Şimdi Ara

Ülkücülerden Çok Pis Dayak Yedim? Napmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün okula gidiyordum. Baktım bir tane bayana ( 20 li yaşlarda) 3 tane adam laf atıyordu.siyah takımlı bunlar. Biraz bakındım öyle. Adamlar işi abartmaya devam ediyordu. Sonra beyler ne oluyor dedim ayıptır yapmayın bırakın hanımefendiyi dedim.Sen karışma lan dediler. Ben sinirlendim tabi sonra adamın biri bana yumruk attı burnuma. Ne olduğunu anlamadan diğeri tekme attı. Ben acayip sinirlendim bu duruma. Daha sonra birisine yumruk diğerine aynı anda tekme atarak yere serdim.Üçüncü kişiye kafa attım bu arada diğer ikisi kalktı ayağa onları tekrar yere yığdım.

Ardından hanımefendi siz gidin dedim oradan uzaklaşmaya başladı ama keşke bende uzaklaşsaydım. 3 dakikaya kalmadan 3 adam olmaz mı 15 adam.Hepsi takım elbiseli.Hepsi birden bir daldı bana. O kadar çok yumruk yedim ki inanın 50 den sonrasını sayamadım. Çünkü bayılmışım bir arada. Kendime geldiğimde sağlık ocağındaydım. Doktor noldu felan dedi işte anlattım böyle böyle. Polis çağıralım mı felan dedi. Gerek yok dedim.

Çıktım neyse geliyorum. Bir baktım bana dalan lavuklar ülkü ocaklarındaki adamlarmış. Üniversite de de bunların mekanı var orada da karşılacağız bunlarla. Napmalıyım sizce?

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HLL QNQ.
  • Forumda gördüğüm en boş 10 üyeden birisi.Okumayın.Bloklayın geçin.
  • Csb. Ayrica iftira attigin kisilere bi gun muhtac kalacaksin. Ve unutmadan en buyuk gunahlardan biriside iftira atmak.

• story cool bro

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş Yerinde Küfür Yedim
    7 ay önce açıldı
    DAYAK YEDİM. ANLATIYORUM
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyinsizlik örneği. 274 kod numaralı beyin çıkarma deneyimizin sonuçları.
  • Git ve onlara gününü göster
  • atatürkün annesine iftira atanlardan farkın yok gözümde. block...
  • ağır csb itibar etmeyin
  • Bloklayın

• İnsan bi zebani koyar o kadar zebani aradım.
  • İftira mı Okulda din kültürü bölümünde okuyup içki içen ülkücüler bile tanıyorum beyler siz ne diyorsunuz? Ülkücülerin tek derdi çıkar olmuş yaptıkları tek şey topluca adam dövmek
  • CSB
  • sana saldıranları buldum.yalnız ülkücü değillermiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.