bi yerlere saldırma haberleri geliyor, bunun yerine kültürel olarak gelişme göstermeleri gerekli. Çünkü bu ülkenin bilinçli olan, tarih bilen ve bilim insanı seviyesinde ülkücülere ihtiyacı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelleme yapılamaz; bir grubun yaptığını bütün camiaya mal edemezsin, Aziz Sancar örneği çok veriliyor ama ocakta olupta çok kaliteli olan insanlar da var çürük elmalarda. ayrıca sedat peker ne zamandan beri ülkücü ? Birde alperenler ne alaka? Konu hakkında pek bilgin yok belli, elinin altında internet var el insaf.
  • Neredeyse tamamını Türk Halkının alt tabaka kesiminden oluştuğu için faydaları da pek yoktur.

Daha alt tabakalarda olan benzer örgütlenmelerde mevcut. Mesela osmanlı ocakları. Şikayet başvurusu için dilekçe yazamamışlardı, ne komikti ya.
  • Haha ne o Ocaklar kapanınıca meydan size mi kalıcak bunu mu istiyorsun çok beklersiniz
    Ayrıca 2000 liler konu açmaya başlamış :)

Ülkücüler olmasaydı Türkiye şuan Rusyaya bağlı özerk bir ülke olurdu..Ülkücüler 80lerde rus emperyalizimine karşı öyle bir mücadele verdi ki tarih onları isimsiz kahramanlar olarak yazdı....Varsın it çakal arkalarından böyle başlıklar atsın. Devletin bekası tehlikeye girdiğinde tekrar aynı ruhla düşman ile çarpışabilecek ordudur Ülkücüler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ülkücüler bu vatanın en hayırlı evlatlarıdır diğerleri ülkücülerin yaptığının onda birini yapmış mı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: ULU HAKANDAN istimdat

Ülkücüler bu vatanın en hayırlı evlatlarıdır diğerleri ülkücülerin yaptığının onda birini yapmış mı acaba

Ne yapmış ülkücüler bu ülkeye? Ne yararı var?
  • Ülkücüler olmasa dün rusun bugün pkknin elindeydik

• El insaf be!

Genellemeye bak!

PÖH, JÖH, ÖK gibi birimlerin omurgasını, faydasız dediğin insanlar oluşturuyor. Sen ''artık'' olarak adlandırılan 3-5 serseriye bakarak 50 yıllık hareketi gömmeye kalkıyorsun.

Bugün çatışma bölgelerinde, vatanı ve milleti için gözünü kırpmadan ölüme giden gençlerin ekseriyeti o saydığın derneklerde çay içmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖLÜCÜ

Haha ne o Ocaklar kapanınıca meydan size mi kalıcak bunu mu istiyorsun çok beklersiniz
    Ayrıca 2000 liler konu açmaya başlamış :)

Ülkücüler olmasaydı Türkiye şuan Rusyaya bağlı özerk bir ülke olurdu..Ülkücüler 80lerde rus emperyalizimine karşı öyle bir mücadele verdi ki tarih onları isimsiz kahramanlar olarak yazdı....Varsın it çakal arkalarından böyle başlıklar atsın. Devletin bekası tehlikeye girdiğinde tekrar aynı ruhla düşman ile çarpışabilecek ordudur Ülkücüler..

Yav he he milliyetçilik sanki ülkücülüğün tekelinde

• quote:

Orijinalden alıntı: ULU HAKANDAN istimdat

Ülkücüler olmasa dün rusun bugün pkknin elindeydik

Rus'un elindeyiz hocam zaten şuan.

Malum suikastten sonra çıt çıkaramıyoruz adamlara.

Yanlışlıkla falan filan sonuç olarak adamlar uçakla Mehmetçik'leri öldürdüler. Hesap soracağımıza üzerine neredeyse biz özür diliyorduk.

• Saab9000 kullanıcısına yanıt
    Kardeş ideolojik olarak diyorum yoksa durumun çok da parlak olmadığı ben de biliyorum :(

• Ne solcular,ne sağcılar hiç biri fayda sağlamaz ülkeye. Çalışan bir asgari ücretli kadar. Lafla fayda sağlanmaz.

Ayırmaya,gayırmaya gerek yok.
  • Hdp li terör sempatizanlar ile Sözde ülkücülerin hiç bir farkı yok ikiside bir birine dokunmaz Güçsüz kimse veya siyaset görüşürü başka bir şey ise(Hdp li olduğunu kast etmiyorum her hangi bir parti) veya yan baktı diye Şuana kadar gözlemlediğim kadarı ile ülkücüler onları dövüyorlar Sürü gibi toplanıp ama Konu terör sempatizanlarına gelince mum kesiliyorlar ki Terör sempatizanlarıda Ülkücüler ile kavga ettiğini veya atıştığını şuana kadar ne gördüm ne duydum

Kısaca hiç bir faydası yoktur boş insanın boş işleri Vatanı sigara içmek veya Tek bir güçsüz insanı sürü gibi toplanıp dövmekten başka bir şey yaptıkları yok. Hdp li sempatizanlarda tıpkı aynısı şu iki grup silinsede dünyadan kurtulsak

Ha eskiden gerçekten ülkücü olanlar vardı onlar bir tarafa gerçekten vatanını seven ülkücülerdi ve ülkeye gerçekten fayda sağlamıştır ama şuanki döneme bakarsak hiç bir şey yaptıkları yok boş boş sigara içmekten ve çay içmekten başka...

Not: Arkadaşım ülkücüdür ocağada giderdi oradan biliyorum geçen ay da çıktı zaten o da anladı boş işler olduğunu hiç bir faydası olmadığını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 7 Mart 2017; 2:9:9 >

• Samimi bir şekilde ülkenin iyiliğini micro milliyetçi bir şekilde isteyen güruhtur kendileri.
    Fayda konusunda ise , istemekle kalıyorlar tabiki.
    Bide zarar konusunda bakarsak işte , asıl konuşulması gereken budur.
    Bitirmeden , bahsi geçen kişi ideolojisi ile bilim arasında kalıpta , lafı söyleyeni seçenlerinde pek bi yararı olduğunu düşünmüyorum.
    Bi arkadaşımız asgari ücret erbabının önemini vurgulamıs gerisi fayda konusunda hikaye.
  • bunu diyen solcuların hangi yararı olmuş acaba ?-
  • Ülkücüler önce Türkçüğü bitirdi şimdide Devleti (Kemalizmi) bitiriyor kusura bakmayın ben hiç faydalarını görmedim ama o Ülkü ocaklarındaki kardeşlerimin de aslında vatanı saf duygularla sevdiğini biliyorum..

• =PistoLeRo= kullanıcısına yanıt
    Dostum siz neden en küçük şeyde hemen solcu diye sayıklamaya başlıyorsunuz anlamıyorum ben solcuyum diye bir şey dedim mi yazdıklarımda ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.