Şimdi Ara

ülkücüler hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önce, Çinli diye, bir soydaşımızı dövdünüz. Sonra Kürt diye, bir partidaşınızı dövdünüz.
    8 10 saat yol kapattınız, araçları taşladınız. Bunu yaparken hiç düşünmediniz, ya hastası varsa, ertesi gün önemli bir sınavı varsa, yetişmesi gereken bir iş görüşmesi varsa. Hiç düşünmediniz, ya o araçların birinde ben de olsaydım. Ya o araçta sizin bir yakınınız olsaydı, taş onun kafasına gelseydi. Ne yapardınız, sıkıysa açsınlar diye dayılanabilir miydiniz? Söyleyin.
    Adam olun, PKK nın bunca yıl yapamadığı şeyi, bu davranışlarınızla siz yapacaksınız. Asıl bundan korkuyorum. Kendinize gelin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çinli dövme olayı nedir? Gerçekten merak ettim.
  • Bu ülkeden kökü kazınması gereken güruhlardan biridir ülkücüler.
  • Bunlar, Doğu Türkistan daki Çin zulmünü protesto edeceğiz diye, Çekik gözlü diye, Bir Türkmen' i çinli sanıp dövmişlerdi.
  • Adamlar iyiki bir kere yol kestiler.Ne araç taradılar ne araç yaktılar.Ama siz özgürlük savaşçısısınız bizse barbar.

Sorun yok tarih boyunca gücü yetmeyen herkes tarafından barbar türk diye hitap edildi bize.Sizin barbar türk demeniz de ne kadar ezik olduğunuzun kanıtı sadece.

•  ülkücüler hk

ülkücüler hk

• Ülkücü'lerin Milletiyle bir olup teröre karşı koymalarını yediremiyorsunuz sanırım

ülkücüler hk

ülkücüler hk

ülkücüler hk

ülkücüler hk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEBRON JAMES HETFIELD -- 11 Eylül 2015; 10:04:35 >

• Bir terörist kadar zararlı kişiler

• Ülkücüler olmasa sokağa cikamazdiniz

• Bi zahmet kapattığınız yolu açarsanız, bir de bir şey sanıp dövmeye kalkmazsanız, sokağa çıkacağız da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 11 Eylül 2015; 10:20:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülkücüler i severim delikanlı kişilerdir genelde
  • Milli şuur uyanık olunca başıbozuktan kurmay, vatan haininden profesör, hekimden dilci, cahilden müverrih, yabancıdan vekil, serseriden ülkücü çıkmaz.

Nihal Atsiz

Bu sozle yola cikarsak butun bir guruhu ulkucu diyemezsin.

NOT:Ulkucu degilim Milliyetciyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.