Şimdi Ara

Ülkü ocakları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Auroth

Siyasi bir oluşum olmayan Türk Ocaklarına kaydolabilirsin. Ülkücüler milliyetçi felan değil, bildiğin ümmetçi onlar.

Türk ocaklarına baktımda pek bi canlılık göremedim. Boş bir kurum gibi görünüyor. Ülkü ocakları çok daha canlı daha etkinlikçi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkü Ocakları birçok yerde oturup çay içeceğin kavgada dayak yediğinde adam toplayacağın bir yer haline geldi.
    Genç Atsızlar,Kara Kalpaklılar gibi derneklere üye ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

Orijinalden alıntı: Gravity Gun

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

quote:

Orijinalden alıntı: gallifrey17

Sıkıntı olmaz da, ileride doğru düzgün bir iktidar görürse bu ülke çete üyeliğinden yargılanırsın:http://www.ntv.com.tr/arsiv/id/25249730/

Mini etek giyene ve saç uzatana saldırmak bu kabul edilemez bir durum mhp bunun hakkında açıklama yapmalı.

Ülkücülerin hepsi MHPli olmak zorunda değil. Hatırlatmak istedim...

Akpli olanlarına laf yok ama mhp li olanlar çok bozuk. kız arkadaşlarıyla el ele gezmeler içki içmeler vs bunları hep yapıyorlar. eskiden daha çok olurdu bu saç kontrolleri küpe kontrolleri artık iyice saldılar. mhp işte burdan kaybediyor iyice cehape olma yolunda ilerliyor

Ben ülkücü değilim, MHPye oy veririm, kendimi de Türkçü olarak görüyorum.
    Kız arkadaşları ile el ele gelmelerinde yadırganacak bir şey yok, veya içki içmelerinde. Bunlar kişisel tercih.

o zaman cehape zihniyetinden ne farkınız kaldı?

Sana göre ne benzerlikleri var?

el ele tutuşmakta ve içkide yadırgancak bişey görememniz

zihniyete gel

• Türkçülük, turan davası diye bir şey yok arkadaşım, çete üyeliği var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theyusuf72

quote:

Orijinalden alıntı: Deorro4

Ulku ocaklarindayim gorevim okul baskanligi artik yerine getiremedigim icin baska arkadasima devredecevim artik pek bos zamanim yok eger bos zamanim var ocakta otururum her cagirildigimda giderim diyorsan iyi bir yer kutuphanesi var zaten milliyetcilik ulkuculukle ilgili kitaplar okursun cay icersin fikir alisverisinde bulunursun ama zamanim yok arada ugrarim cagirildiginda gitmem diyosan sana gore degil

her çağırdıklarında gidemem. Haftada bir anca uğrarım gibi. Derslerden zaten zaman kalmıyor. Okul reisliği nasıl oluyor? Okuldaki ülküdaşları biraraya mı topluyor

Aynen oyle

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sıkıntı olmaz da, ileride doğru düzgün bir iktidar görürse bu ülke çete üyeliğinden yargılanırsın:http://www.ntv.com.tr/arsiv/id/25249730/

Mini etek giyene ve saç uzatana saldırmak bu kabul edilemez bir durum mhp bunun hakkında açıklama yapmalı.

Akpli olanlarına laf yok ama mhp li olanlar çok bozuk. kız arkadaşlarıyla el ele gezmeler içki içmeler vs bunları hep yapıyorlar. eskiden daha çok olurdu bu saç kontrolleri küpe kontrolleri artık iyice saldılar. mhp işte burdan kaybediyor iyice cehape olma yolunda ilerliyor

Kız arkadaşları ile el ele gelmelerinde yadırganacak bir şey yok, veya içki içmelerinde. Bunlar kişisel tercih.

Yobazlar anlamaz. Onlar arap kardeşlerinin bir adım gerisinde seyir etmekten gayet mutluluk duyarlar. Sokakta el ele gezen sevgililer, arkadaşlarıyla içen insanlar, saçını uzatan insanlar bu yobazlara hep ters düşmüştür. Çünkü adamlarda beyin yok örümcek ağı kaplamış. Dünyayı ikiye böl ortasına bırak bunlar otomatikmen içgüdüsel olarak ortadoğuya doğru hareket ederler yani bunlara ne desen boş çünkü kafa boş. Bunlara 5 karı alacaksın de, resmi nikaha gerek yok de, 5 yaşında ki kız çocuğuyla evlen de bunlar asıl medeniyettir bu sürü için.

• Benim favorim de Türk Ocakları. Şiddet yok, kültür var, tarih var.

Ülkücü grubu anlayamıyorum. Türk kültürünü yaymak yerine üniversitede küpeli gençleri dövüyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parklarda el ele tutuşan gençlere sarkıntılık yaparak bol bol ülkeyi kurtarırsın artık.PKKlıların karşısında süt dökmüş kediye dönmeniz ise ayrı bir ironi. Küpe takan üniversite gençlerini dövmeye benzemiyor sanırım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o zaman cehape zihniyetinden ne farkınız kaldı?

Sana göre ne benzerlikleri var?

el ele tutuşmakta ve içkide yadırgancak bişey görememniz

Nedenmiş o arap kültürüne aykırı davrandıkları içinmi ?

Arap kültürüne hayransan irana yada suudi arabistana gidebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 5 Haziran 2015; 13:18:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Parklarda el ele tutuşan gençlere sarkıntılık yaparak bol bol ülkeyi kurtarırsın artık.PKKlıların karşısında süt dökmüş kediye dönmeniz ise ayrı bir ironi. Küpe takan üniversite gençlerini dövmeye benzemiyor sanırım.

Hayırdır teröristmisin ? Bu arada erzurumluyum. Aç bak bakalım erzurumda ülkücüler ne yapıyo. Hdp lileri resmen polis korudu ama bi ülkücü bile polise taş molotof hiç bişe atmadı polisle kavga etmedi. Ama köpek hdpliler polis onlaro korumasına rağmen polise taş molotof attılar hain köpek hepsi. Alayı terörist aksini idda eden varsa oda teröristtir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.